måndag, september 05, 2022

Oj, redan måndag!!

  Man hann knappt åka hem innan det var dags att åka tillbaka till jobbet igen.

Inledde helgen med ett löppass. Kom på efter några kilometer att jag kanske skulle försöka hålla tempot uppe. Och när jag sprang förbi Wennströmska IP så tänkte jag att jag går in och kör några varv där. Första fem gick på 25:24 och då tänkte jag där på IP att om jag kör resten här, utan backar, så kanske kanske kan jag komma under 50 minuter på milen. Så det blev en liten tempohöjning och till slut hamnade milen på 49:10! Det var jag helnöjd med. Jag stoppade klockan och startade en ny aktivitet så att jag kunde ha kvar att jag verkligen klarade milen under 50.


I lördags var det ju dags för Lilla Tjejmilen. Fredrika skulle springa 1500 m. Det började redan kl 10 och innan det skulle man ha hämtat ut nummerlapp osv. Vi fick åka med tåget som gick 06:48. Med andra ord så blev det en tidig uppstigning. 

6 min och 31 sekunder senare var hon i mål. Jättebra sprunget av Freddie. Tror hon kom 7:a eller 8:a av 21 stycken deltagare. Hon var nöjd och tyckte att hon kanske kunnat springa fortare. Men foten värkte en aning, tyvärr. 

Efter det åkte vi en sväng till Naturhistoriska där vi även åt våran medhavda lurre. Efter det så var det dags att checka in på hotellet. Det låg på en tvärgata in från Drottninggatan och det var ett helt ok Scandichotell. Sen var vi runt en stund innan vi käkade middag på Al Forno. Ett helt ok ställe, inte allt för dyrt.

På söndagen var det dags för Brommaspelen. Och det var längd och 600 m för Freddie. Tyvärr gick dessa grenar samtidigt. Så hon hann mäta in ansatsen och göra sitt första hopp innan hon sprang iväg bort till 600-metersstarten. Det innebar att hon fick stå över det andra hoppet i längden. Hon sprang sen efter loppet tillbaka till längden och gjorde sitt sista hopp. Det var naturligtvis inte det perfekta upplägget för henne. Men så kan det bli. Det blev typ lite halvbra i bägge grenarna. Men hon verkade glad sen ändå.

Nåväl, tillbaka på jobbet. Sitter på en ny plats :-( Men det är väl inte så mycket att göra någonting åt. Bara att kaval upp tröjärmarna och ge allt för de som förtjänar det!!! Aktieägarna *klapp klapp klapp*

Ha en fin måndag!!!

Inga kommentarer: