måndag, november 28, 2022

Äntligen måndag igen... eller...?

 Varför är det så här? Att helgerna går alldeles för fort. Det är fredag eftermiddag och en hel helg framför sig. Och så vaknar man upp och det är måndag igen.

Det började med en runda medans Ina jobbade på fredagskul i friidrottshallen. Fick ihop 11 km i regn och mörker. Tungt men skönt när det är gjort!


På lördagen åkte jag och Ina till Örebro för lite kulstötning. Inget nytt pers men bara cm ifrån pers så det var ju helt ok. Det vi båda kunde konstatera är att nu måste hon börja träna med ansats så att hon vågar köra det på tävling oxå. Det är svårt att mäta sig med andra om man bara står stilla och stöter. Ändå är hon bara typ en decimeter från pallplats. 

Det lite tråkiga i detta är att hon förhoppningsvis skall opereras igen. Och det är ju lite tragiskt när hon nu har kommit in lite i kastgruppen och har tränare som kan tipsa henne om drillar hon kan köra osv. Det andra tråkiga är att det knappt finns kultävlingar för F17. Det finns en i Linköping nästa helg. Men sen vet jag inte när nästa möjlighet är. Så det kanske passar bra med en operation snart.... Då kanske hon inte missar så många tävlingar i alla fall.

På söndagen var jag ut och sprang med Jesper. Det blev återigen 11 km. Så förra veckans total blev inte så dålig, 37 km är ju ändå helt ok. Sen att jag är som en snigel är ju en annan sak. Men det spelar i och för sig mindre roll.


Efter detta var det försäljning av stol till IKEA, inköp av lysrör och hundmat till mamma och sen montering av lysrör.

Och nu är helgen över, bara att ge allt för aktieägarna igen! Ha en fin måndag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Wow vilken väluppfostrad familj du har/lever i!

Tänk att familjen kommer fram och hälsar på en äldre man iklädd speedo/slazengershorts på Lögarängen!

Sådant värmer en man som mig!

Det finns alltså hopp om framtiden :)

//Coachen

Anonym sa...

Tack!!

Jag har lärt dom att det är en ära att få hälsa på Coachen!!

/TB