torsdag, januari 04, 2024

Sista arbetsdagen denna vecka

 Japp, så är det! Känns rätt så lagom att jobba två dagar på en vecka. Nästan lite mycket men funkar! Idag stannar jag dessutom hemma. Sov så fruktansvärt dåligt. Var vaken från 00:50 till 04:15. Men då somna jag. Och sen orkade jag knappt gå upp. Och snabbaste vägen till jobbet är ju direkt ner i köket och dra igång datorn. Idag är det dessutom ett gäng teamsmöten så det känns elt klart motiverat att jobba hemma idag.

Det kom ju en hel del snö under natten tills igår och under gårdagen. Så det blev skottning efter jobbet. Som tur var så var det en väldigt lätt snö. Och till och med vallarna var lättskottade. Så igår var det svårt att tycka synd om sig själv :-)  Men det känns i armarna att det har blivit en del skottande. Så fort man börjar skotta igen så känns det i armarna. Även lätt snö eller ingen snö alls ger lite "smärta" i armarna. Så jag hoppas verkligen att det lugnar ner sig lite med snöandet nu ett tag.

Kallt är det oxå idag. - 12.4 grader har vi här utanför vardagsrumsfönstret. Det är ju inte så man får vårkänslor precis :-D

Ha en fantastisk dag nu vänner!!

Inga kommentarer: