onsdag, november 02, 2022

Ny operation

 Igår var vi ju till Inas läkare för att kolla knät. Det såg ju rätt så bra ut på MR men knät viker ju ner sig vid vissa rörelser. Det verkar som om korsbandsdelen är stabil. Dock så verkar det som om menisken inte är vad den skall. Så det blir en operation av den. Stackars lilla Ina. När hon äntligen kommit igång och börjat träna så är det dags för nästa operation. Hoppas verkligen att det blir bra efter detta och att hon slipper fler problem sen. Hon får fortsätta styrketräna innan operationen i alla fall så det är ju bra. 

Förhoppningsvis så får hon en tid före jul. Jag hoppas det blir så fort som möjligt. Men det är väl fler än Ina som behöver hjälp. 

Igår var jag ute och lufsade för första gången på 15 dagar! Jag har ju jäkligt ont i skinkan när jag går. Det går mycket bättre att gå i trappor. Och igår när jag testade att jogga så kändes det mycket bättre än att gå. Så på något vis så är det väl bekvämare för skinkan att ha lite högre knälyft. Jag har ju inte överdrivet högt knälyft när jag löper (tyvärr) men förmodligen högre än när jag promenerar i alla fall. Kanske blir detta mitt sätt att få till ett bättre löpsteg?

Här är passet:


Annars är det väl inte så mycket att orda om. Jo just det, dags att fundera på att byta däck på bilen.... Det blir spännande med min skinka.....

Ha en fin onsdag!!


Inga kommentarer: