måndag, januari 07, 2008

Nära nu

Nära 1: På fredag börjar Carolina inskolningen på dagis.
Nära 2: Det betyder att jag snart börjar min inskolning på jobbet.
Nära 3: Nu är det inte långt kvar på golvläggandet. Och nu menar jag med själva golvet, inte lister och sådant trams. Det tar vi sen. Måste ju ha något att göra nästa år oxå.

Måste säga att det är något rörigt här hemma nu. När alla möbler (utom en soffa) är utplockade från vardagsrummet (där golvet läggs), så blir det inte mycket plats över i övriga rum. Detta gör att man inte kan lämna Carolina obevakad många sekunder. Man vill ju inte att hon skall göra sig illa på något. Så golvet får gärna bli klart imorgonkväll.

För övrigt så vann Arsenal sin match i FA-cupen igår med 2-0. Och återigen gjorde våran "Crozilian", Eduardo, mål igen. Han har varit grymt effektiv på slutet och vi får hoppas att det håller i sig under våren. På onsdag är det dags för nästa match. Denna gång i Kalle Anka Cup. Och det är våra grannar i norra London, Bottenham, som står för motståndet. Semifinalen spelas i 2 matcher. Och det kan nog bli jämnt med tanke på att Arsenal brukar spela med B- och C-laget i denna cup. Sp*rs kommer väl förmodligen att ställa upp med sitt starkaste lag. För att återigen bli förnedrade av The Young Guns!

Heja Arsenal!!!

Inga kommentarer: