onsdag, februari 03, 2021

PDA idag

 Japp, PDA idag. Och jag har inte ens fyllt i min del i det hela. Och varför skulle jag göra det? Det som står i den stämmer ju ändå inte med vad jag satts att göra. Så mitt ända mål för kommande år är att vi inte skall ha något PDA. Och vore det bara upp till mig så skulle det som står i PDA'n äntligen få stämma oxå!!!

I övrigt så kanske man skulle börja jobba kommunalt. Det verkar ju så där lagom skyddat! Inge större ansvar och köer kan vissa uppenbarligen gå före i oxå. Idag kan man läsa att några chefen, med förmodligen alldeles för hög lön, gått före alla andra i vaccinkön. De har inte ens jobbat i direkt närhet med Covid utan sitter på kontor och myser. Kanske, men detta vet jag inte, sitter de t o m hemma och jobbar om dagarna. För att sen på kvällar och helger springa runt på diverse köpcenter i mellansverige. Det blir väl inge mer med denna förtur utan de får fortsätta glassa runt på skattebetalarnas bekostnad! Jag vill oxå jobba kommunalt! I alla fall på en högre tjänst!

Jag tog en runda igår medans Freddie klinkade piano. 9 km fick jag ihop och Garmin tycker fortfarande att jag blir sämre och sämre. Kanske ligger det något i den gamla klyschan att man ska "vila sig iform". Det verkar  ju i alla fall inte gå att springa sig iform....

Ha en fin mittvecka nu vänner!!

Inga kommentarer: