fredag, oktober 09, 2020

Fredag *klapp klapp klapp*

 Äntligen är viå framme vid fredag och snart två dagar med mindre jobb. Det är ju framförallt på helgerna mitt helt ideella jobb som friidrottslekledare är. Idag med de större barnen och på söndag med de mindre barnen.

Igår la jag ju in ett inlägg om att jag tränat. Och det finns ju en nackdel med att lägga in det redan på kvällen efter passet. Vad tusan ska jag nu skriva om? Ja, jag vet, "varför skriver du överhuvudtaget?". Och det kan man ju fråga sig. Särskilt de många dagar man inte har så mycket, om ens något, att skriva om. Idag är en sån dag. Att jag skriver om friidrottsträningen är ju bara för att jag inte har något annat att skriva om. Att jag skriver om min patetiska löpning är ju för att jag inte har något annat att skriva om. Att det trots detta har blivit ett par rader idag är ju ett mirakel!! För jag har ju bara skrivit om att jag inte har något att skriva om. Om det är ju i och för sig inte så dåligt gjort!! Klapp på axeln för mig, tack!

Nä, nu öser vi på sista arbetsdagen för att se till att även aktieägarna känner att det kan bli en bra helg. Så att vi kan dra in lite extra pengar till våra ägare så att de har råd att kanske gå på någon finare restaurant och därmed stödja de lokala krögarna så att de håller ut i dessa tider.


Trevlig helg vänner!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Krögarna hej hej hej

Du gör ett grymt jobb både på bloggen i backen o i spåret

keepit up

//Frutis

Anonym sa...

Tack Frutis! Det värmer!!

/TB