måndag, mars 18, 2024

Dåliga nätter

 Två nätter i rad har Jenna fått för sig att hon ska voffa. Och efter ett tag visar hon att hon behöver ut. När hon väl går ut så lägger hon sig bara ner på de kalla plattorna en stund innan hon gör det jag trodde hon behövde göra från början. Drygt, jobbigt och det stör min sömn. Det tar en timme att somna om efter att man varit uppe, gått ner öppnat och väntat och sen stängt. Det är ju inte så att man lägger huvudet på kudden direkt och somnar om.

Igår var jag ut och sprang igen. Första passet på 2,5 veckor. Och igår hade jag sällskap! Jesper var i Västerås och hälsade på sin dotter. Så vi passade på att ses 07:30 igår morse och körde 10 km. Han, som redan börjat springa i shorts i Danmark, hade ingen mössa eller vantar med sig. Och det var ren tur att han i sista stund tagit med sig långa byxor att springa i. Jag var fullt påklädd och tyckte ändå att det var lite småkallt. Det var framförallt de friska vindarna som kylde.

Efter lurren var vi och fikade med Lalle och Mia på Systrarna Ericsson. Tycker dock inte det var jättebra där igår. Men sällskapet var ju dessto bättre!!

Ha en fin måndag nu vänner!!


1 kommentar:

Lasse N sa...

Jag håller med riktigt trevligt sällskap hade vi med. ❤️