fredag, januari 11, 2008

Ibland undrar man?

Ibland undrar jag vad man håller på med. När vi varit och handlat idag åkte vi och köpte pizza på vägen hem. Vi insåg när vi kom hem att vi inte skulle kunna få med oss allting upp, på en vända, om vi ställde in bilen i garaget. Så därför parkerade vi utanför och tog med oss så mycket påsar som möjligt upp. Resten skulle jag ta med upp när jag ställde in bilen i garaget.

Det är nu det börjar. Jag går ner till bilen (vi bor på tredje våningen) och ställer in den i garaget och går upp igen. När jag kommer upp, på tredje våningen, och skall öppna dörren inser jag att jag gått upp i fel trappuppgång (hur nu det är möjligt?). Så jag går ner för alla trapporna igen och går upp i rätt trapphus.

När jag kommit upp och bytt om inser jag att resterande påsar är kvar i bilen. Jag har alltså glömt att jag skulle ta med mig resterande kassar upp igen. Så det är bara knata ner för alla trappor igen och hämta de sista kassarna och gå upp igen.

Så all energi som jag fick i mig av pizzan och som jag skulle ha när jag spelar pingis imorgon gick förlorade på, ja, jag vet inte vad?

Det är som man brukar säga:
"Det man inte har i huvudet, får man ha i benen" eller nåt sånt.

Fler viktiga sporthändelser imorgon, förutom att Hallstahammars BTK spelar seriespel, är att Arsenal har hemmamatch mot Birmingham. Det skall bara kunna sluta på ett sätt. Men allting, kan som alltid, hända. De flesta A-lagsspelarna är väl i alla fall tillbaka imorgon.

Heja Arsenal!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är åldern, så brukade jag också göra när jag var i din ålder
fast då var ju kl. iofs 02:25 på lördag ellr söndga morgon ;-)