tisdag, januari 31, 2023

Är rätt besviken idag...

 Jag startade ju igång ett träningsprogram på Runkeeper när året började. Och jag har lyckats att hålla det en hel månad. Men igår när jag skulle klarrapportera mitt pass så fanns inte programmet kvar längre.... Tänkte att jag skulle kanske klicka på skapa ett nytt program så kanske den säger ifrån att jag redan har ett program igång. Men icke! Den säger typ, "pynta en halv förmögenhet för att bli medlem och kunna göra träningsprogram bla bla bla". Kunde man inte på något snyggt sätt säga detta innan man blir av med programmet? Då kanske jag betalat den där summan men inte för att göra ett nytt program och börja om från början....  Jag blir så förbannad... eller snarare ledsen...

Det blev i alla fall en femma på löpbandet igår. Den var riktigt tung. Förmodligen för att jag spelat pingis med Henke på lunchen. Så jag var sliten redan innan jag skulle börja jogga. 

Men hur går jag vidare från det här då? Jag vet att dagens pass var ett tempopass. Men jag kommer inte ihåg sträckan..... Och på torsdag skulle jag köra ett "långpass", ca 13 km. Men sen är det blankt.... Kommer inte ihåg ett smack!!! Nåväl, får väl skaffa ett fejkkonto, göra ett träningsprogram, skriva ut det och skratta hela vägen mot målet!!

Ha en fin dag nu vänner!! 

Grattis Coach!

 Stort grattis på namnsdagen! Ha en fantastisk dag!!



måndag, januari 30, 2023

Vilken morgon

 I natt har vi haft Jenna boende hos oss. Mamma var inte så pigg så vi tog henne igår. Imorse var tanken att lämna henne hos mamma igen men det blev inte så. Mamma hade lite jobbigt imorse och jag åkte själv till henne. Lalle kom oxå dit och det blev bättre med mamma. 

Hunden blev dock kvar hemma hos oss. Och hon behöver till veterinären i för hon har börjat halta. Främre högertass verkar inte vara ok. Så imorgon skall jag till veterinären och kolla upp det där. Så lilla Jenna blir kvar hemma hos oss en natt till.

Helgen i övrigt då? Ja, inledde fredagseftermiddagen med 13 km på löpbandet. På lördagen åkte vi och handlade lite. Ina och fru Blogg var iväg och övningskörde lite igen. Jag kommer inte ihåg vad jag gjorde. Tror jag tvättade en del kläder. På söndagen så var det dags för ett intervallpass. 4*800 m i 4:50 takt. 400 meter långsammare imellan. Fick totalt ihop 6,7 km tror jag.

Nåväl, dags att springa på möte, ha en fin måndag!!!

fredag, januari 27, 2023

Hundpromenad

 Idag startade jag dagen med en hundpromenad. Därav mitt sena inlägg. Visst, jag kunde skrivit medans jag gick där och plockade skit. Men det var så jäkla kallt så händerna var för kalla för att kunna blogga.

Skönt att det är fredag igen i alla fall. Jag har sovit länge i natt men känner mig ändå inte utvilad. Men så kan det vara. Ibland sover man knappt någonting och ändå känner man sig pigg. Skumt är det.....

Idag skall Ina hoppa i en vak på skolan. Hon var inte allför peppad över att behöva göra det. Men om man inte gjorde det så kunde man max få E i betyg i idrott. Och hon vill nog ha lite bättre än så tydligen. Freddie blev hemma med halsont idag. Jag hoppas verkligen att jag kommer att klara mig ifrån det denna gång. Vore så jäkla drygt om jag oxå åkte på något skit nu. Jag har haft tillräckligt med förkylningar denna vinter. Och nu har jag ju ändå kommit igång med löpningen igen och vill absolut inte behöva avbryta än en gång.

Nåväl, ha en fin fredag och en fantastisk helg!!

torsdag, januari 26, 2023

Två dagar kvar till helg

 Japp, vi har i alla fall passerat halva arbetsveckan. Och vi kämpar på i två dagar till!

Blev en sväng till Friskis igår oxå. Ina ville köra lite rehab. Och Freddie ville följa med och jogga lite. Så vi åkte alla tre. Jag sprang bara igår. 8 km fick jag ihop. Freddie sprang med mig. Hon fick nog ihop 5 km. Men hon gjorde som fysioterapeuten sagt, spring lite och gå lite sen. Hon körde spring en kilometer och vila en stund.

Mitt pass:


Passet skulle körts idag men nu får jag vila istället!!! Kanske är bra efter träning i tre dagar på raken.

Annars har jag nog inte så mycket att orda om idag (heller). Ni får ha en fin torsdag!!

onsdag, januari 25, 2023

Trött

 Ja, det blev ju ingen sammanhållande sömn hos mamma precis. Men så kan det vara ibland....

Jag var ut och sprang ett intervallpass igår, det stod ju så i programmet. Bara att lyda. 4*1 min i snabbtempo. Jag gjorde ju fel för någon vecka sen när jag la in detta pass i klockan. Det blev då 5*1 min istället. Men vad gör väl det? Jag fixade i alla fall passet även om det var halt på sina håll. 

Passet:


Nä, strax dags för en promenad med lilla Jenna. Det blir väl förmodligen dagens höjdpunkt!!

Ha en fin dag!!

tisdag, januari 24, 2023

Lite varmare

 Imorse var det nog lite varmare än igår ute. Gårdagen var hemsk! Det värsta var att det var kallt på kontoret oxå. Satt och frös hela dagen. Och så skulle jag springa/jogga på kvällen. Jag var inte det minsta sugen på att gå ut och frysa än mer. Så jag åkte till gymmet med Ina. Jag lufsade 7 km och sen så spelade jag bänkpress med henne. 

Lufsandet:


Jag hade nästan tänkt att jobba hemifrån idag. Men så får jag ett jobb som jag måste vara här och göra. Är det inte typiskt? Och det är f*n inget roligt jobb heller. Men verkar inte som om någon annan har min breda kompetens att göra detta. Eller så är de smarta och säger att de inte kan ett skit om detta för att slippa.... 

Och just detta är ett problem kan jag tycka ibland. Det kan hindra mig från att säga saker om vad man borde göra i vissa situationer. För jag vet att om man säger något så åker man på att göra det själv. Och har man mer än vad man hinner med redan så blir det ju ganska naturligt att hålla tyst. Särskilt om det inte är något kul som man måste göra....

Nåväl, ha en fin tisdag nu vänner!!!

måndag, januari 23, 2023

Lite dåligt...

 Ursäkta för sent inlägg! Jag borde ha skrivit detta redan klockan 5 imorse. Men det glömde jag helt bort. Jag satte igång och jobba istället. Vet inte riktigt hur jag prioriterade där..... Men det finns de som säger "bättre sent än aldrig!", så det kör vi på idag :-)

Blev en 12 km tur i lördags med Jesper. Årslängsta! Bra jobbat!!


Annars är det väl inte så mycket att orda om en måndag som idag. Eller jag har limmat på mina nya plattor! Nu får vi se när jag får chansen att testa dessa? Denna vecka blir det i alla fall inte. Vi får väl se nästa vecka.

 Ha en fin måndag!!

fredag, januari 20, 2023

Fredag *klapp klapp klapp*

 Ja, visst är det härligt med två dagars ledighet?

I helgen är det friidrottstävlingar i Västerås. Och det känns lite märkligt att inte ha någon dvärg med där i år. Men är man skadad så är man. Och helt otippat så behöver jag inte ens hjälpa till i år. Ina får gå dit och köra lite funktionärande för sin grupp. Skönt att de är så stora så att man själv slipper vara med..... Eller inte... Jag kan faktsiskt tycka att det är lite småkul att stå där och mäta/kratta vid nån grop. Men ändå skönt att det inte behövs... Får se om man åker ner till hallen och kollar lite på tävlingarna....

Igår var jag till Friskis och sprang lite på löpbandet. Jag tyckte det var lite småhalt ute och tanken att få springa i shorts var lockande. Det skulle vara ett lugnt pass men det finns inga lugna pass för mig längre. Det var halvjobbigt ändå. Ställde in bandet på att hålla 5:52 min/km. Min klocka sa dock 5:18 min/km men jag gissar att bandets hastighet stämmer bäst! Så jag går på det.


Nåväl, dags att städa av veckans sista dag. Ha en fin dag och en fantastisk helg!

torsdag, januari 19, 2023

Snart helg

Igår blev det lunchpingis igen med Foppa. Tyvärr kändes det inte alls lika bra som förra onsdagen. Men det vore ju konstigt om det skulle kännas bra varje gång efter flera års bristande pingisträning. Men kul var det hur som helst och känlan av att det inte är omöjligt att spela bättre än så där är ändå rätt skön. Hade varit värre om det kändes hopplöst. Får se när nästa pass är. Tills dess skall jag byta plattor. Tyvärr inte till Mendo då denna har utgått. Så jag skall återgå till det jag en gång i tiden började med, Yasak MarkV. Ska väl inte skilja så mycket tänker jag.....

Idag har jag och Jesper anmält oss till Göteborgsvarvet. Så den 12-14 maj blir det en Göteborgshelg. Ska bli kul. Så nu har jag lopp fixat både i april och maj. Och dessa båda lopp är ju perfekta uppladdningar inför ett lopp som går i Stockholm i början av Juni.

Annars är det ett nytt löppass idag. Hoppas att jag orkar ca  8 km lugn jogg. Vi får väl se.....

Ha en fin dag nu vänner!!


onsdag, januari 18, 2023

Visst är det onsdag?

 Jo, det är klart det är onsdag. Men jag var tvungen att tänka till en extra gång innan jag fattade vilken dag det är. En dålig natt för mig. Vaknade vid 01:30 och kunde inte somna om sen, drygt! Började tänka på jobbet och sen är det kört.....

Vi har ett problem i en gammal lina. Lasermärkningen har slutat att fungera. Man vet inte om eller när det kommer hem reservdel. Alternativet, som inte används på mer än 10 år, är att printa ut etiketterna i skrivare istället. Men då är det ju så fiffigt att vi har serienummer tryckta på etiketten. Och det numret måste ju matcha apparaten. Så helst skulle man ju redan i linan kunna printa ut denna etikett innan den lämnar paletten som fungerar som informationsbärare. Dessutom så är detta den linan vi satte bakom lås och bom i höstas. Alltså vi lade linan i ett helt eget nätverk utan någon som helst connection med omvärlden. Och för att kunna skriva ut etiketter med etikettprogrammet vi har så måste man komma åt licensservern. Men med hjälp  av våran IT-kille så fixade han fram en dator med dubbla nätverkskort. Så nu kan man styra om paletterna att komma upp på en station som inte används och där scannar vi paletten för att plocka fram den informationen vi behöver för att sen kunna printa ut etiketten, coolt! Igår hann jag bara med att testa att det går. Hårdkodat med en enda etikettyp. Men det där måste jag nu fixa till så att beroende på vilken typ av apparat som kommer så skall rätt etikett skrivas ut. Kan väl säga att det var mer än så här vi var tvungna att göra men det orkar jag inte skriva nu... :-)

Hann nätt och jämnt med ett intervallpass igår oxå. Tur att det inte tog så lång tid. 8 * 30 sek med lika mycket vila + upp- och nerjogg. Totalt 3,5 km ungefär.


Nä, dags att göra aktieägarna glada igen! Ha en fin onsdag! Och om Ni inte har något bättre för Er så blir det fin pingis i Klövernhallen vid lunchtid.....


tisdag, januari 17, 2023

Trött, tröttare, TB

 Japp, så känns det idag. Riktigt jäkla trött! Men det blir väl bättre under dagen. När man får en massa roliga uppgifter att sätta tänderna i.

Jag var ut och jogga igår. 6 långsamma km. Klockan tycker jag är kass. Jag vet själv att jag är kass. Men det skall bli bättre!!! Eller det borde ju blir bättre ju mer man tränar? Så borde det vara i alla fall. När jag kommer upp i en  40 km i veckan igen så borde det väl bli lättare.

Här är passet:


Och ikväll står det korta intervaller på schemat. 

Nåväl, dags att kavla upp skjortärmarna och ge allt för aktieägarna!! Ha en fin tisdag!

måndag, januari 16, 2023

Måndag igen då

 Och det började ju inte så bra. Förutom att man är toktrött så när jag skulle dra igång bilen så fick han den gamla klassiska felet, "motorprestanda nedsatt". Eller om det är tvärtom, vem bryrs sig. Bilen står bara och hostar lite. Nu var det ju ett tag sen detta hände. Typ april kanske.... Då har det räckt med att nollställa felkoderna. Men detta lyckades jag inte med imorse.... Jag hoppas att fru Blogg kan gå ut och testa detta igen på lurren då hon jobbar hemifrån på måndagar.

Det blev årslängsta i lördags, 8,8 km. Ja, jag vet, det låter ju inte så långt men för mig nu så var det långt. 2,5 månader kvar tills halvmaran i London. Och jag har som mål att springa det under 2 timmar. Men jag kanske får revidera det målet? Vi får väl se här framöver hur träningen går helt enkelt.

Passet:


Sen såg jag på FB att Coachen börjar göra underverk med VBTK's div 2-lag. Spöade tydligen serieledarna i helgen! Coachseger säger jag!!! Grattis Coach!!

Ha en fin måndag nu vänner!!


fredag, januari 13, 2023

Fredag igen

Och det är ju inte helt fel. Man kommer ju inte behöva åka till jobbet på två dagar i alla fall.

Igår blev det en sväng på asfalten igen. Och det jag inte förstår är att igår på en lugn jogg så ligger jag på 135 i puls i snitt. Japp, det är säkert 10 slag för mycket i förhållande till vad det borde vara. Men jag är inte bättre just nu. Men det som gör mig fundersam är att i onsdags när jag spelade pingis så snittade jag 98 i puls. Visst, det är inslagning och vila mellan bollarna men det finns inte en någon toppnotering i närheten av 135. Och ändå kunde jag efter vissa bollar vara helt slut. Och pulsen tror man ju borde vara hög då. Jag vill veta varför? 

Här är i alla fall gårdagens pass:


Nä, dags att jobba igen. Ha en fin dag och en fantastisk helg!!

torsdag, januari 12, 2023

Det närmar sig helg

 Bara två dagar kvar att jobba. Sen har vi två snabba lediga dagar innan vi börjar om igen.

På vägen hit tänkte jag där för mig själv. Dags att sluta jobba, orkar inte mer. Men sen kom jag på bättre tankar. Jobbet är ju grunden till att man har råd att leva. Skulle ju aldrig kunna springa ett marathonlopp om jag inte hade pengar till anmälningsavgiften. Skulle ju inte kunna åka med dvärgarna på tävlingar om jag inte hade en inkomst. Och att ens vara med i en förening skulle ju vara omöjligt. Så det är rätt bra ändå att jobba. Och ibland är det ju till och med riktigt roligt! Visst, det är svackor ibland oxå men va f*n. Då är det väl bara tänka att man ändå får en slant för att vara på jobbet.

Nåväl, måste återigen skriva vad kul det var att spela pingis igår. Det var lätt det bästa jag spelat sedan jag gjorde uppehåll för ett gäng år sedan. 

Ha en fin torsdag nu vänner!!

onsdag, januari 11, 2023

Pingis är en konstig sport

 Idag på lurren blev det pingis med Foppa. Förra veckan kändes det så uselt. Dålig träff, ingen känsla och jag tänkte att plattorna är nog slut nu. De är ju trots allt 4-5 år gamla. Så jag beställde ett par nya plattor som kom hem i måndags. Igår tänkte jag limma på dessa men inser att limburken var slut. Så jag beställde en ny burk. Den kan jag hämta ut i eftermiddag.

Så jag kör idag med gamla plattor och utan förhoppning om att det skall kännas någorlunda bra. Men idag känndes det helt plötsligt mycket bättre. Trots samma gamla plattor... Måste varit intervallerna igår som gjorde susen. Hur som helst så blev det ju skitkul att spela. Men nu vet jag inte hur jag skall göra, byta plattorna till nästa gång eller hålla kvar vid samma gamla.....? Lär väl byta för annars har jag ju köpt nya helt i onödan....

Pingis är kul ibland!!

Mittvecka

 Ja, det är ju rätt så positivt, snart halva arbetsveckan gjord! Och i halvleksvilan, dvs lurren idag, så blir det pingis igen. Igen låter ju nästan som om det vore ofta. Men det var ju bara en vecka sen senaste passet. Förhoppningsvis blir det lika roligt denna gång. 

Igår stod det korta intervaller på schemat. 4*1 minut i överfart med 1 min joggvila  imellan. 1 km upp- och 1 km nerjogg. Jag körde faktiskt 5*1. Jag kopierade ett liknande pass jag hade gjort för något år sedan och körde på det. Jobbigare än man kan tro. Det blev ju trots allt bara 4 km i löparskorna. Men det var lite lurigt med underlaget igår. Det var slask blandat med halt och barmark. Men i mörkret så var det inte så lätt att se.

Passet:


Men nu är det först och naturligtvis främst så skall det jobbas en förmiddag! Ja, aktieägarna ni vet.....

Ha en fin mittvecka!!

tisdag, januari 10, 2023

Det ser ut som snö

 Ja, tror nog att det har snöat i natt. Det ser vitt ut på backen. Jag gissar att det är väldigt blöt och tung snö oxå. Det skall väl vara plusgrader idag så man kanske kan chansa och låta den ligga kvar. Med lite tur är den borta till kvällen.

Blev en femma igår. Det tar som vanligt en evighet att komma runt 5 km. Men förhoppningsvis blir det lättare med tiden. Idag är det tydligen lite intervaller på schemat. 

Passet igår:

Freddie fick ju beskedet igår att hon kunde börja jogga lite lätt. Inga accelerationer eller tvära inbromsningar. Lugnt och inte så mycket spring från början. Så hon var med på Run All Around träningen igår i hallen. Intervallstege. 400-300-200-100-200-300-400, så såg stegen ut. Jag försökte bromsa henne så att hon inte sprang för fort. För det där var ju något annat än vad fysioterapeuten sa, jogga ett varv - gå ett varv. Och stegra för varje träningstillfälle. Men trots att jag sa att hon skulle ta det jäkligt lugnt så klockade jag första tvåhundringen på strax över 52 sek. Det bertyder ändå under 4:30 per kilometer. Ok, det är kanske lite lugnare än vanligt men jag tycker nog det är rätt så snabbt. Jag sa att hon skulle skippa sista 400-ingen. Och det gjorde hon om än motvilligt...

Så idag tänkte hon åka och träna gymnastik. Vara med på det hon enligt fysio sagt att hon kan vara med på. Jag tycker det är en dålig idé. Hon sprang igår och jag kan tänka mig att det ger en viss stelhet i muklerna idag med tanke på att det var över 2 månader sen hon sprang. Jag kan tänka mig att det finns större risk för att hon sträcker sig idag. Och bättre att ta första gymnastikpasset på torsdag. Vi får se om hon lyssnar på mig....


måndag, januari 09, 2023

Ny vecka ...

 ... och inga röda dagar finns det. Hur ska man palla en hel vecka? Hur ska man orka ta sig upp ens på morgonen? Jag är ju toktrött redan första dagen. Eller så kommer man in i det? Det blir en vana. Man anpassar livet efter att gå upp tidigt på morgonen. 

Det kom ju en del snö på fredagkväll - lördagmorgon. Jag var ut och skottade hos mamma. Sen skottade jag när jag kom hem. Och sen gick jag ut och joggade (snarare snöluffsade) 7 kilometer. Sen blir det varmare och det blir regn. Snart ingen snö kvar. Det var helt bortkastat att skotta. Eller så var det bra. För just där man skottar vill man ju inte ha någon snö. Och det kanske bara blivit is annars när snön plattas till osv.

Jag börjar dock denna vecka med att åka till fysioterapeuten med Freddie. Hon vill inget hellre än att hon säger att Freddie kan börja träna på riktigt igen. Vi får väl se vad som sägs. Det visar sig. Bra att hon är motiverad att börja träna igen i alla fall.  UPDATE: Hon får nu börja jogga lite lätt och öka på sträcka och belastning succesivt. Men ska ännu inte gå för fullt och hon skall fortsätta med rehabövningar.

Nä, dags att göra lite nytta innan vi drar. Ha en fin måndag!!

fredag, januari 06, 2023

En ledig fredag

 Japp, det är ju inte helt fel! Inledde med promenad med Jenna inklusive kloklippning. Sen körde jag lite snöskottning hemma hos mamma. Sen blev det lite handlande på ICA Maxi på Hälla. Mamma ville ha några mjukisbrallor och så köpte några mjukisbrallor även till mig. 

Igår blev det 5 långsamma kilometer på hala vägar. Det var som vanligt jäkligt tungt. Men det borde ju bli lättare med tiden. Eller kanske med årstiden..... Bara 12 veckor kvar till halvmaraton nu. Och efter det är det ju bara 2 månader till Stockholm marathon.

Ha en fin ledig fredag och en fantastisk helg!!

torsdag, januari 05, 2023

Träningsvärk

 Igår blev det lite lunchpingis. Jag skulle spela med Foppa men det visade sig att han och Lången skulle köra innan jag kom. Och då jag kom lite tidigare så fick jag även köra lite med Lången. Och det var ju inte igår precis.

Idag har jag dock en grym träningsvärk. Det är framförallt benen (än så länge...). Det är ju rätt så kul att spela pingis. Och man borde kanske göra det oftare än var tredje månad. För man får ju inte direkt en bättre känsla av att inte spela. Timingen och fotarbetet känns ju något ovant. Men det känns ändå som om man kan bli lite stabilare och bättre bara man fick lite kontinuitet på spelandet. Vi får väl se hur det blir. 

Sen kom det en massa snö på eftermiddagen/kvällen. Så jag avslutade dagen med lite snöskottning. Även detta var grymt jobbigt. Jag gjorde i och för sig mer än vad jag skulle behövs göra då jag tog hela längans baksida oxå. Men med tre hushåll med äldre personer så vill man ju kunna hjälpa till i alla fall de gånger man har tid. Nu verkar det dock ha kommit än mer snö men jag måste jobba under förmiddagen så vi får väl se om fru Blogg går ut och skottar eller hur det blir.

Det blir i alla fall förhoppningsvis bara en halvdags jobb idag. Och imorgon är vi lediga så det är ju bra!

Ha en fantastisk torsdag och en ännu bättre helg nu vänner!

onsdag, januari 04, 2023

Löpning igen

 Ja, det stod korta intervaller på programmet igår. Uppvärmning i 1 km sen 8 * 30 sekunder i fart jag inte kunde hålla :-) Detta blandat med 30 sek lugn jogg. Problemet jag hade var att jag inte hörde klockans pipningar. Eller den pep för mycket. Den pep att jag fick meddelande, den pep att jag sprang för sakta eller för fort och pipen som sa att det var tempobyte försvann i mängden pip... Och eftersom det var mörkt och jag har svårt att läsa klockan utan brillor (som jag aldrig springer med och som förmodligen ändå blivit prickiga av regn eller dylikt). Och sen var det dessutom halt på sina ställen så man kunde inte hålla fart pga av det. Men jag tänker att det är skit samma. Jag körde ett pass och det blev vad det blev... Om inte annat så blev det 3,6 km löpta. 

Jag skaffade ett program för att springa en halvmara den 2:a april. Och målet är strax under 2 timmar. För ett par år sedan kunde man, vilken helg som helst, gå ut och köra en halvmara på under 2 timmar. Nu måste jag skaffa ett program som hjälper mig. Åldern eller bara att jag tränat för dåligt de sista året? En blandning kanske....

Hur som helst, ha en fantastisk dag nu vänner!!

tisdag, januari 03, 2023

Löpning!

 Igår gjorde jag något jag inte gjort på länge. Jag joggade! Ja, men det gick långsammare än vanligt och det var ändå skitjobbigt. Men jag gjorde det!!! 4 km fick jag ihop. Och var i det närmaste döende efter det. Ändå höll jag ett snitt på strax under 7 min/km. Man är inte vass nu!!!

Och det är bara tre månader kvar tills jag skall dra till London och springa en halvmara. Om det nu blir av. Är inne och kollar hotell och flyg men när priset visas så blir man fundersam om man bara skall skippa det hela.... Ett singelrum kostar nästan lika mycket som ett dubbelrum. Men då är man ju två om priset. Så det är nästan halva priset för hotellrum när man har en kompis med sig. Flyget från Västerås går på fredagkvällen och är framme, i bästa fall, på Stansted vid 21:30. Så frågan är ju om man skall flyga från Arlanda till London och sen hem till Västerås? Om man nu åker. Jag lär ju bestämma mig snart för det verkar ju inte bli billigare ju längre man väntar, tyvärr....

Nä, ha en fantastisk tisdag nu vänner!!!

måndag, januari 02, 2023

God fortsättning!

 Japp, då är vi två dagar in i det nya året och idag är det dags för årets första arbetsdag, vilken lycka!!

Nyårshelgen gick otroligt fort. Hann vara förkyld, hann ställa om tiden och är därmed rätt så trött så här på morgonen. 

Men det spelar ingen roll, nu gäller det att vi bygger upp för en fin sommarsemester för våra aktieägare. Så vi har hela våren på oss att verkligen dra in stålar till firman (dvs ägarna). Och sen så kan de kanske ta ut en härligt 8-veckors semester så att de hinner åka till alla fantastiska destinationer som de vill åka till.

Lite vitt på marken idag när man tittar ut. Det ser dock inte ut att vara så mycket. Det skall tydligen bli plusgrader idag så det kanske tinar bort. Och det skall sen bli minusgrader så det kanske blir halt. Tänk på det när Ni beger Er ut. Särskilt på trottoarer och cykelbanor då dessa verkar prioriteras längst ner i listan.

Nä, dags att dra igång arbetsåret!! Ha en fin måndag!!