måndag, mars 27, 2023

Så var det måndag igen!

 Och vem kan tro att vi ställt om till sommartid och att våren är nära när snön har vräkt ner och det är -6 grader på morgonen? Helt sjukt! Jag vill ju ha vår, inte vinter 2.0!

Vädret gjorde i alla fall att jag och Freddie tog tåget till Örebro. När vi varit en stund hos mamma på förmiddagen och skulle åka hem därifrån så börja jag borsta bilen och när jag kommit runt bilen ett varv så skulle man behöva börja om. Men vem orka? Så vi drog iväg hem. Slirigt och halt så vi bestämde oss då för att åka tåg till Örebro. Det gick ju bra det med! Rätt skönt att slippa koncentrera sig och bara vara en stund. Det tog inte ens en timme med tåget. 

Freddie skulle ju springa 800 m och hade som mål att komma under 3 min och kanske slå sitt pers som är strax under 3 min. Men det ville sig inte riktigt denna gång. Men hon gjorde ett bra lopp och kom in på 3 min och 13 hundradelar. Det skulle jag oxå vilja klara!! Men skulle inte vara i närheten om jag testade.

Igår tänkte jag springa en sväng. Men det var ju glashalt så jag hängde med Fru Blogg till Friskis på Finnslätten istället. Tänkte mig en lite snabbare mil så här en veckan innan loppet. Lyckades ganska bra och snittade 5:08 min/km. Så jag var ganska nöjd. 


Knät smärtar fortfarande men jag hoppas att jag skall klara en halvmara på söndag! Jag hoppas oxå att jag skall slippa regn och kyla på söndag! Vi får väl se!!

Annars är det min vecka att vara hos mamma. Så jobbar förmiddag och åker sen efter lurren till henne ett gäng timmar. Det blir kanon!!

Ha en fin måndag nu vänner!!

Inga kommentarer: