tisdag, februari 14, 2023

Glad Alla hjärtans dag!

 Har nog sovit ganska bra i natt. Har i alla fall inte vaknat så många gånger. Den enda gången jag kommer ihåg är 04:30. Då är det 45 min innan klockan ringer. Tänkte/trodde först att jag hade sovit klart där och då. Men jag somnade om och vaknade av klockan som omväxling.

Igår hade jag ett lätt joggpass inplanerat. På dagen tänkte jag att kanske 8 km skulle bli lagom. Men jag kom hem "sent" från mamma och då var det dags att äta. Så löpningen fick vänta tills efter klockan 20. Och då var man inte jättesugen att bege sig ut i mörkret. Tänkte då att en femma skulle jag väl fixa i alla fall. Och det gjorde jag, 6,3 km blev det. Det var jag rätt nöjd med. Dock så var jag lite skraj ett tag när jag kom från Rocklundahållet och skulle springa under tunneln vid Pettersbergsbacken. Där går det 3 suspekta personer och första tanken är att nu blir man skjuten/rådad/nerslagen. Men det gick bra. Sjukt att tanken ändå skall behöva dyka upp.

Här är passet:


Idag är det Alla hjärtans dag! Man behöver inte köpa en massa askar med chokladhjärtan eller blommor bara för det! Det räcker att bara vara extra snäll idag! Det kostar ju dessutom inte något! :-)

Ha en fin Alla hjärtans dag nu alla fina vänner!!

1 kommentar:

Lasse N sa...

Ha en finfin dag. :-)