tisdag, januari 01, 2008

Nytt år, nya möjligheter?

God fortsättning på Er.

Egentligen är det ju bara en ny morgon, en ny dag, som alla andra. Men ändå vill man på något sätt se det som en nystart på något eller en förhoppning om ett bättre liv eller nåt sånt. I morse hände något nytt i alla fall. Carolina som brukar vakna vid 6-tiden och i bästa fall somna om till nämare 7-tiden, somna idag om till nästan klockan 9! Ja, ni läste rätt, klockan 9. Är inte det ett tecken på att ett nytt år med nya (sov)möjligheter har börjat? En början på ett bättre liv.

Det var min första tanke. Min andra och mer realistiska tanke var. Hm, ska hon börja sova så där länge på mornarna nu bara för att Pappa skall börja jobba och Carolina skall börja på dagis? Ska det bli kämpiga mornar där man får väcka en toktrött liten jänta som bara vill somna om? Ja, vi får väl se här framöver. Den elfte januari börjar inskolningen.

Idag är det Arsenals första match för året. West Ham, som slog USA i förra omgången, står för motståndet. West Ham är det enda laget som, hittills, besegrat The Gunners på Emiraten. WH var även det sista laget som slog Arsenal på Highbury. Så som ni förstår så är det ingen lätt match som väntar. http://www.svenskaspel.se/ bjuder 9 ggr fläsket på en West Ham-seger. Tänk på det idag när ni vill göra er en hacka.

Matchen börjar kl 16:00 och visas på Canal+ sport 1.

Heja Arsenal!!!

Inga kommentarer: