onsdag, mars 13, 2024

Tidsomställning

 Det blev förlängning och straffar igårdagens Arsenalmatch. Hade inga större problem att hålla mig vaken trots att klockan nästan blev 12 innan det var sovdags. Imorse så var det värre. Kl 05:35 så var ju klockan 04:35 i London. Och då somnat vid 12-tiden gör att det blir för lite sömn... i alla fall för min sovklocka.

Det var i alla fall en bra resa till London. Även om jag inte var 100 frisk så gick tiden alldeles för fort. Och smolken i bägaren var ju att Coachens väska försvann på hemvägen. Vi skojade om det efter att han blev tvungen att lämna in väskan i specialbaggageinlämningen och körde den gamla klassiska skämtet om skidor och Stig-Helmer i Sällskapsresan. Och mycket riktigt, i Stockholm dök aldrig väskan upp. Riktigt dåligt av de som sköter väsktransporterna till och från planet! Vi får hoppas att väskan snart dyker upp!!

Det blev en chock när man i morse gick till bilen och det slog snö mot ansiktet. Vi gick i Hyde Park i helgen och det var grönt och påskliljorna var i full blom!

Nåväl, hemma igen och back to reality! Ha en fin dag!






Inga kommentarer: