tisdag, februari 21, 2023

Tisdagströtthet

 Ingen bra natt i natt. Mycket konstiga drömmar. Kändes som om jag vakna och somna om vartannat. Och nu sitter man här på jobbet med en kopp kaffe och försöker komma igång.

Jag var iväg till gymmet med Ina igår kväll. Jag lufsade 10 km och spelade sen lite bänkpress. Ina persade igår på bänken. Så hon var väldigt glad och lycklig när vi gick därifrån.

Det skulle vara ett lugnt pass igår och jag ställe tempot på 5:52 min/km. Men när det var 3 km kvar så ökade jag något. Och avslutade sista kilometern rätt så snabbt (för att vara mig och efter att ha sprungit 9 km).

Idag är det intervaller på schemat. Jag har inte bestämt vilka intervaller det blir idag. Och jag är som sagt jäkligt trött. Så idag gäller det nog att komma ut så snabbt som möjligt när man kommit hem från jobbet. Igentligen behöver jag ju inte köra toksnabba intervaller. Jag menar, jag kommer ändå springa ett halvmaraton och då kommer ju inte tempot vara överdrivet snabbt. Så kanske man skall hålla intervallerna nånstans mellan 4:45 - 5:00? Vi får se hur det känns. Och vi får se hur halt det är.....

Ha en fin tisdag nu vänner!!

Inga kommentarer: