måndag, mars 04, 2024

Lämnat bilen

 Ja, lite sen till jobbet idag då vi var och lämnade in bilen på verkstan. Det är nu dags att byta bakfjädrarna på den. Ca 10300:- kommer det gå på. Men detta visste vi ju om när vi köpte bilen och därmed drog av motsvarande på priset.

Det märks på Jenna att snön har försvunnit. För promenaderna blir väldigt lugna. Det skall nosas överallt. Det är väl så mycket dofter som kommer fram nu när snön är borta. Först tänker man, shit vilken tid det skall ta. Jag ska ju iväg till jobb eller vad det nu kan vara. Sen tänker man, ta det lugnt. Det här är ju Jennas höjdpunkter på dagen. Låt henne njuta av den och ta det i sin egen takt. På något sätt så blir man ju faktiskt lite avstressad när man går ner i hennes tempo på promenaden. Nu är det ju inte så kallt heller så man har ju ingen brådis att komma in i värmen.

Bara fyra dagars jobb denna vecka. På fredag åker vi ju till London! Tänk att det som kändes så långt borta bara är på fredag. Måste kolla vädret....

Ok, det ser ju bättre ut idag än vad det gjorde när jag kollade i helgen. Så vi får hoppas att prognorserna blir säkrare och säkrare. För det här vädret skulle jag inte vara så ledsen över.

Ha nu en fin vecka!! Och en magisk måndag!!



Inga kommentarer: