onsdag, november 30, 2022

Månadens sista dag!

 Japp, strax lämnar vi November och går in i December. 

Igår var jag till gymmet med Ina. Jag gymmade dock inget. Jag körde en sväng på löpbandet. Jag tänkte se hur mycket det diffade på klockan när man körde löpband. Så min tanke var att hålla 5:30 min/km i 8 km och sen se vad klockan hade fått ihop. Jag har inte riktigt fattat hur klockan skall kunna veta hur långt det blir på ett löpband eller hur fort man springer. Hur som helst. När det hade gått 8 km på bandet i ett jämnt tempo så sa klockan ca 7 km. Man fick "kalibrera" klockan efter passet och jag måste nästan testa att springa 5:30-tempo igen någon gång för att se om den är med då.


Igår sa klockan att jag var 100% laddad när jag vaknade, idag vad jag bara 69% laddad. Så det blir en tuff dag :-)
Har i och för sig ett lunchpass idag men Control joggarna. Så det blir väl kanske 8 km idag oxå.

Nähä, dags att dra igång verksamheten, ha en fin onsdag!

tisdag, november 29, 2022

Är det TB's Brorsa?

 Läser i dagens VLT att det skall öppnas en ny godisbutik på Erikslund. Bland annat så står det detta:

Ägare till butiken är Ninas man Musa Özel tillsammans med Johan Jansson. Butiken räknar med att ha cirka 10-12 anställda.

Då blir man ju lite fundersam på om det är brorsan eller om det är någon brorsan "Wanna be"?

 

Grått

 Det är inte direkt några ljusa dagar som passerar numera. Det är grått och disigt och inte en gnutta blå himmel finns att se. Och det blir mörkare och mörkare för varje dag som går. Men snart vänder det! Det är väl bara typ tre veckor kvar innan det vänder. Om än långsamt. Men tänk sen i vår när det blir ljusare och varmare och grönare och ja, Ni vet hur det är!!!

Hur som helst, idag är jag tom på ord. Har absolut inget att skriva om. Eller, jag har ju en klocka som säger hur mycket "body battery" jag har. Det dräneras under dagen och fylls på under natten. Och det var länge sen batteriet blev fullt. Men i natt hände det!! 100%! Grymt! Känner jag mig stark och pigg då? Måste jag svara? Men kul ändå att äntligen få ett fullt batteri.

Ha en fin tisdag nu vänner!!!

måndag, november 28, 2022

Äntligen måndag igen... eller...?

 Varför är det så här? Att helgerna går alldeles för fort. Det är fredag eftermiddag och en hel helg framför sig. Och så vaknar man upp och det är måndag igen.

Det började med en runda medans Ina jobbade på fredagskul i friidrottshallen. Fick ihop 11 km i regn och mörker. Tungt men skönt när det är gjort!


På lördagen åkte jag och Ina till Örebro för lite kulstötning. Inget nytt pers men bara cm ifrån pers så det var ju helt ok. Det vi båda kunde konstatera är att nu måste hon börja träna med ansats så att hon vågar köra det på tävling oxå. Det är svårt att mäta sig med andra om man bara står stilla och stöter. Ändå är hon bara typ en decimeter från pallplats. 

Det lite tråkiga i detta är att hon förhoppningsvis skall opereras igen. Och det är ju lite tragiskt när hon nu har kommit in lite i kastgruppen och har tränare som kan tipsa henne om drillar hon kan köra osv. Det andra tråkiga är att det knappt finns kultävlingar för F17. Det finns en i Linköping nästa helg. Men sen vet jag inte när nästa möjlighet är. Så det kanske passar bra med en operation snart.... Då kanske hon inte missar så många tävlingar i alla fall.

På söndagen var jag ut och sprang med Jesper. Det blev återigen 11 km. Så förra veckans total blev inte så dålig, 37 km är ju ändå helt ok. Sen att jag är som en snigel är ju en annan sak. Men det spelar i och för sig mindre roll.


Efter detta var det försäljning av stol till IKEA, inköp av lysrör och hundmat till mamma och sen montering av lysrör.

Och nu är helgen över, bara att ge allt för aktieägarna igen! Ha en fin måndag!

fredag, november 25, 2022

Friday!!

 Ett år äldre men sover lika illa :-)

Det blev i alla fall ett pass som 51-åring igår. Klockan tyckte jag skulle köra ett intervallpass och det var ju länge sen jag gjorde det så jag gjorde som Garmin sa till mig.


Efter passet var jag med familjen och käkade på Bishop. En Fish and chips och ett par London Pride. Fisken var dock sämre än vad den varit tidigare, synd. Saknar denna fantastiska rätt serverad i London!!

Hur som helst, snart helg! Örebro väntar i morgon. Kulstötning för Ina. Bilkörning för mig!

Ha en fin helg nu vänner!!







torsdag, november 24, 2022

Det närmar sig helg!

 Jag har känt mig mer och mer sliten den sista tiden. Jag känner mig som en disktrasa som jag försöker vrida ur det sista krafterna ur och hoppas att det skall komma en stund då man blir påfylld lite så att det går att vrida ur lite mer.

Igår skulle vi ut och testa ett program som jag gjort i produktionen för materialbeställning av kanban-material. Panel-pc var uppsatta runt om den nya linan och scanners var configuerade. Jag var övertygad om att jag hade gjort klart programmet för länge sen..... Yeah, right! Det kom som en chock för mig när jag inser att programmet knappt är halvklart (lite överdrivet). 

Jag funderar lite senare på hur det kan bli så där, är jag helt borta eller? Men kommer fram till att det är f*n omöjligt att vara på flera priojobb på samma gång. Särskilt som det dyker upp allt annat oxå.... Så jag har nog börjat med det där programmet. Klurat ut hur jag tänkt göra det. Och så har det kommit något annat imellan och då har det till slut kommit så mycket grejer att jag glömt bort att jag inte var klar med det första än. Ingen kul upptäckt när det sker....

Men det är bara att kavla upp skjortärmarna (som om jag skulle använda skjorta....) och ta i lite mer. Aktieägarna har oxå en Jul framför sig. Och man vill ju att de ska få ha det bra!!!

Ha en fin torsdag nu vänner!!!

onsdag, november 23, 2022

Mittvecka

 Snart har vi kommit fram till halvtidsvilan för denna vecka. Då börjar nedräkningen på allvar inför helgen! 

Igår hände det inte mycket att berätta om. Jag gjorde inte mycket efter jobbet. Jobbet var som vanligt, hårt.... Freddie skulle på scouterna igår kväll. Det stod simning på programmet. Så jag skjutsade henne till Lögarn och sen var jag och hämtade henne. Hon hade även vid vissa rörelser i vattnet ont i sin baksida lår. Så att ersätta löpning med simning kanske inte är så bra. Det kanske är så enkelt att det bara är vila som gäller. Men det vill hon ju absolut inte göra....

Nähä, dags att göra lite nytta! Ha en fin onsdag!!

tisdag, november 22, 2022

Bättre än inget

 Slask är väl ett bättre och mer passande ord för det som kommer ner för tillfället. Otroligt blöt snö. Lär innan helgen ha försvunnit gissar jag.

Igår var jag ut och jogga en sväng igen. Börjar ju nästan tro att det blivit en vana!! Inte långt, inte snabbt men i alla fall en runda. Det är jag nöjd med. 


I övrigt så har jag inte så mycket att orda om. Det sägs att det har börjat ett fotbolls-VM. Men vem bryr sig? Det är ju ändå ett mästerskap som inte handlar om fotboll. Det är ju hur man fick mästerskapet, hur man behandlar folk och ett FIFA som verkar helt...... orkar inte ens skriva om FIFA. De är inte värda min tid!

Så låt oss istället önska varandra en fantastisk tisdag! Och jag hoppas verkligen att just Du får en magisk dag!!

måndag, november 21, 2022

Nystart!

Japp, det var en väldigt snabb helg!! Det började med middag på Bistro Gränden i fredags med avdelningen. Övriga fortsatte till O´learys men jag promenerade hem. På lördagen var det dags för en tripp till Örebro för kultävling för Ina. Hon inomhuspersade och var väl rätt så nöjd med det! Dessförinnan hade jag hunnit med en liten runda på 8 km. Det var en ganska blåsig runda så inte så överdrivet skön.

Här är ialla fall passet:


På söndagen var det återigen dags för Ina att tävla. Denna gång på Apalby kastplan i snö och blåst. Hon kastade diskus i kylan och fick inte alls till det. Och det var väl inte väntat heller då hon knappt hållit i en diskus under hösten. Hon körde några kast inne i kastringen. Men det är kast in i ett rejält skynke två meter bort så svårt att veta om det är bra eller inte. Det hade dock känts bra men det är klart det är skönt med värme och snöfritt, då är det mesta lättare.

Avslutade dagen igår med ett tränarmöte. Inte mycket att orda om mer än att helgen tar slut alldeles för snabbt!!

Nästa helg blir det återigen kulstötning i Örebro. Så spännande att se om hon kan slå sig själv igen!

Ha en fin dag och en fin vecka nu vänner!


fredag, november 18, 2022

Fiaskonatt

 Vaknade runt 02:20 och kunde inte somna om. Klockan blev 4 och jag började fundera på att gå upp och dra iväg till jobbet. Men tänkte att om jag somnar om nu så är det värt det. Och så somnade jag om. 

Och drömde jäkligt skumt. Jag skulle till London med familjen. Men inser 2 timmar innan flyget går att jag checkat in och skrivit ut boardingkorten. Tänker att det kanske vi kan betala för på flygplatsen. Men av någon anledning så ska jag ändå åka och skriva ut det där. Och det skulle jag göra hemma i lägenheten. Alltså där vi bodde förut. Så jag åker dit men sen blir det jäkligt rörigt. Det dyker upp en snubbe i trapphuset som försöker gömma sig för mig i en liten skrubb där... Jag undrar ju vad han håller på med..... Det dyker upp barnfamiljer där i trapphuset och trapphuset ser ju inte ens ut som det gjorde "back in the days". Tiden går och vi kommer ju inte hinna. Började fundera på om vi kunde köpa nya biljetter till dagen efter men som tur var så vaknade jag då. Känns som om det skulle kunna bli dyrt.... :-)

Var på gymmet igår med Ina. Jag var mest med som sällskap. Men spelade lite bänkpress ialla fall och sprang 2 för mig snabba kilometer på bandet. Vilken skillnad det är att springa på band och att springa "själv". Sätter man farten på 4:40 min/km så har man ju inget annat val än att springa så snabbt om man inte vill ramla av. Ute får man ju liksom kriga själv för att hålla det tempot. Nu höll jag bara det en kort stund på slutet men kul att springa på lite.

Ha nu en fin helg vänner!!

torsdag, november 17, 2022

Lunchjoggarna

 Japp, det blev en lunch jogg igår med Lunchjoggarna här på jobbet. Vi var tre stycken som drog iväg vid 11-tiden. Det var jag, Jesper och Arboristen. 8 km senare kunde man konstatera att man fått jogga lite i dagsljus, inte illa!! Det blev dessutom ett lite snabbare runda än i tisdags. Och då tyckte jag att det var tungt. Kändes ändå lite bättre igår på något vis. Kanske var det sällskapet som gjorde det.


Idag blir det en sväng till Ortopedens hjälpmedelsavdelning igen. Inas knässkydd skall justeras lite. Det är något som skall bytas ut. Det blir nog bra!

Ha en fin torsdag!!



onsdag, november 16, 2022

Skratta

 I natt drömde jag något som jag inte kommer ihåg just nu. Men jag kommer ihåg att jag vaknade skrattande av en sak som pappa en gång sa. Och det "citatet" måste ju ha passat in i min dröm på något vis. Men kul att vakna av skratt istället för den vanliga ångesten!!

Tro det eller ej men jag var ut och lufsade en sväng igår. Det var inte långt, det var inte snabbt, det var jobbigt men jag gjorde det!!! Ingen smärta i kroppen men förkylningen har satt sina spår på orken. Hur som helst så blev det i alla fall dryga 5 km:


Och idag blir det förmodligen/förhoppningsvis en lunchjogg med Lunch Joggarna. Det är en grupp här på jobbet som har inplanerat jogg på onsdagar. Det har varit lite si och så med närvaron men idag hoppas jag att jag får med mig Jesper. Vi får väl se om han kommer ihåg det!! 

Ha en fin dag nu vänner!

tisdag, november 15, 2022

Märkligt

 Det är rätt märkligt att man vaknar mitt i natten, typ vid 1-tiden. Det känns som om man aldrig somnar om. Men när man tittar till klockan nästa gång så har det gått ett par timmar. Och man har sovit större delen av det. Men ändå känns det inte som om man har sovit. Det är nästan så att man drömmer att man är vaken och inte kan sova. Jaja, så skum är jag....

Det var en stressig dag på jobbet igår. Man skulle vara överallt på samma gång. Kan ju säga att dagen gick rätt så snabbt! Men det tog ut sin rätt. Åkte hem, lagade mat och däcka sen. Nya tag idag!!

Annars är det väl inte så mycket att orda om. Ni får ha en fantastisk tisdag!!

måndag, november 14, 2022

I'm back!

 Än sen då? Tänker Ni. Ja, jag funderar på exakt samma sak, än sen då? Vem bryr sig!!

Hur som helst så sitter jag nu på jobbet igen. Helgen är över. Fru Blogg är hemma igen. Och Freddie, precis som jag sa till henne, ondare i benet av att köra gymnastiktävling igår. 

Ok, vi tar det från början. Tanken var att åka upp till Norrland för att fixa fru Bloggs föräldrars router i deras sommarstuga som slutat att fungera. Samtidigt skulle vi passa på att fixa våran router på Torpet som hängt sig. Jag hade även en liten förhoppning att i alla fall komma upp och rensa hängrännorna igen. Och kanske med lite tur räffsa undan lite löv. Jag vet, väldigt kort om tid och väldigt optimistiskt. 

Men eftersom Freddie absolut skulle iväg på den där gymnastiktävlingen i Eskilstuna igår så blev det fru Blogg som fick åka iväg på turné. Och hon gjorde ett fantastiskt jobb! Men det var en liten rysare innan hon kom iväg. Det började med att jag skulle åka och tanka bilen innan hon skulle åka. Och då tänkte jag att jag även skulle passa på att kolla oljan. Hon skulle ju ändå iväg på långresa! 

Det finns ju ett gäng markeringar på oljestickan och där nivån bör ligga ungefär i mitten av dessa. Dessa markeringar ligger ju en bit upp på stickan. Och jag satte igång och testa. Men det visade ingen olja alls! Hm, det låter ju inget bra! Så iväg och fixa olja och fylla upp. Vi fyllde på till typ nästhögsta "krysset". Och hon kom ju både fram och tillbaka igen. 

Dessutom så drog bilen mycket mindre än när jag kör.... 0,73 l/mil med dubbdäck. Det har jag sällan med sommardäck. Men jag gissar att tid är pengar... typ....

Jag och tjejerna fick alltså åka till Eskilstuna med tåg. Och det måste jag säga var ett fiasko. Och då menar jag prismässigt! Hur tusan skall det behöva kosta nästan 400 kr ToR till Eskilstuan för mig och två dvärgar? Sen buss för ca 110:- ToR till Vilsta sportcenter. Det är ju, trots dyr soppa, mycket billigare att åka bil för oss! Och en jäkla massa extratid tar det oxå att åka tåg. 

Men vi fick ju i alla fall en lite utflykt! :-)

Ha nu en fin måndag vänner!!!

fredag, november 11, 2022

Bättre minne idag

 Ja, även om det öppnades mail och andra ointressanta mail först så kom jag snabbt ihåg vad min huvudsakliga uppgift här i livet är, att blogga!

Återigen, ursäkta för fadäsen igår! Det var ju inte första gången heller som jag missade. Och förmodligen inte sista gången heller... Men jag kan lova att jag gör mitt bästa!!

Blir hemma även denna dag. Jäkligt drygt med en hals som är usel och en kropp som är trött. Idag även huvudvärk. Vi får väl se hur länge jag orkar sitta framför datorn idag. Men ska försöka få ihop 8 timmar så man inte bränner viktig flex på att bara vara typ....

Som det känns nu så blir det inget Team Norrland i helgen. Synd! För det skulle vara bra att få detta gjort nu. De fick snö i onsdags men den är nog borta nu. Men det dröjer väl inte länge förräns det kommer snö och det blir kanske halt och jäkligt. Då vill jag inte åka!

Ha en fin helg nu vänner!!

torsdag, november 10, 2022

Oj oj oj

 Hur kunde jag glömma??? Jag satt vid datorn redan 5 i morse. Men jag satte mig och jobba direkt utan att blogga, bedrövligt!! Tur att man har fantastiska vänner här på bloggen som påminner mig om vad jag borde syssla med här i livet. Så nu sitter jag här och försöker få ner något klokt. Eller något i alla fall....

Är hemma idag oxå. Ska in på möte nu. Ni får ha en fantastisk dag!!

onsdag, november 09, 2022

Vaknade tidigt

 Jag hoppade in i duschen före kl 5. Frullen käkades strax efter 5. Svårt att inte vara glad när man får möjlighet att utnyttja nästan hela dygnets timmar vaken. För om man vaknar kl 4 och sen somnar sent ikväll, då har man verkligen tagit tillvara denna onsdagens underbara dag!

Om man skall vara allvarlig så är jag rätt så trött. Tröttare nu än när jag vaknade och inte kunde somna om. Jäkligt konstigt det där med sömn.... 

Vi skulle behöva åka upp till norrland en sväng oxå. Fru Bloggs föräldrar behöver hjälp med sitt nätverk där. Och det är ju något tuffare för dem att åka dit så här för en lite sak än vad det är för oss. Och om vi ändå skall dit så kan jag ju åka förbi på Torpet och kolla varför vårat nätverk inte funkar där. Och då samtidigt sätta in en timer som gör att routern startar om sig en gång om dagen. Då borde det ju fungera klockrent. Jag gissar att den hängt sig nu efter 4 månader i drift. Så åker vi dit så skulle vi kunna fixa två saker på samma resa!! Mycket bilåkande men det får man väl ta.... Vi får se hur det blir...

Annars är det väl i vanlig ordning inte så mycket att orda om. Ha en fin onsdag!!!

tisdag, november 08, 2022

Hemma än

 Japp, fortfarande inte bra. Och jag hade ändå inte fått komma tillbaka till jobbet än. Det skall gå 24 timmar efter det att man blivit bra igen. Så nu är det väl först på torsdag jag kan åka till jobbet i bästa fall.

Nä, jag har inget emot att jobba hemifrån men jag skulle hellre kunna göra det när jag vill och inte när jag måste. Och normalt så är det i undantagsfall jag får jobba hemifrån. Det finns så många fördelar med att kunna jobba hemifrån. Jag kan passa på att köra en tvättmaskin. Det måste man göra när man är trött och seg på kvällen annars. Hänga tvätten blir en mardröm när man är trött och bara vill sova. Nu kan jag hänga den när arbetsdagen är slut. Den tiden man i vanliga fall är på väg hem från jobbet. Så det är en jäkla fördel att kunna göra såna saker medans man jobbar hemma.

Nåväl, nu blir jag ju av med några tvättningar i och med dessa dagars hemjobb. Och det är ju vackert så!! Och det är ju bra att jag kan jobba istället för att vara sjukskriven. Det är ju inte så att jag är dödssjuk, jag har ont i halsen utan feber. Men dumt att vara på jobbet då någon annan kanske får samma problem som mig då.

Nä, dags att jobba! Ha en fin tisdag nu vänner!!

måndag, november 07, 2022

Omstart!

 Ja, så är det ju på måndagar. Man börjar om igen. Idag är det dock lite annorlunda. Jag jobbar hemifrån idag. Jag vaknade upp i natt och hade ont i halsen, vilket jag hade även när jag sen vaknade på morgonen. Så för mina arbetskamraters skull så tänker jag jobba hemifrån idag. Det passar mig rätt så bra för jag skulle verkligen behöva arbeta med vissa saker jag måste bli klar med i lugn och ro. Sen får vi väl se hur mycket lugn och ro det blir för det är en jäkla massa möten idag och tiden mellan dessa är inte lång.

I lördags var vi på handledarutbildning för körkort. Det var väl rätt så mycket självklara saker som gicks igenom. Men så fort alla papper med mera är registrerade nu så får vi ut och övningsköra med Ina. Det känns ganska konstigt faktiskt. Det var ju alldeles nyss hon låg i barnvagnen.....

Annars är det väl inte så mycket att orda om, ha en fin måndag!!

fredag, november 04, 2022

Skrämmande

 Igår var jag ut och lufsade igen. Men det finns ingen som helst kraft i den här gubben. Jag har nog aldrig  sprungit så här långsamt när jag har sprungit själv som jag gjorde igår. 5 km i snigelfart. Och ändå var inte pulsen så låg som man tycker att den borde vara i det tempot. Men som jag säger till alla andra som vill springa, det är bättre att springa kort och långsamt än att inte springa alls! Men jäkligt svårt att förlika mig med att det skall vara så här uselt....

Passet:


Nåväl, vi var iväg och tvättade bilen igår. Jag tänkte att däcken skulle bli lite mindre skitiga innan det är dags att skifta. Nu gäller det bara att få det gjort innan de blir skitiga igen.... Och om Freddie vill till hallen och springa i eftermiddag så har jag lovat att följa med och coacha henne. Så då blir det inte något däckbyte idag. Och imorgon är det utbildning för att kunna få övningsköra med Ina. Och dessutom så skall det tokregna och då är det ju inte så jättekul att byta däck. Får se om man kan få till ett skifte på söndag....

Jaja, ha en fin fredag nu vänner!! Och framförallt, ha en fantastisk helg!!

torsdag, november 03, 2022

Kom upp ett minne idag

 London *klapp klapp klapp*







Skum sömn

 Eller usel... Vaknar och är vaken nån timma. Och så håller det på. Sen när man tänker sig att man skall gå upp så somnar man, haha. Nåväl, jag är i alla fall på plats nu och det var väl tur att det blev en del inarbetat flex igår. 

Jag har verkligen ingenting att skriva idag. Så jag låter helt enkelt bli! Ibland är det så att man är så jäkla trött så man knappt kan tänka. Och då är det svårt att få ner något i bloggen. Ibland kan man dock knappt sluta skriva och bloggen fylls på bra. Eller bra kanske var fel ordval. Men Ni fattar, det blir i alla fall ett inlägg som är någorlunda meningsfullt. Btw så ska jag nu gå att hämta en cappucino (eller hur det nu stavas? Edit: Cappuccino står det på maskinen. Jag ändrar inte ursprungstexten bara för att visa hur usel jag är på att stava :-)). Jag kan inte dricka kaffet i den nya automaten här på jobbet. Jag får ont i magen direkt. Verkar gå lite bättre med cappucino istället. Även om det inte är direkt gott så innehåller det väl kaffe på något vis och då slipper man i alla fall kaffehuvudvärken :-)

Ha en fin torsdag!

onsdag, november 02, 2022

Ny operation

 Igår var vi ju till Inas läkare för att kolla knät. Det såg ju rätt så bra ut på MR men knät viker ju ner sig vid vissa rörelser. Det verkar som om korsbandsdelen är stabil. Dock så verkar det som om menisken inte är vad den skall. Så det blir en operation av den. Stackars lilla Ina. När hon äntligen kommit igång och börjat träna så är det dags för nästa operation. Hoppas verkligen att det blir bra efter detta och att hon slipper fler problem sen. Hon får fortsätta styrketräna innan operationen i alla fall så det är ju bra. 

Förhoppningsvis så får hon en tid före jul. Jag hoppas det blir så fort som möjligt. Men det är väl fler än Ina som behöver hjälp. 

Igår var jag ute och lufsade för första gången på 15 dagar! Jag har ju jäkligt ont i skinkan när jag går. Det går mycket bättre att gå i trappor. Och igår när jag testade att jogga så kändes det mycket bättre än att gå. Så på något vis så är det väl bekvämare för skinkan att ha lite högre knälyft. Jag har ju inte överdrivet högt knälyft när jag löper (tyvärr) men förmodligen högre än när jag promenerar i alla fall. Kanske blir detta mitt sätt att få till ett bättre löpsteg?

Här är passet:


Annars är det väl inte så mycket att orda om. Jo just det, dags att fundera på att byta däck på bilen.... Det blir spännande med min skinka.....

Ha en fin onsdag!!


tisdag, november 01, 2022

Tisdag idag!

 Och då är det dags för en tripp till Köping. Ina har en tid hos ortopedläkaren som opererade henne. Synd att det är i Köping men bra att hon får komma dit!

Annars är man väl som alltid trött och sliten. Fortfarande ont i skinkan. Har märkt att jag obehindrat kan gå uppför trappor. Kanske man kan börja träna igen då. Springa i trapporna på Djäkneberget kanske..... Drygt att ha ont hur som helst. 

Nähä, eftersom det blir en kort arbetsdag idag så är det nog bäst att dra igång så jag hinner göra någonting bra för aktieägarna!

Ha en fin tisdag!!