fredag, mars 31, 2023

Churchill Arms

På Svanen

Anchor and hope

Klassiker

Höll på att glömma

 Idag är det dags att åka iväg till London. Och jag höll på att glömma att jag har en uppgift att sköta oxå. Jag måste ju blogga. Så här sitter jag nu och gör just det, bra va?

Tyvärr så blir det inte så mycket skrivet idag då Ina sitter här bredvid och gapskrattar åt mig. Det är ju kul att man kan glädja någon i alla fall! Hon säger att när jag är 80 år och sitter och skriver min blogg så kommer hon fortfarande skratta åt mig. Humor!!!

Jag packade igår. Det blev en utmaning. Svårt att få plats med allt! Det som brukar vara så enkelt. Men det blir nog lättare att packa när vi skall hem. Jag har en del kläder med som jag kan dumpa i London.

Nä, nu måste jag tydligen hjälpa till lite här.... Ha en fin fredag!!

torsdag, mars 30, 2023

Tröttare än tröttast

 Idag är jag trött. Jag hade så konstiga drömmar i natt. Och jag kan inte komma ihåg dessa drömmar. Men jag vet att jag vaknade och fattade noll. För att sen somna om igen.

Det blev ingen löpning igår. Tanken var ju att löpa ute för jag misstänker att jag löper lite annorlunda på löpband som gör att jag får ont i höger fot. Behöver inte vara därför jag har ont där men måste ju misstänka något. Kan ju i och för sig vara så att jag löper annorlunda bara för att jag har så ont i vänster knä....

Hur som helst så blev det ingen löpning. Men jag var till mamma igår. Inte någon av hennes bättre dagar. Hon sov typ hela tiden jag var där. Hon ringde sen vid 19:30 och sa att hon var vaken nu. Vi får väl se hur det är idag. Men först ska jag med Jenna för vaccinering. 

Imorgon bär det iväg till London. Jag är lite osäker på om jag kommer få plats med allt. Måste ju ha med mig löparskor och löparkläder. Och väskan man får ha är ju inte den största... Men det löser sig nog. Jag är relativt bra på det där att packa så det får plats.

Ha nu en fin torsdag i kylan!!

onsdag, mars 29, 2023

Mittvecka

 Då är man framme vid onsdagen då. Tidig till jobbet idag. 05:25 skuttade jag likt Pippi Långstrump in på jobbet. När jag väl kom upp på kontoret så sprang jag bort till fönstrena och öppnade dessa. Ja, jag vet, det är skitkallt ute. Men den här usla luften som är här är olidlig! Det går f*n inte att vara här inne om man inte öppnar ett tag på morgonen. För fläkten som de skulle byta ut blev nog mer energisparande än de trott innan. För den verkar inte gå alls.....

På fredag är det dags att dra iväg till London! Jag funderar på om jag skall ta en sista joggingtur idag? Det brukar bli sämre i knät några dagar efter ansträngning och om jag joggar lite idag så kommer det ju vara 3 joggingfria dagar innan söndagens halvmara. Eller så vilar jag och det kommer kännas riktigt bra i knät på söndag? Vi får väl se hur mycket tid som finns och om jag ens hinner med att jogga...

Imorgon skall jag med lilla Jenna för vaccination. Det kommer hon säkert tycka är roligt, kanske. Har ingen aning för jag har aldrig varit med förut. Men imorgon är det dags! Men hon är ju så snäll så det kommer säkert att gå bra!!

Ha en fin onsdag nu vänner!!

tisdag, mars 28, 2023

Tisdag

 Ja, vad säger man om en tisdag? Eller på en tisdag? Det är tisdag!!

Det behövs inte så mycket mer än så. Eller så kanske man skall passa på att gnälla på det kalla vädret. Ja, jag har ju ändå ordet nu så då kan jag ju passa på!! Varför ska det vara så här kallt i slutet av mars? Knappt att vintern har bjudit på ett sånt här vinterväder. Men det är klart, det är ju vinterväder fast med längre dagar. Det är ju ljust länge på kvällen nu (om man jämför mot på vintern då det är mörkt vid 15-tiden).

I natt vaknade jag vid 4-tiden. Kanon tänkte jag! Nä, kanske inte kanon men på något sätt bra. För då skulle jag kunna komma till jobbet tidigare och då skulle jag kanske kunna flexa bort en timme bara idag. Men så blundade jag en stund och sen tittade jag på klockan igen och då var den 05:23. Så det var en ganska lång blinkning.... Om jag kände mig pigg och utvilad? Haha, gissa själv....

Ha en fin tisdag nu vänner!!

måndag, mars 27, 2023

Så var det måndag igen!

 Och vem kan tro att vi ställt om till sommartid och att våren är nära när snön har vräkt ner och det är -6 grader på morgonen? Helt sjukt! Jag vill ju ha vår, inte vinter 2.0!

Vädret gjorde i alla fall att jag och Freddie tog tåget till Örebro. När vi varit en stund hos mamma på förmiddagen och skulle åka hem därifrån så börja jag borsta bilen och när jag kommit runt bilen ett varv så skulle man behöva börja om. Men vem orka? Så vi drog iväg hem. Slirigt och halt så vi bestämde oss då för att åka tåg till Örebro. Det gick ju bra det med! Rätt skönt att slippa koncentrera sig och bara vara en stund. Det tog inte ens en timme med tåget. 

Freddie skulle ju springa 800 m och hade som mål att komma under 3 min och kanske slå sitt pers som är strax under 3 min. Men det ville sig inte riktigt denna gång. Men hon gjorde ett bra lopp och kom in på 3 min och 13 hundradelar. Det skulle jag oxå vilja klara!! Men skulle inte vara i närheten om jag testade.

Igår tänkte jag springa en sväng. Men det var ju glashalt så jag hängde med Fru Blogg till Friskis på Finnslätten istället. Tänkte mig en lite snabbare mil så här en veckan innan loppet. Lyckades ganska bra och snittade 5:08 min/km. Så jag var ganska nöjd. 


Knät smärtar fortfarande men jag hoppas att jag skall klara en halvmara på söndag! Jag hoppas oxå att jag skall slippa regn och kyla på söndag! Vi får väl se!!

Annars är det min vecka att vara hos mamma. Så jobbar förmiddag och åker sen efter lurren till henne ett gäng timmar. Det blir kanon!!

Ha en fin måndag nu vänner!!

fredag, mars 24, 2023

Fläktbyte

 Idag var jag först här. Kom till och med före morgonskiftet. Så med andra ord var jag här före 05:30. Och tur är väl det för sen i torsdags så har ventilationen varit nere här på jobbet. De håller på att byta någon fläkt. Så då är det ju bra att jag är här tidigt på morgonen och kan öppna upp några fönster och släppa in lite luft! Idag är det ju lite varmare ute så kanske kan fönstrena få stå öppet även när övriga dyker upp. Vi får väl se....

Igår var jag ut och testade på att lufsa lite igen. Tycker nog att det kändes lite bätte i knät. Eller så är det bara så att jag vill att det skall  kännas bättre och då gör det så. Men även idag känns det bättre än vad det brukar göra dagen efter att jag varit ute. Det blev visserligen bara typ 6,5 km men ändå...


Sen att flåset känns så där är ju inte lika kul. Men det blir väl så när man inte tränar något....

Ikväll ska avdelningen ha AW. Och då jag sällan, numera, är med på dessa tillställningar så tänkte jag överraska och komma dit. Det kan ju vara kul att få smaka någon London Pride förhoppningsvis!! Men det blir jäkligt lugnt, imorgon är det ju friidrottstävling i Örebro.

Ha en fin fredag och en fantastisk helg!!

torsdag, mars 23, 2023

2 dagar kvar till helg

 Det är ju lite så man tänker under veckorna. 2 dagar till sen så är det ledigt 2 dagar, vilken lycka!

Ingen egen träning igår. Var dock till friidrottshallen och såg till så att Freddie pinnade på runt banan där. 400-200 * 3 fick hon köra. Jag önskar att hon kunde ha lite fler som sällskap på detta. Det kan ju inte vara så jätteroligt att själv springa runt där i hallen med en gammal gubbe sittandes bredvid med tidtagarur....

Jag tror nog att hon skulle kunna få köra på tisdagar med löpargruppen men hon vill bli lite bättre först. Så då är det ju bara att bita ihop och springa på!

Nä, mycket att göra nu på jobbet, dags att dra igång!!! Ha en fin torsdag!!

onsdag, mars 22, 2023

Tips tack!

 Hur tusan skall man göra för att sova längre än till kl 4? Efter kl 4 är det små korta sovperioder men mest vaken. Så om någon har några tips att dela med sig av så tar jag tacksamt emot dessa!!

Jag började smörjamed Voltaren igår. Nu får vi se om det kan hjälpa mitt knä att bli bättre. Nu känner jag att jag skulle behöva springa lite men frågan är om det är bättre att vila? Och jag har väl svaret själv men jag vill inte vila. Vill ju hålla igång löpningen någorlunda innan nästa helg! Så antingen vilar man och det blir inget bättre eller så tränar man och det blir inte så mycket sämre.... Eller tvärtom....

På lördag är det i alla fall en liten tripp till Örebro då Freddie skall springa ett 800-meterslopp där. Det är typ ett år sedan hon sprang den distansen. Eller i alla fall 10 månader. Så svårt att veta hur det känns. Hur snabbt hon vågar springa utan att vägga eller att baksidan går upp igen.... Jag hoppas bara att hon inte kör för hårt!!

Idag måste jag hem vid lurren och kolla till så att lilla Jenna har det bra. Fru Blogg jobbar på jobbet resten av veckan så idag får Jenna klara sig själv en stund. Hon kommer säkerligen bara ligga och sova om jag känner henne rätt :-)

Efter jobbet ska jag med Freddie till friidrottshallen. Så jag har några timmar på mig att klura ut vad hon skall köra för intervaller idag. Antingen något kortare men snabbare eller något längre med tänkt tempo för helgen.

Ha en fin onsdag!

tisdag, mars 21, 2023

Ljust på morgonen

 Det är nästan så man tror att man försovit sig när man går ut till bilen på morgonen. Det är ju ljust! Rätt sjysst faktiskt!

Man brukar ju säga att man är så trött på vintern bara för att det är så mörkt hela tiden. Men då borde man ju vara pigg nu! Det är ju ljust! Men det är man ju inte... Man kanske är det där undantaget som bekräftar regeln... typ....

Knät då? Undrar Ni. Jo, det gör sig påminnt allt som oftast. Men det är väl bara att gråta och komma igen. Det kanske går över? Det kanske släpper och känns fantastiskt igen? Vem vet? 

Jaja, jag skall inte uppehålla Er mer med en massa strunt! Ha nu en fin tisdag vänner!!

måndag, mars 20, 2023

Måndag *klapp klapp klapp*

 Japp, det var en snabb helg... Igen...

Freddie var ju iväg på friidrott i Stockholm i helgen. Och hon skulle springa på lördagen. Så jag och Ina satte oss på tåget och åkte dit och tittade. Sätrahallen var en ny bekantskap för mig och det var en fin friidrottshall. Hur gick det då för Freddie?

Hon var toknervös innan loppet. Jag vet inte varför? Hon har ju knappt kunnat träna något på flera månader och hade ju inga som helst krav på sig att prestera. Hon hade som mål dock att komma under 4 minuter. Dvs 48 sekunder per varv (200 m). Och det lyckades hon med. Dessutom med flera sekunder till godo. 3:51 blev tiden. Så hon borde ju varit rätt nöjd. Men var inte det ändå.... Vet inte varför? 

Sen fick vi se det bästa heatet springa. Där en Västeråstjej vann och sprang på strax under 3 minuter. Det var fantastiskt att se det loppet! Dessutom var det en annan Västeråstjej som kom 4:a på 3:04. Riktigt bra av dessa två tjejer.

På söndagen började jag dagen med att gå ut och springa. Jag måste ju testa knät utomhus oxå. Och det gjorde naturligtvis ont. Men jag fick ihop 16,5 km. 5 km till om två veckor så är jag i mål!!


Sen var vi till mamma en stund mitt på dagen innan jag kollade fotboll följt av ishockey med lite matlagning mellan dessa två. Jag satte även igång en tvättmaskin då jag hade lite kläder jag skulle tvätta till mamma. Fyllde upp den tvätten med en massa kläder som tillhör Freddie. I morse vaknade jag upp och kom på att jag inte hängt den tvätten.... Jäkligt rolig start på dagen ändå....

Ha nu en fin måndag vänner!!

fredag, mars 17, 2023

Sista arbetsdagen för veckan!

 Japp, så är det! Det blev ingen träning för mig igår. Jag hade ambitionen att träna. Men de här långa dagarna med jobb från 05:15 till lurren och sen eftermiddagspasset hos mamma tar på krafterna! Så passet får vänta tills? Ja, vet ej...

Imorgon ska jag i alla fall hoppa på tåget till Stockholm och sen ut till Sätrahallen för att titta på lite friidrott. Regionsmästerskapen och det känns lite konstigt att jag inte är med som ledare hela helgen. Men jag kände inte att jag hade den tiden/orken denna gång. Men jag vill i alla fall se Freddie springa 1000 m. Och det är ju PB-garanti bara hon tar sig i mål då det är det första officiella loppet över 1000 m som hon skall springa.

Nu är det dags att jobba några timmar igen innan eftermiddagen spenderas på 47:an. 

Ha en fantastisk St. Patrick's Day!

St. Patrick's day!

 Japp, idag är det St. Patrick's day! Det firas naturligtvis på Irland. Men även på andra ställen. I Västerås ser väl krögarna det mest som ett sätt att locka folk till haken. Kunna sälja lite svart öl (dvs Guinness).

Ha en fantastisk St. Patrick's day nu vänner!!






torsdag, mars 16, 2023

Usel sömn

 Eller i alla fall känns det så. Jag tycker jag vaknade om vartannat och jag vaknade alldeles för tidigt dessutom. Idag känner jag mig hur som helst rätt sliten. Och då tränade jag inte ens igår.

Jag var dock till hallen med Freddie. Så det var direkt från mamma hem och hämta Freddie och åka till hallen. Hon fick köra 4*400 m. Jag tyckte att det kunde vara lämpligt som sista pass inför helgen. Hon har en liten förhoppning om att komma under 4 min på 1000 m. Så målet igår på intervallerna var 3:45-tempo, dvs 1:30 på 400 m. Hon verkar vara rätt bra på att hålla det tempot man säger för 400-ingarna klockades på 1:29, 1:26, 1:31 och 1:29. Skapligt jämna. 

Annars är det väl inte så mycket att orda om, ny dag med nya möjligheter! En fantastisk chans att få visa vad man går för. Ta emot lite beröm och sen åka hem och fundera på varför berömmet inte kan komma i kronor! :-D

Ha en fin torsdag!!

onsdag, mars 15, 2023

Med risk för att bli tjatig..

 Återigen vaknade jag långt innan klockan skulle ringa. 03:58 för att vara mer exakt. Klockan står på 04:45. Jag tänker att jag skall försöka somna om och gör det igen. Vaknar 04:37. Så då är det ju ingen mening att somna om nå mera. Och på jobbet sitter man strax före halv 6.

Jag brukar ju hjälpa mamma med deklarationen. Det låter ju kanske svårare än vad det varit. Det har hittills bara varit att kontrollera och skicka in. Men i år är det värre... Frutis vill även att hon skall skicka in nån k4-blankett (eller något liknande namn). Och då blir man ju nyfiken på varför? Och då är det som så att hon har några få ABB-aktier som under förra året tydligen genererade 3 nya aktier i något bolag som jag nu inte kommer ihåg namnet på. Och där försvinner mina kunskaper gällande deklarationer.... Det var ju inte så att man fick ett förifyllt formulär. Nä, man skall först välja något (typ vad det är för typ) och sen gå vidare. Rena grekiskan för mig.... Det kommer bli en pers att få det här i mål känner jag :-(

Igår var jag och joggade på bandet. Jag var så jäkla trött och sliten när jag och Ina klev in på Friskis 19:45. Jag tänkte att det skulle bli ett pass i lågt tempo, strax under 6 min/km. Och det blev det! Men det kändes f*n inte lugnt. 6,5 km stod jag ut men sen fick det räcka! Knät känns inte så farligt mycket när man väl kommit igång och jogga. Nä, positiva tankar nu inför halvmaran.... men hur ska jag palla med att springa 21 km?

Ha en fin onsdag nu alla Ni fantastiska vänner!!

tisdag, mars 14, 2023

Behövde ingen klocka

 Nä, inte heller idag behövdes det någon väckarklocka. Stabil uppvakning strax före 4. Om jag är trött? Jo, tackar som frågar, men ja jag är rätt så trött. 

Det mesta av all snö som kom ner igår verkar ha tinat bort i natt. Men om jag inte minns fel så kommer det bli lite kallare och då blir det skridskobana. Kanske läge för att plocka fram de gamla skridskorna.....

Knät då undrar kanske någon? Jo, det känns i knät. Eller framförallt nu i utsidagn av knät. Senan som går där som går ner mot nån knölalktig del. Där känns det när jag går. Funderar dock på att ta mig till gymmet ikväll och försöka jogga lite. Ina vill säkert gymma så då kan vi ju slå följe dit.

Nåväl, dags att ge allt nu först för aktieägarna!! Ha en fin tisdag!!

måndag, mars 13, 2023

Mindre än tre veckor kvar!!

 Igår fick jag ett mail om att det bara var 3 veckor kvar till start! Jag fick veta när jag skulle starta osv... Jag börjar ju bli lite nervös! Dels för att att det där med att hitta rätt, ställa sig i rätt folla osv. Men oxå för att knät är som det är just nu. Jag skall i alla fall starta i andra gruppen. 09:30 startar den. Och då ska man ha stått där en stund, man skall ha tagit sig till starten och det börjar kännas som om man kommer behöva öppna frullen på Lancaster Hall för att hinna med allt. 

Nummerlappen skall vara skickad, det stressar mig oxå, alltså inte att den är skickad utan att den inte kommit fram... Kommer den komma fram i tid? Måste jag hålla på och leta nummerlapp dagen innan loppet bara för att den inte kommit innan jag åker till London.

Nåväl, vad kan gå fel?

Måndag morgon...

 Idag är man tokförst på kontoret! Jag var här 05:20. Det var nog lite ovant att ha en väckarklocka som skulle ringa. För hela natten känns det som om jag bara legat och väntat på att den skall ringa. Så jag gick upp innan klockan ringde. Det blir bara förmiddagsjobb den här veckan. Efter lurren så åker jag till mamma. Vi får se hur det funkar. 

I och med att jag inte kunde åka och spela pingis (läs sitta kylskåp) i helgen så kunde jag ju följa med Freddie till friidrottshallen i lördags. Det var VF-cupen. 60 m och höjdhopp. 60 m kunde hon ju inte vara med i då det inte är helt hundra med lårets baksida. Men hoppa kunde hon göra. Och det är ju lite kul att hon nu efter alla år vill hoppa höjd. Hon har ju typ vägrat att hoppa höjd tidigare. Har vi haft höjd på träningen så har hon varit med på hoppövningarna men inte höjdhoppandet.

Sen visade det sig, vilket jag missat, att det var träning inför Svealandsmästerskapen som är nästa helg. Eftersom hon bara skall springa 1000 m där så körde hon en tusing. Och efter det blev det en 600-ing, en 200-ing och en 400-ing. Bra jobbat!

Annars är det väl inte så mycket att orda om. Jag hade lite problem med skallen igår så jag sov en stund mitt på dagen. Kanske därför det gick sämre att sova i natt oxå....?

Nåväl, ha en fin måndag nu vänner!!

fredag, mars 10, 2023

Dyker upp minnen i mobilen

 Och när man ser bilderna så blir man ju så jäkla sugen på att åka till London. Och inte då för att springa utan för att bara vara!!







Jag gjorde ett litet test

 Igår kände jag att jag måste ju testa knät inför helgen. Kan jag inte ens jogga så kan jag ju garanterat inte spela pingis. Så iväg till Friskis och upp på bandet. Körde 35 minuter ungefär, kändes väl men hade förväntat mig värre. Men det där värre kom idag istället. Usch, idag känns det inget vidare. Jag får vikaner mig från helgens pingis. Ja, jag vet, kanske hade jag inte behövt spela något ändå. Men ska man vara reserv så tycker i alla fall jag att man ska kunna hoppa in och spela i alla fall....

Annars är det väl inte så mycket att orda om. Jag har en massa jobb som behöver göras. Men det ska ju inte Ni behöva drabbas av. Så jag skriver inget om det :-)

Ha en trevlig helg!

torsdag, mars 09, 2023

På knäfronten intet nytt

 Nä, börjar bli lite jobbigt nu att knät inte vill bli bra. Kanske ska man bara ta en löptur och så ordnar knät till sig? Varje kväll tänker jag att "hoppas att det inte känns något imorgon när jag vaknar". Och man hinner inte mer än vakna och röra på benet så känner man att det är något som inte är bra :-(

Annars är det väl inte så mycket att orda om. Det finns att göra på jobbet om man säger så.... Mycket mindre roliga saker oxå..... Men aktieägarna vill ha in stålarna så det är bara att kavla upp ärmarna och ta i!!

Ha en fin torsdag nu vänner!!

onsdag, mars 08, 2023

Det dök upp ett minne

 För tre år sedan var vi i London!! Coachen fyllde år och vi sjöng för honom. Kan vara därför han ser så glad ut! 





Stort grattis Coach!

 Idag är det inte vilken dag som helst, det är Coachens födelsedag! Om det nu är det? För ibland svamlar han om att det är i Maj. Men det kanske bara är när han jobbar undercover!

Hur som helst, ha en fantastisk födelsedag! Stort grattis Coach!!



tisdag, mars 07, 2023

Tror det känns lite bättre

 Ja, känslan i knät är att det känns lite bättre. Eller så är det bara jag som hoppas att det är så. Jag vill inte ha ont i knät. Det är inte riktigt läge för det! Jag behöver springa! Jag behöver köra lite pingis! Men jag kan inte göra det nu :-(

Annars så var det en skaplig natt för mig. Tycker nog att jag sov relativt bra i natt oxå. Men som vanligt vid 3-tiden vaknar jag till. I natt gick det dock rätt fort att somna om igen.

Sa jag det att jag vill springa? Det känns som om man skall tappa all kondis på några dagar utan spring. Så är det ju naturligtvis inte. Men om jag nu ska sitta kylskåp i helgens seriesammandrag dessutom och inte kan springa något innan dess... oj oj oj, vad ska hända med flåset?

Jaja, ha en fin tisdag nu vänner!!

måndag, mars 06, 2023

Ont i knät

 Ny vecka, nya möjligheter osv....

I helgen har jag haft rejält ont i knät. Eller det har gjort ont så fort jag rört knät. Det har känts stelt och värkt vid rörelse. Lite bättre när man väl är igång. Men har man suttit stilla en stund utan att sträcka/böja knät så har det värkt. Vet inte varför? Var det för att jag trampade snett i torsdags? Spelade pingis i fredags eller lördagsmorgononens 18 km? Ingen aning. Men det gick bra så länge jag sprang i lördagsmorse. Det onda kom senare?

Inatt har jag sovit bättre än på flera nätter. Kanske för att jag inte blivit störd under natten. Kanske för att jag var så trött att jag inget annat kunde göra än sova? Skönt att ha sovit bättre hur som helst.

Idag ska jag iväg med Freddie till fysioterapeuten. De senaste dagarna har hon klagat på smärt i baksidan låret på andra benet. Vi får väl se vad hon säger idag när hon behagar vakna? Hoppas inte det benet kräver en ny rebab på massor av månader....

Annars har jag inte så mycket att orda om här. Ni får ha en fantastisk dag!!

fredag, mars 03, 2023

Trampat snett

 God morgon till Er som har haft en god morgon!! Själv hade jag en usel natt. Vaknade strax före kl 3 och kunde inte somna om. Efter ett tag hör jag Jenna krafsa på Inas dörr. Men det var ju bortkastat. Hon vaknar ju inte pga lite krafs på dörren. Så jag gick ner och kolla om Jenna kanske behövde ut. Men det behövde hon ju inte. Så jag bytte vatten i hennes skål. Och när jag sen skulle gå upp igen så hade Jenna redan gått upp och lagt sig bredvid min säng. Kunde inte somna om efter det heller. Tänkte nästan att jag skulle gå upp och börja jobba men vid halv fem måste jag somnat om igen. Och sen ringer fru Bloggs klocka. Och strax efter det ringer mamma. Så man for upp som ett skott och åkte dit.

Igår var jag ut och sprang en sväng. Tänkte först att jag skulle ta mig till Friskis och springa. Ni vet det där med att inte halka osv när man springer ute och det är mörkt. Men jag tänkte sen att jag sparar lite tid om jag går ut och springer. Sagt och gjort, jag drog iväg ut. Tanken var ett lite snabbare pass. Och efter ca 3 km i mörkret så trampar jag snett. Jag hamnade på asfaltskanten med vänster fot. Inte kul! Gjorde skitont! Men jag fortsatte springa. Och de sägs ju att det är bra att röra foten. Fick ihop 6,4 km och en lite värkande fot. Vi får väl se hur det utvecklar sig. Jag ska ju spela pingis idag på lurren. Lite orolig är man ju. Tur att man knappt rör sig vid bordet.


Och nu kom jag på att det är fredag oxå, det är ju i alla fall bra! Ha en trevlig helg!!!

torsdag, mars 02, 2023

Oliver's Island

Jag visste inte att det fanns en liten ö i Thamesen som heter Oliver's Island. Och att den ligger ganska så nära Fuller's bryggeri kanske kan förklara varför alen heter som den gör.


 

Elstödet?

 Är det någon som fått några pengar än från det? Mina lyser med sin frånvaro!

Skall

 Imorse hade jag inte ställt någon väckarklocka. Men vet ju att fru Blogg har en som ringer kl 06:00. Men jag vaknade tidigare än så. Jenna började tokskälla vid 05:30. Ingen aning om varför men förmodligen var det någon som gick förbi utanför. Kanske var det tidningsbudet? Men hon vill i alla fall uppmärksamma oss andra på att det är något som händer i närheten av huset. Jag kommer ihåg förra vintern när hon började tokskälla mitt i natten och man gick upp till slut och försökte lugna henne. Då hade det varit någon här och stulit våran snöskyffel. Så man kanske skulle ha en liten hundlucka som hon kunde springa ut genom när det var någon som försökte göra något tok....

Det blev lite pingis igår på lurren. Det är fortfarande en ganska svår sport. Men det är oxå ganska kul att spela lite. Det roliga är nog att man inte har något krav på sig själv att prestera. Även om man blir lite lack när det inte går som man vill...

Idag måste jag försöka ta tag i löpningen igen. Dock så märker jag att det är svårt att ta igen ett missat pass när tanken är att man skall köra 4 ggr i veckan. Missar man ett pass och spelar pingis 1-2 ggr i veckan så blir det svårt att klämma in det passet någon dag. För jag har märkt att det är rätt jobbigt att springa samma dag som man har spelat pingis. Eller så kanske det blir lättare ju mer pingis man har spelat. Jag har ju inte samma träningsvärk efter passen idag som för en måndad sen. Jaja...

Ha en fin torsdag nu vänner!!

onsdag, mars 01, 2023

Hittade ett mail

 Med en länk till marathon-foton från Stockholm Marathon 2022. Och av alla bilder så är det bara en där jag inte har någon fot i backen. Så om man bara tittar på denna bild så skulle man kunna säga att jag flög fram :-)



Man borde vara pigg

 Men man är ständigt trött. Hur kommer det sig? Jag har faktiskt sovit bättre än vanligt de senaste nätterna men ändå är jag inte pigg. Klockan säger att jag nästan är fulladdad när jag vaknar. Vad det nu är värt. Men den har ju sagt att jag varit sämre laddad tidigare. Så någonting säger den ju i alla fall. Den berättar att det är skillnad mot tidigare nätter. 

Idag blir det i alla fall lite pingis i Klövernhallen på lunchen. Får hoppas att man piggnat till lite tills dess. Annars blir det jobbigt. 

Ha en fin dag!!