måndag, februari 13, 2023

Neue Woche neue Möglichkeiten

 Japp, så är det!

Vi börjar om på måndagen och ser vart den här veckan tar vägen! Jag kommer i alla fall ta vägen till mamma denna vecka. Så det blir inte riktigt jobba hemifrån men jobba hemifrån mamma :-)

I lördags var jag och Jesper ut på en runda. Det var nysnö och is på backen. Vi tänkte att vi kör några varv runt cityringen för där kanske det är bäst underlag. Efter 3 varv där så körde vi en sväng förbi Klövernhallen och det var nog mindre halt där :-)

Målet var 15 km och det blev det oxå till slut. Långsamma 15 km och årslängsta för mig! Får se om man vågar på sig en halvmara nästa helg eller om man tar den helgen efter det. Måste ju hinna med några halvmaror innan loppet i alla fall.

Igår var det VF-cupen och jag var funktionär. Skulle stå vid stavhoppet. Och det kan ju ta lite tid det där stavhoppet. När småttingarna hade hoppat klart var klockan 12. De hade hållit på i två timmar. En kille som klarade 2,66 (tror jag det var). Och då hade han hoppat på varje höjd sen 1,26 typ. Plus att han klämde in ett häcklopp mitt i det hela..... Sen var det dags för öppen klass. Men som tur var så kunde föräldrarna till dessa ungdomar sköta funktionärandet så vi andra kunde åka hem, skönt! Nästa funktionärande är om 3 veckor tror jag. Då är det inomhus-SM för 15-16 åringar.

Åkte sen hem och lagade mat innan jag slocknade i nästan två timmar. Skönt det oxå! 

Nä, dags att ge aktieägarna lite möjligheter till en fin tillvaro, ha en fin dag nu vänner!!

Inga kommentarer: