onsdag, maj 15, 2019

Early morning

Det blev en väl tidig morgon på jobbet idag. Men jag vaknade vid 02:30 och kunde inte somna om. Så till slut är det ju lika bra att gå upp och åka till jobbet. Först på plats idag så jag leder med 2-1 nu!

Jag har ju varit funktionärsansvarig i Freddies friidrottsgrupp vilket innebär att man skall se till att det finns funktionärer på plats vid olika tävlingar som klubben annordnar. Det är inte ett jobb som passar mig då jag är alldeles för seriös och skulle skämmas rejält om vi från våran grupp inte får dit funktionärer till tävlingar. Och det är inte så enkelt att bara plocka ut 6 personer som skall befinna sig i hallen ett visst datum och att om de inte kan så byt med någon annan. Dessutom uppmanas de uttagna att bekräfta att de kommer. Och detta funkar på ca 50% av folket. Sen har vi några som skriver att de inte kan det datumet. Men att själva kontakta någon annan förälder och försöka byta det finns inte på kartan.... Och så finns det dom som inte varken bekräftar eller dementerar. Så dessa får man påminna och fråga om de kommer. Hur som helst, efter att man pusslat så brukar man med mycket jobb och mycket ångest få ihop 5 pers. Det betyder att jag, som skulle skämmas om vi inte får ihop folk, ställer upp som funktionär.

Hur som helst, igår skrev jag i våran gruppchat för tränarna att jag inte vill vara funktionärsansvarig längre och att någon annan får ta vid. Jag kan väl säga att telefonen har sällan varit så tyst..... Men detta beslut är det bästa för mig just nu. När det från klubben igår kom ut mail om att grupperna måste fixa funktionärer i god tid till diverse tävlingar här i sommar och sensommaren så kom bröstsmärtorna snabbt som ögat och jag inser att detta inte är något för mig just nu.

Sorry för att jag skriver så mycket för allmänheten oviktiga saker (vilket jag i och för sig kanske alltid gör). Men det är ett sätt att få ur mig lite ångest.....

Ha en fin onsdag!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ut med det bara !
Det som ska ut ska ut ! Känt ordspråk myntat av Coachen ; )

Du går just livets hårda ledar o coach utbildning ; )

Keep up the good work !

Kämpa på

//Coachen

Anonym sa...

Tack!

/TB