måndag, januari 15, 2024

Ny vecka och sent inlägg..

 Det har snöat i natt. Ganska mycket snö tycker jag nog dessutom att det kommit. Jag tänkte igår att jag skulle åka och springa på Friskis innan jobbet. Mitt marathonprogram börjar idag. Så när jag tittar ut i morse så ser jag all denna snö. Aj då! Vi ska få folk till mammas hus i eftermiddag så det är ju bra om de kommer in och kan parkera. Så det fick bli löpning följt av skottning. Eftersom det är en bussväg så visste jag att det skulle vara en vall mot gatan. Och förstod att det skulle vara oplogat på cykelbanan. Och mycket riktigt så var det.

Så efter 5 km löpning (programmet sa 3 km men vem åker till Friskis för 3 km om man inte skall gymma dessutom) stack jag iväg till mamma. Dryga 68 minuter senare var det skottat. Och då skottade jag cykelbanan som är vid garageuppfarten + lite till för att minimera vallen som kommer bli när den väl behagar ploga där....

Så, kl 8 sätter jag igång datorn här hemma. Jag får duscha på rasten sen. Och måste sluta vid 15-tiden så det blir en minusdag idag. Inte ok för det kommer det bli imorgon oxå. Inas ortopedtid blev flyttad och skall vara i morgon eftermiddag.

Annars är det nog inte så mycket att orda om. Ha en fantastisk dag!

1 kommentar:

  1. Starkt jobbat. Vi får verkligen hoppas att vi kan då villan såld inom kort.

    SvaraRadera