tisdag, januari 22, 2008

Helt ok

Det hade, i stort sett, gått bra för Carolina på dagiset idag när hon var själv. Det var när det var dags att äta som hon tydligen blivit ganska trött. Och därför blev det inte så mycket ätet för henne. Hon somnade sen ganska snabbt och sov i 2 timmar. Jag hade kommit dit tills hon vaknade så jag fick plocka upp henne ur vagnen. Dom sover i stora vagnar. Och dom har sele på sig så att dom inte ramlar ur.

Eftersom hon inte ätit så mycket, fick pappa fixa lite pannkaka när vi kom hem. Det var smaskigt!

Nu är det bara 4 timmar kvar tills Arsenal spelar. Jag börjar bli lite nervig, även om det bara är Kalle Anka Cup. Men just att det är Bottenham vi möter gör att man inte vill förlora.

Nu är det inte långt kvar tills jag börjar jobba igen. På måndag nästa vecka är det dags. Känns både bra och dåligt. Kul att träffa lite vuxna mäniskor om dagarna. Men samtidigt har det varit rätt så mysigt att tillbringa tiden med Carolina. Dagarna har vi tagit som dom kommit och de enda fasta tiderna i veckorna har varit när vi gått till öppna förskolan. Att gå till dessa är att rekommendera till övriga kommande pappalediga. Det är ett sätt att få träffa lite andra vuxna och samtidigt ett sätt för barnen att träffa lite andra barn.

Nu skall jag inte uppta eran dyrbara tid med mer. Vet att ni förmodligen börjat ladda för matchen :-)

Heja Arsenal!!!

Inga kommentarer: