torsdag, januari 11, 2024

Trött, tröttare....

 Igår var fru Blogg till akuten med Ina. Hon hade slagit i huvudet när hon var i norrland och det var fortfarande problem. Så när jag kom hem efter en date med Lalle och en mäklare så sa de att det behövde åka till akuten. Så det gjorde dom. Vid 22-tiden så somna jag hemma. Men strax efter 12 så vaknar jag av att de kommer hem. Och jag vaknar till så pass att jag inte kan somna om. Så det blev som vanligt att man låg vaken timma efter timma och funderar på när är det läge att gå upp och åka till jobbet? Kl 4 var sista gången jag tittade på klockan. Så efter det så somnade jag om. Och det är ju nästan värre att somna om då för att sova ett par timmar än att gå upp då och somna ikväll istället. Men nu blev det inte så.

Ina hade tydligen några symptom på blödning men inte alla symptom. Så de bestämde att hon inte skulle röntgas för hon är ju så ung och det är ju strålningar mm. Det är vad jag tror fru Blogg sa i natt. Men jag kan ha fattat fel. För just när jag vaknade så var jag inte pigg. Det kom sen när jag skulle försöka somna om igen....

Så sen till jobbet och måste dessutom sticka tidigt idag då Ina skall till ortopeden med sitt knä. Hon skall träffa läkaren som opererade henne. Sjukgymnasten har tyckt att det inte är bra. Så då är det väl bra att hon får komma till läkaren. 

Nåväl, om jag skall kunna bidra något till aktieägarnas affärslunch idag så lär man ju sätta igång nu! 

Ha en fin torsdag nu vänner!!

1 kommentar:

Lasse N sa...

Hoppas att allt löser sig till det bästa. Skäms att jag sitter här och tycker synd om mig själv. Krama om Ina från mig och Mia.