måndag, september 20, 2021

Känns igen...

 Jag börjar nästan denna arbetsvecka på samma sätt som jag började sista dagen på förra arbetsveckan, men bara nästan. Jag vaknade 02:30 och sen var jag vaken, kändes inte som om jag skulle kunna somna om. Vid strax efter fyra så tänkte jag, somnar jag inte om strax så är det lika bra att gå upp. Och då somnade jag om. Så ringde klockan 5. Men jag låg kvar, somnade även om en gång. Så det blev till slut lite sömn ändå. Men jag käner mig bra mycket tröttare nu än när jag låg där vaken i 1,5 timma.

Det var ju tävling i Hallsberg i lördags. Och ingen sol och ca 10 grader med lite blåst. Det blev ju skitkallt. Och det enda stället man kunde gå in på var cafeterian, men det var bara för att köpa. Äta fick man göra utanför. Men det kunde varit värre, det kunde även ha regnat. Då hade det inte varit någon höjdare.

Freddie kastade diskus, hoppade längd och sprang 60 m. Men inga pers så hon var lite besviken över det. Men man kan ju inte persa varenda gång. Däremot så under uppvärmningen innan längdhoppet så tror jag poletten ramlade ner angående hennes sprintlöpning. Så nu får hon träna på den och förska få den den nya löptekniken att bli det naturliga sättet att springa även när hon "vill för mycket". 

Igår var jag ut och sprang 12,5 km. Ett under att jag fick ihop så pass mycket. Har inte haft det lätt med motivationen efter semestern. Eller direkt efter hade jag väl det. Men så blev man lite småsnuvig och dvärgar skulle skjutsas och tiden man hade till förfogande minskade rejält. Men det gick ju få till löpningen innan semestern så det borde väl gå nu med.... kan man tycka i alla fall.

Nä, dags att ge allt för våra kära aktieägare, ha en fin måndag!!

Inga kommentarer: