tisdag, maj 10, 2022

Vill åka!!

 Det är en evighet sen man var i London nu. I början på mars 2020 för att vara mer exakt. Det är ju hur länge sen som helst!! Och har jag en resa inplanerad? Nä! Varför inte det då? Jag vet inte! Ska du inte boka in dig på en resa då? Jag vet inte! Jag vet inte när... jag vet inte längre hur man gör... jag kan ingenting om :-(

Annars är det väl inte så mycket att orda om. Jag var på Maxi och småhandlade lite.... i utcheckningen kostade det ändå över 1000 spänn. Och då har jag ändå inte köpt något.... känns som om det kostar en tusing bara att bära runt den där jäkla scannern..... Eller har scannern inbyggd rfid och känner av väl valda produkter längs hyllorna och smygscannar in dessa? Måste nog granska kvittot nästa gång jag handlar!!!

Ikväll är det ett 800 meterslopp för Freddie på Vallen. Nu var det ett tag sen hon sprang 800 meter så hon är något orolig för hur det skall gå. Och det är ju återigen det där med att hålla ett lagom tempo som man klarar av under hela loppet. Men det "får" ju ändå inte vara för lågt så att man inte blir trött ens.... Jag tror dock att det är lärorikt att springa många lopp för att få någon form av känsla för vad man ska hålla för tempo. Hoppas oxå att vi slipper alltför mycket regn och vind.

Ha en fin dag nu vänner!!!

1 kommentar:

Lasse N sa...

London klapp klapp klapp. Planering måste inledas.