onsdag, januari 31, 2024

Grattis Coach!

 Idag har Ivar namnsdag och självklart firar vi Coachens dag med en extra kopp kaffe!!

Ha en fin namnsdag Coach!!

03:48

Ja, då tyckte tydligen jag att det var dags att vakna. Och det var inte alls läge att somna om. Även om jag försökte. Imorgon när jag vill hinna åka till gymmet kl 6 så kommer jag säkert inte kunna vakna istället....

På tal om gymmet, jag och fru Blogg var på Friskis igår kväll. Efter att Freddie hade sprungit 300-ingar i hallen. Schemat sa intervaller imorgon. Men jag behöver justera schemat lite den här veckan så jag tog det igår. Och förhoppningsvis får jag till långpasset på fredag eftermiddag. Men igår var det 8 * 30 sek i 4:15-tempo. Och bandet de har på Finnslätten är ganska snabb att byta fart. Så jag testade att köra. Det gick bra. Räknade dock fel. Eller jag var inte hundra på att jag hade gjort 8 st så jag gjorde en nionde oxå. Sen avslutade jag med en kilometer i strax under 5-minuters tempo. Ett bra pass som jag är nöjd över!  

Här är passet:

Annars är det väl inte så mycket att orda om. Ha en fantastisk mittvecka!!

tisdag, januari 30, 2024

Somna om

 Som vanligt så vaknade jag ett antal gånger i natt. Men skillnaden i natt var att jag lyckades somna om. Så det är jag jäkligt nöjd med! Vaknade till slut av fru Bloggs väckarklocka.

Igår var det ju skapligt varmt under dagen. Och på jobbet snackades det om att "nu kan du dra på dig löparskorna och springa ute". Ja, tänkte jag, det låter ju magiskt! Så eftersom schemat sa 3 lugna (vilket är 5 lugna för mig) så tänkte jag att drar jag ut nu någorlunda direkt efter att jag kommit hem så slipper jag åka till Friskis sent ikväll. Så jag drog ut, mörkt hann det bli och halt var det! På vissa ställen gick det inte ens att småjogga. Eller på de ställen man sprang på vägen men fick möte av bilar så var man ju tvungen att lufsa upp på en oskottad trottoar som nu hade blivit is. Till slut så var det ingen mening med att försöka jogga där på trottoaren utan jag fick bara ställa mig där och vänta.

Hur som helst så insåg jag när jag höll på att det inte är så dumt med löpband på Friskis ändå! Det enda positiva var att man höll nere tempot och pulsen. Vilket var tanken med passet.

Nä, nu ska ni få göra annat än bara sitta och läsa den här smöjan. Ha en fin tisdag!!

måndag, januari 29, 2024

Jaha, måndag igen

 Helgen gick alldeles för fort! Man borde införa fyradagarsvecka. Så man verkligen hinner känna att man är ledig. Det skulle i alla fall jag tycka var bra!!

Det blev ingen löpning i lördags. Jag orkade helt enkelt inte. Det blev löpning igår istället. 13 km på löpbandet på Friskis! Bra jobbat! Årslängsta! Längsta passet sen i somras. Såg på schemat att nästa helgs pass skall vara 16 km. jag ser redan fram emot det!! Måste försöka hinna med att köra lite styrka/rehab oxå. Men det är inte så lätt att hinna med allt. Och när man är på gymmet så är man inte ensam. Och jag har ingen lust att stå och köa för stationer.

Annars har jag väl inte så mycket att berätta. Ni får ha en fantastisk måndag!!

söndag, januari 28, 2024

Indiskt

Det händer alltför sällan att fru Blogg lagar sin paradrätt. Men idag hände det!

lördag, januari 27, 2024

Snöskottning

1 timme och 45 mininuters fysisk aktivitet och jag har ännu inte gjort mina 13 km som står på schemat. Haha, måste nog vila en stund först....

fredag, januari 26, 2024

Fredag!

 Jaaa, två dagar då man slipper åka till jobbet! Det är ju kanon! 

Igår skulle jag sprungit, 3 km stod det på schemat. Men jag pallade inte! Det fanns ingenting som kunde få mig att åka till gymmet. Och ute vågar man ju inte springa. Så jag struntade i det. Och sen tänkte jag att om (haha, jag vet, som om det skulle vara om, snarare när) jag vaknar tidigare imorgon oxå så kan jag ju dra dit och avverka mina 3 km (men naturligtvis 5 km för det verkar ju vansinne att byta om och åka iväg till Friskis för 3 km...). Så när jag vaknade 04:20 så försökte jag verkligen somna om. Men det gick inte. Så jag drog iväg till gymmet sen vid öppningstiden 06:00. 

Så upp på bandet och idag var det tungt. Satte farten på 6 min/km men redan vid 500 m kändes det jäkligt motigt. Det påminde om när jag sprang maran 2022. Efter första kilometern då så var tanken 41 km kvar bara en sprungen.... Men jag tog mig i alla fall igenom 5 km och det var ju målet trots allt!

Ingen friidrottstävling i helgen. Och ingen Arsenalmatch i helgen. Det låter ju som om man är ledig i helgen. Men det skall komma en massa snö från och med eftermiddagen och hålla på tills imorgon. Så skottning lär man ju åka på. Och sen vore det ju bra om vi kom vidare hemma nu oxå när det inte finns så mycket kvar hos mamma att göra för tillfället. Köket är ju påbörjat sen länge men en bra bit ifrån att vara färdigt. Det står prylar och skräp all over the place som borde åkas iväg med till återbruket. Men jag hatar återbruket. Det är jämt så jäkla mycket folk där....och kaos!

Nåväl, ha en fantastisk fredag och en ännu bättre helg!! 

torsdag, januari 25, 2024

Sömn

 Varför ska det vara så svårt att sova? Jag var ju helnöjd igår när jag vaknade 05:20 typ. Helnöjd över att sova ända tills dess... Är det bra sömn? Det var ju bättre än vanligt i alla fall. Men det fick jag igen i natt istället. 03:00 och klarvaken. Helt omöjligt att somna om. Orolig för jag vet inte vad? Nä, skärpning!

Igår var jag och fru Blogg till Friskis på Finnslätten. Jag hade lite intervaller att köra. Hon körde någon annan maskin. 4*1min i 4:15-takt med lika lång lugn jogg imellan. Tyvärr visade inte löpbandet min/km utan visade km i timmen. Och just där och då så kunde jag inte få till hur stabbt jag skulle ställa bandet på. Så första minuten var 13,3 och sen låg jag på de övriga på 13,7-13,8 typ. Och det har jag ju förstått efteråt att det inte var snabbt nog. Vilken tur ändå att jag körde en extra intervall på 2 minuter. Och med upp och nerjogg så fick jag ihop en 5:a på 26:18. Och det är ju bra för att vara mig ändå.

Nä, dags att dra igång jobbet så att det kommer in nya pengar om 29 dagar. Ha en trevlig dag!

onsdag, januari 24, 2024

Lite bättre

 I natt vaknade jag redan vid 12 och trodde det var dags att gå upp. Men såg snart att det inte var riktigt dags än. Så jag somnade om och vaknade först strax efter 5 vilket är bra. Det blev ju någon timme längre än tidigare nätter i alla fall.

Och så har det börjat snöa igen. Och det är inga små snöflingor. Det verkar som om det skall hålla på hela dagen dessutom. Vi får väl se i eftermiddag hur mycket snö som behöver skottas bort....

Freddie var på löpträning igår. 10 * 200 och sen en avslutande 600 m blev det för henne. Idag vaknade hon upp med en ond/öm fot. Eller framfoten mot stortån är det som nästan ser lite svullen ut. Vi får väl se om det lägger sig. Eller om hon måste gå till någon som ändå inte kan något....

Nä, aktieägarna vill ha mer pengar, dags att jobba!! Ha en fin dag!

tisdag, januari 23, 2024

03:50 i vanlig ordning...

 Ja, det blev nästan exakt samma tid som jag vaknade idag som igår. Och inte heller idag kunde jag somna om. Vet inte varför? Kanske för att jag fick en idé till hur jag skulle kunna införa en uppdatering på ett system som jag har gjort utan att produktionen märker det. Och det var nog lite tur att jag kom till jobbet vid 05:15 för jag hade några programändringar att göra och ville även kunna hinna testa dessa innan jag implementerar det. Sen kan jag naturligtvis ha missat något men det får vi ta då i så fall....

Igår var jag och Ina till gymmet. Jag sprang 5 km och hon cyklade under tiden en mil. Sen körde vi lite ben. Hon körde mer än mig. Men jag var rejält andfådd. Jäkligt jobbigt det där med ben....

Igår var Effecta, Energideklareraren och Mäklaren på PBG21. Så på torsdag börjar det tömma det som inte skall vara med på foto/visning. Sen skall det väl förhoppningsvis bara rulla på.... Lite jobbigt tycker jag nog att det är. Men det skall bli skönt när allt är över!!!

Ha en fin dag nu vänner!!

måndag, januari 22, 2024

Tidig måndag

 Vaknade före klockan 4 och kunde inte somna om. Så efter en lugn morgon och en tankning på väg till jobbet så sitter jag här före 05:30. Inte ens robotdammsugaren hade dragit igång arbetet än.

Helgen gick alldeles för fort. 10 km löpning kl 07:00 på lördagen för att hinna iväg till funktionärsinsatsen i friidrottshallen till kl 09:30. Det höll på till 13:15 så jag hade 15 minuter på mig att komma hem innan Arsenal började spela. Som tur var så kom fru Blogg och hämtade mig. Jag missade bara ett par minuter av början på matchen. Sen var det dags för taxiverksamhet då först Freddie ville ha skjuts hem från hallen och sen Ina ville ha skjuts hem ifrån Önsta. Vad gör man inte för de små dvärgarna....

På söndagen stack jag iväg till mamma och tänkte tömma lite förråd och vinden. Men jag var tvungen att börja med att skotta då det hade snöat. Så efter det så var jag ut i förrådet och kollade. Det finns en hel del där som behöver bort. Men behövde någon som kunde hjälpa mig med att flytta takboxen då den stod ivägen. Så tanken var att ta det efter lurren. Och vinden ville inte fru Blogg att jag skulle klättra upp till när jag var ensam där. Så det fick ju då oxå bli efter lunch.

Då Ina och fru Blogg  var på MR för Ina på förmiddagen och sen hem till mormor och morfar så stack jag och Freddie till Basilica och käkade lurre. En pastalurre var ju perfekt för Freddie som på eftermiddagen skulle springa 1000 m.

Så efter lurren drog jag till mamma igen och när jag kommer dit så inser jag att nyckeln till förrådet ligger i andra jackan. Den jag hade på morgonen och som jag tänkt ta nu oxå men blev den vanliga jackan av gammal vana. Men vinden kunde jag ju klättra upp till för fru Blogg var oxå på väg dit. Och det var tur att hon kom för det blev bra mycket lättare att få ut de prylar som var där när någon kunde stå där nere och ta emot grejerna. 

Tiden drar iväg så det var nästan dags att dra iväg till hallen med Freddie. Hon skulle ju stöta kula först. Men i och med att det var ganska många som skulle stöta och att 1000 metersloppet började ganska tätt inpå kulstötningen så hann hon bara med 2 stötar innan det var dags att värma upp en sista gång och gå till uppropet. 

Freddie var toknervös under dagen innan och ville så gärna springa under 3:50. Så vi la upp loppet med att försöka hålla 45 sekunder per 200-ing. Hon sprang både första och andra 200-ingen på strax under 45 sek och var vid 400-meterspasseringen på 1:28 typ. Sen kom en lite långsammare 200-ing och efter 600 m låg hon på ca 2:16. Och då tänkte jag att det blir som i Norrköping att hon tappar mer och mer. Men med 260 m kvar så gick hon förbi ett par löpare, 800 m passerades på 3:02 typ och på sista varvet höll hon ett bra tempo. Det visade sig att hon sprang sista 200 på 40 sek. Och gick i mål på 3:42 och slaktade sitt pers med 9 sekunder! Hon var helnöjd och fick även kliva upp på pallen!

Ha en fin måndag nu vänner!




fredag, januari 19, 2024

Fredag och massor som skall göras i helgen!

 Ja, det blir inte någon soft helg det här. Jag har ett träningsprogram som sa löpning igår. Jag var helt slut igår så jag tänkte att jag tar det idag. Programmet säger även en 10:a imorgon. Och imorgon så skall jag vara funktionär i friidrottshallen. Kulstötning i 4-5 timmar som gäller!

På söndag skall Freddie springa 1000 meter igen. Och hon är anmäld i kula oxå. Men vi får se hur många stötar hon hinner för det överlappar lite i tid. Ina har fått tid för MR på Eriksborg på morgonen. Fullt upp med andra ord!!

Annars är det väl inte så mycket att orda om en sån här kall fredagmorgon. Att inlägget är sent beror på att jag blev haffad direkt på morgonen och var tvungen att springa ut i produktionen. Där blev jag kvar ett tag. Det är livsfarligt att gå ut där. Det blir bara en massa jobb :-)

Ha en fin fredag och en trevlig helg!!


torsdag, januari 18, 2024

Väldigt varierande nu...

 Ja, vädret alltså. Det är istider ena dagen och nästan nollan den andra dagen. I helgen skall det bli jättekallt. Bävar för det faktiskt. Det är så sjukt kallt det skall bli!!

Igår hade det snöat igen och båda plogbilarna hade varit ute. Så det var lite att ta hand om. Men tänkte att om jag gör det innan Friskis så är jag ju uppvärmd i alla fall när jag skall börja springa. Och eftersom fru Blogg och Ina skulle med till Friskis så kunde jag gå till mamma och sen skotta för att sen bli upphämtad på vägen till Friskis. "När ska vi komma då?", frågade de naturligtvis. Och ett snabbt överslag så sa jag 19:10. Så jag drog iväg och skottade. 19:09 var jag klar med skottningen, skaplig tajming!!

Det var ju meningen att jag skulle köra ett intervallpass igår enligt schemat. men det var typ 30-sekunders intervaller. Och stor skillnad mellan de snabba och de långsamma i vila. Såg framför mig vilket jäkla tryckande det skulle bli på det där löpbandet så jag bestämde mig för att köra en snabbare femma istället. Där jag ökade farten hela tiden, även om det inte syns i efterhand då löpbandet och min klocka inte är kallibrerade. Det var jobbigt även om det "normalt" inte var så snabbt. 

Passet:

Ha en fin dag!

Snöhög:




onsdag, januari 17, 2024

På jobbet idag

 Japp, idag är jag tillbaka på jobbet för att jobba. Om inte annat så sitter jag ju bättre här än hemma. Och jag slipper brygga kaffe själv!

Igår var vi till ortpeden med Ina för hennes knä. Det ser inte så ljust ut :-(  Först ska det till en magnetröntgen men han trodde man skulle behöva in och fixa till korsbanden. Man behövde dit med någon "tejp" som gör att det blir hårdare och mindre rörligt. Vi får väl se efter MR. Och om det skulle behöva opereras så hoppas jag för Inas skull att det går att göra efter sommarsäsongen. Då det bara är då det går att kasta diskus ute. Eller går och går... men det dräller ju inte av tävlingar på vintern om man säger så. Vi får väl se hur det blir.

Snö har det kommit igen och det lovas tydligen mer ikväll. Vi får väl se. Är inte så jättesugen på att skotta men det visar sig.

Själv var jag till Fysion igår. Någon ny övning och hon tyckte jag skulle springa mer (med tanke på att jag behöver samla kilometer inför maran). Men jag skall även fortsätta med rehabövningarna. Och börjar jag känna att det gör ont igen efter löpning så är det bara att trappa ner och skynda ännu långsammare......

Idag står det intervaller på schemat. 30 sekundersintervaller i en fart som jag är tveksam till om jag kan hålla just nu. Men det visar sig. Om jag nu hinner med att springa.....

På tal om intervaller så körde Freddie 500-ingar igår. Och ett par tvåhundringar. Hon såg lite piggare ut igår än senaste veckan. Det är ett jäkla drag på de där träningarna i alla fall. Igår var Efrem med och körde. Sjukt snabb och såg inte ens ansträngd ut. Tänk om man hade ett sånt löpsteg!!!

Nä, dags att dra in lite stålar till de som skapat förutsättningar för att firman finns. Ha en fin onsdag!! 

tisdag, januari 16, 2024

Tisdag

 Den mest produktiva dagen på veckan var det någon som sa på någon kurs för 25 år sedan. Sen dess har jag trott på det. 

Idag är det fullt upp, saker som inte har med jobbet att göra. På morgonen skall jag till fysioterapeuten. Och på eftermiddagen skall jag med Ina till ortopedläkaren. Så jag börjar tidigt att jobba idag så att jag får ihop lite tid i alla fall....

Annars har jag nog inte så mycket att orda om idag. Mer än att jag bokade flyg till London igår för resan i Maj. Då jag skall träffa min danska löparkompis för ett lopp. 

Jag har även bokat tågen till och från flygen in London för resan i mars. Så det har varit en hel del bokande de senaste dagarna. Men skönt när det är gjort!

Ha en fin dag!

måndag, januari 15, 2024

Ny vecka och sent inlägg..

 Det har snöat i natt. Ganska mycket snö tycker jag nog dessutom att det kommit. Jag tänkte igår att jag skulle åka och springa på Friskis innan jobbet. Mitt marathonprogram börjar idag. Så när jag tittar ut i morse så ser jag all denna snö. Aj då! Vi ska få folk till mammas hus i eftermiddag så det är ju bra om de kommer in och kan parkera. Så det fick bli löpning följt av skottning. Eftersom det är en bussväg så visste jag att det skulle vara en vall mot gatan. Och förstod att det skulle vara oplogat på cykelbanan. Och mycket riktigt så var det.

Så efter 5 km löpning (programmet sa 3 km men vem åker till Friskis för 3 km om man inte skall gymma dessutom) stack jag iväg till mamma. Dryga 68 minuter senare var det skottat. Och då skottade jag cykelbanan som är vid garageuppfarten + lite till för att minimera vallen som kommer bli när den väl behagar ploga där....

Så, kl 8 sätter jag igång datorn här hemma. Jag får duscha på rasten sen. Och måste sluta vid 15-tiden så det blir en minusdag idag. Inte ok för det kommer det bli imorgon oxå. Inas ortopedtid blev flyttad och skall vara i morgon eftermiddag.

Annars är det nog inte så mycket att orda om. Ha en fantastisk dag!

fredag, januari 12, 2024

Fredag!

 Snart har man klarat av årets första femdagarsvecka. Visserligen är den inte över än men snart kanske...

Som vanligt så har jag även startat året sockerfritt. Eller sockerfritt är det ju inte men jag käkar ingen glass, godis, chips eller dricker ingen läsk osv. Men jag har fortfarande lite socker på gröten på morgonen. Men jag skulle inte få i mig den annars. 

De första dagarna var hemska. Det var konstant huvudvärk. Men jag tycker att det är mycket bättre nu! Så nu gäller det att hålla i det här minst månaden ut. Och helst längre än så. För det tillför ju inget vettigt till kroppen, snarare tvärtom.

Nä, dags att dra igång veckans sista arbetsdag! Ha en fin dag och en fantastik helg!!

torsdag, januari 11, 2024

Trött, tröttare....

 Igår var fru Blogg till akuten med Ina. Hon hade slagit i huvudet när hon var i norrland och det var fortfarande problem. Så när jag kom hem efter en date med Lalle och en mäklare så sa de att det behövde åka till akuten. Så det gjorde dom. Vid 22-tiden så somna jag hemma. Men strax efter 12 så vaknar jag av att de kommer hem. Och jag vaknar till så pass att jag inte kan somna om. Så det blev som vanligt att man låg vaken timma efter timma och funderar på när är det läge att gå upp och åka till jobbet? Kl 4 var sista gången jag tittade på klockan. Så efter det så somnade jag om. Och det är ju nästan värre att somna om då för att sova ett par timmar än att gå upp då och somna ikväll istället. Men nu blev det inte så.

Ina hade tydligen några symptom på blödning men inte alla symptom. Så de bestämde att hon inte skulle röntgas för hon är ju så ung och det är ju strålningar mm. Det är vad jag tror fru Blogg sa i natt. Men jag kan ha fattat fel. För just när jag vaknade så var jag inte pigg. Det kom sen när jag skulle försöka somna om igen....

Så sen till jobbet och måste dessutom sticka tidigt idag då Ina skall till ortopeden med sitt knä. Hon skall träffa läkaren som opererade henne. Sjukgymnasten har tyckt att det inte är bra. Så då är det väl bra att hon får komma till läkaren. 

Nåväl, om jag skall kunna bidra något till aktieägarnas affärslunch idag så lär man ju sätta igång nu! 

Ha en fin torsdag nu vänner!!

onsdag, januari 10, 2024

Kanske borde byta arbetsuppgifter?

 Idag när jag kom till jobbet så gick jag som vanligt upp för trappen. Men halvvägs upp så ser jag min favvokollega, robotdammsugaren, stå alldeles stilla och blinka. Eftersom jag hade gått upp för halva trappen så hade jag tanken på att strunta i det. Men "don't look the other way" så jag gick ner igen. Flyttade på några skyddskor som stod ivägen och tryckte start igen. Så kanske är det städning man borde jobba med. Eller snarare vara Robot-operatör...

Var iväg till hallen med Freddie igår. Hon körde 4*400 och 2*200. Själv har jag inte sprungit på evigheter. Jag har inte rehabbat på evigheter och det känns inte så bra... Skärpning nu!!! Snart i alla fall. Eller sen ändå....

Nä, dags att jobba. Ha en fin dag!

Bjuder på en bild på en av mina bättre kollegor. Denna gång en kollega i nöd....



tisdag, januari 09, 2024

Hjälpte en kollega

 Imorse när jag kom till jobbet hann jag inte ens upp till min plats innan jag hjälpte en kollega med sitt jobb. Det var dessutom en av mina trevligare kollegor som jag hjälpte. Det var nämligen robotdammsugaren. Den hade kört fast. Så jag flyttade lite på den och startade den igen. Då fortsatte den att köra. Det är ju alltid kul att kunna hjälpa en kollega!

Annars inte så mycket att orda om. Det verkar vara lite varmare nu på morgonen. Garageporten gick till och med upp enkelt idag. Den brukar vara lite fastfrusen och man riktigt ser hur porten kämpar med att åka upp. Men idag gick det smidigt.

Nä, dags att ge allt för aktieägarna osv.... Ha en fantastisk tisdag!!

måndag, januari 08, 2024

Femdagarsvecka

 Usch, nu är man tillbaka i verkligheten igen. 5 arbetsdagar står framför oss. Det var ju trots allt ett tag sen man hade en 5-dagars arbetsvecka. I alla fall på jobbet...

Jag och Freddie avslutade i alla fall julhelgerna på ett bra sätt. Vi åkte till Norrköping över helgen. Friidrottstävling och shopping. Till och med jag shoppade... Jag köpte ett par nya handskar då mina gamla inte pallade av all skottning och började falla isär. Jag hoppas att de funkar att använda till mer skottning dock. Eller jag hoppas givetvis att det inte blir någon mer skottning men jaja, ni fattar!

Freddie var nöjd med allt utom friidrotten. Hon hade förhoppningar om ett bra resultat, dvs ett nytt pers, men det blev inte det så hon var rätt så besviken. Men det är ju bara att träna vidare och hoppas att det går bättre nästa gång.

Nä, dags att göra lite nytta för aktieägarna!! Ha en fin måndag och en fantastisk 5-dagars arbetsvecka!!

lördag, januari 06, 2024

Norrköping

Det är kallt även i Norrköping. Igår gick vi i alla fall runt i affärer och tittade. Vi åt en pasta lurre och en Fish and Chips på kvällen.

fredag, januari 05, 2024

På väg

Nu är tåget i Katrineholm så det är inte så långt kvar.

Lugnt på tåget och skapligt i tid.

Resdag

Idag åker jag och Freddie till Norrköping. Vi hade tänkt ta bilen dit. Men Fru Blogg kommer upp på morgonen och säger att det varnas för halt väglag och att man inte ska ge sig ut på vägarna. Så jag gjorde, som den vana reseledaren jag är, en snabb bokning av tåg och en avbokning av det hotell vi bokat och bokade sen ett nytt. Det första hotellet ligger lite utanför stan medans det hotell vi nu valt ligger centralt och rätt nära stationen.

Dags att packa ihop nu så vi inte missar tåget.

Ha en fin fredag!

torsdag, januari 04, 2024

Sista arbetsdagen denna vecka

 Japp, så är det! Känns rätt så lagom att jobba två dagar på en vecka. Nästan lite mycket men funkar! Idag stannar jag dessutom hemma. Sov så fruktansvärt dåligt. Var vaken från 00:50 till 04:15. Men då somna jag. Och sen orkade jag knappt gå upp. Och snabbaste vägen till jobbet är ju direkt ner i köket och dra igång datorn. Idag är det dessutom ett gäng teamsmöten så det känns elt klart motiverat att jobba hemma idag.

Det kom ju en hel del snö under natten tills igår och under gårdagen. Så det blev skottning efter jobbet. Som tur var så var det en väldigt lätt snö. Och till och med vallarna var lättskottade. Så igår var det svårt att tycka synd om sig själv :-)  Men det känns i armarna att det har blivit en del skottande. Så fort man börjar skotta igen så känns det i armarna. Även lätt snö eller ingen snö alls ger lite "smärta" i armarna. Så jag hoppas verkligen att det lugnar ner sig lite med snöandet nu ett tag.

Kallt är det oxå idag. - 12.4 grader har vi här utanför vardagsrumsfönstret. Det är ju inte så man får vårkänslor precis :-D

Ha en fantastisk dag nu vänner!!

onsdag, januari 03, 2024

Årets första

 Japp, då sitter man här igen. Det är dags för årets första arbetsdag! Men jag känner inte att jag har tid med det. Det har ju snöat i natt. Och det betyder att man skulle behöva skotta. Så man vet ju i alla fall vad man skall göra när man slutar jobbet!

Det är ju, som tur är, bara två arbetsdagar denna vecka. På fredag åker jag och Freddie till Norrköping. Det blir tydligen shopping och friidrottstävling där. Så det är ju något att se fram emot i alla fall!!

Skulle behöva komma iväg och träna lite själv oxå. Det känns som om det är för långt mellan gångerna. Och det tar emot att åka dit innan jobbet. Och det tar emot att åka dit efter jobbet.... så hur tusan gör man då? :-)

Annars är det väl inte så mycket att orda om. Ha  en fantastisk dag!

måndag, januari 01, 2024

God fortsättning

Efter en kväll i köket för Jenna lyssnandes på radiokanalen Rockklassiker på hög volym kunde jag imorse bära ut henne för en promenad. Hon ville inte gå ut. Hon var väl fortfarande rädd att det skulle smälla en massa. Men när jag sen satte ner henne på marken igen gick det bra.

Jag och Fru Blogg åkte iväg till Friskis på förmiddagen. Jag lyckades lufsa 5 kilometer. Körde sen en rehabövning innan jag la ner.

Ha nu en fantastisk fortsättning på det nya året!