måndag, september 26, 2022

Sista måndagen i September!

 Japp, snart är det oktober och hösten är här på riktigt! Denna helgen gick fort. Hann knappt stämpla ut innan man stod här igen sugen på att jobba!!

Var till mamma i fredags eftermiddag. Passade på att klippa lite grenar och småträd. Fortsatte på lördagen med att mala ner dessa. En stor hög med grenar blev 3 plastbehållare som lätt kunde läggas i komposten för att snart bli jord igen.

På söndagen blev det lite löpning. Det var bara det andra passet förra veckan. Så det var en riktigt dålig löparvecka. Men fick ihop 16 km igår i alla fall. Tanken var att få ett riktigt lågpulspass för att boosta mig med mitokondrier.

Jag vet inte hur bra jag lyckades. Speciellt vid ett tillfälle vet jag att pulsen stack iväg, och det snabbt! Det var när jag passerade en huggorm på cykelbanan vid kraftvärmeverket. Det var ingen höjdare...

Backarna hem från Mälaren via stan upp på Pettersberg var oxå en rejäl pulshöjare. Men snittet blev i alla fall skapligt ok, 133.

Här är passet i alla fall:


Nä, sen till jobbet idag så det är bäst att sätta igång nu. Ska ju dessutom iväg med mamma för lite vaccination runt lunchtid.

Ha en fin måndag!!

1 kommentar: