söndag, januari 13, 2008

Pingishelg

I helgen har vi, Hallstahammars BTK, spelat seriesammandrag i bordtennis. 4 lagmatcher stod på programmet och det var tufft motstånd vi ställdes mot.

Vi började i går med att möta serieledarna från Linköping. Och vi började med en liten skräll då vi lyckades vinna med 8-4. Riktigt starkt gjort! Vi fortsatte igår eftermiddag med att spöa Triss från Örebro. Denna match slutade 8-? till oss. Och detta var allt annat än en skräll. Då vi är det klart bättre laget.

I morse var det dags för derby mot Köping. Vi torskade förra matchen mot Köping och hade, med andra ord, revansch att utkräva. Det började dock inte så bra. Köping gick upp till en 4-1 ledning och det såg allt annat än ljust ut. Men coachen såg hellugn ut. Och visst kunde han vara det. Efter en imponerande upphämtning kunde vi till slut vinna med minsta möjliga marginal, 8-6.

Efter denna urladdning hade vi de nya serieledarna Norcopensarna från Norrköping i sista matchen. Tyvärr så kan nog den hårda matchen från i förmiddags hämmat oss något. Vi la med 8-3 men hade med mycket flyt kunnat tagit en pinne. Men så blev det nu inte.

Totalt så får vi nog vara nöjda med helgen, 6 av 8 poäng är helt klart godkännt. Nu återstår bara 4 omgångar och dessa spelas i mars. Här finns tabell, http://www.svenskbordtennis.com/Table.asp?TournamentId=48755.

Sen måste jag tyvärr skriva lite om helgens viktigaste sport också. Arsenal tappa 2 viktiga poäng igår mot Birmingham. Det måste ha varit underskattning som gjorde detta fiasko. Nästa helg är det derby mot Fulham borta. På pappret ska vi vinna, så är det i och för sig mot de flesta lagen, men bollen är rund och allt kan hända.

F ö kan nämnas att det gamla anrika laget Derby återigen torskade. Och ser nu ut att ta tåget ner i ettan igen.

Heja Arsenal!!!

Inga kommentarer: