lördag, december 31, 2016

Nyårsmiddag

Jag bjöd tjejerna på en trerätters middag ikväll. Toast Skagen till förrätt. Helstekt oxfilé med potatisgratäng till huvudrätt. Och en chokladmousse med en After Eight till efterrätt. Helt ok om jag får säga det själv :-)

Första...

.....Och förmodligen den sista gången jag höll på United i en ligamatch. Vid 0-1 tänkte jag att jag skulle lägga 50:- på att United skulle vända och vinna till 4 ggr degen. Men jag råkade, av misstag, lägga 550:-. Så det blev 1650:- i vinst :-)

Gott Nytt År!

Jag önskar alla ett gott slut på 2016 och ett riktigt Gott Nytt År!

tisdag, december 27, 2016

Träna, träna, träna....

Idag var jag ut på förmiddagen och körde en mil. Hade känning i baksidan av låret på vänster ben. Hoppas bara att det var tillfälligt. Kanske var det för att det var halt och man spännde sig lite när man sprang. Snart iväg till Klövernhallen för lite pingis. Men imorgon hoppas jag att det inte blir så mycket träning....

söndag, december 25, 2016

Juldagsfys

Idag hade jag 8 km på schemat. Det skulle inte vara några myskilometer idag utan gå lite snabbare. Jag kände att jag ville testa mig lite idag så jag drog på lite hårdare än vanligt. Det blev till slut ett ganska tungt pass men jag är helnöjd med att kunna snitta under 5 min/km på en 8 kilometers runda.

lördag, december 24, 2016

God Jul!

Vi startade dagen i friidrottshallen.

Ha en riktigt skön jul nu vänner och ta hand om varandra!

fredag, december 23, 2016

Dan före dan.....

Japp, imorgon kommer Tomten, typ. I alla fall till alla snälla barn. Idag skulle jag ju vara ledig hela dagen men jag hann inte med allt jag skulle göra igår så jag får köra några timmar idag oxå. Men sen så, sen är det dryga veckan ledigt!

torsdag, december 22, 2016

Torsdag...

....och sista arbetsdagen för i år! Vemodigt, nä, inte det minsta :-)

Igår hade jag ambitionen att jag idag skulle gå upp tidigt på morgonen och riva av de 5 lugna kilometerna jag har på schemat idag så att dessa var gjorda. Jag vet ju att jag inte pallar att ge mig ut och jogga det första jag gör på morgonen. Och när klockan ringde kl 5 så var det ett väldigt snabbt beslut som togs att jag inte skulle ut :-) Nu får jag köra detta pass ikväll istället. Men det tror jag är bra mycket nyttigare än att sticka ut direkt på morgonen.

onsdag, december 21, 2016

Guinnesschoklad

Det vore ju lite intressant att prova. Men 99 spänn känns lite väl mycket.

Näst sista arbetsdagen

Nu är det nära färdigarbetat för i år. Imorgon är sista arbetsdagen och sen börjar det riktiga arbetet. Men det oavlönade arbetet är ju helt underbart. Att få vara med dvärgarna några dagar.

I mitten av januari har VBTK's div3-lag sammandrag i hemmahallen. Det behövs domare. Så om det är någon som är sugen på att göra en insats så är det bara att säga till :-)

Idag skall fönsterna bli helt klara. Dom kom på plats redan igår men idag skall dom göra allt det där andra jobbet, foder mm. Får väl hoppas att vi efter det är nöjda med arbetet och kan betala den gigantiska fakturan.

tisdag, december 20, 2016

Julgranen

På allmän begäran kommer här en bild på julgranen på Lancaster Hall.

Måndagsfys

Det stod 8 lätta kilometer på schemat igår så jag var ut och sprang 10 km. Det var skapligt varmt men det var ruggigt halt på vissa ställen. Man fick ta ett skridskoskär ibland....

Dienstag

Idag blir det jobb hemifrån. Fönsterna i vardagsrummet skall bytas ut så jag är hemma medans knegarna är här och förhoppningsvis knegar. Förhoppningsvis blir det ett lyft med nya fönster. De gamla är i orginal och kunde ha varit bättre underhållna. Sen blir det ju naturligtvis skillnad med 3-glas jämfört med 2-glas. Sen får vi se när vi har möjlighet att byta nästa gäng fönster. Men med lite tur så kanske vi kan fixa det under nästan år. Då blir det i så fall fönsterna i alla tre sovrum.

måndag, december 19, 2016

Sen igen....

Vet inte riktigt vad det är med mig nu för tiden men jag antingen glömmer att blogga eller är väldigt sen. Inte ok! Men ambitionen är att varje morgon leverera ett mer eller mindre patetiskt inlägg om något som hänt eller något jag tycker eller något jag reagerat på eller bara ren rubbish. Idag vet jag inte varför jag inte hann lägga in något imorse. Jag var ändå på jobbet i bra tid. Jag hade all tid i världen på mig att skriva någora kloka ord. Men inte...... Skärpning nu!!!

söndag, december 18, 2016

Lördagsfys

Jag började lördagen med 16,6 km löpning. En snabb lurre innan det var dags för att åka och spela julpoolen i pingis. Det skulle ta ca 2 timmar men 6 timmar senare så var det klart. Seger och en massa choklad i vinst.

torsdag, december 15, 2016

Tillbaka till verkligheten

Då är man tillbaka i verkligheten igen. Det blir ingen lunch-Pint idag. Det blir ingen "walk in the park". Det blir inget softa en stund på rummet efter frullen. Utan det blir jobb, jobb och åter jobb......

Kvar finns minnena, tröttheten och glädjen att man faktiskt ibland kan unna sig att kunna åka iväg några dagar med goda vänner till London. Det gäller att ta tillvara den möjligheten och inte ta allt för givet. En vacker dag så kanske det inte finns de möjligheterna längre av en eller annan anledning.

Jag är i alla fall helnöjd med resan!

tisdag, december 13, 2016

lördag, december 10, 2016

Jack Horner

Idag var vi till Fullerspuben på Tottenham Court Road. Jack Frost till alla utom Coachen som tog en ESB.

fredag, december 09, 2016

Första kvällen i London

Kom ner vid 17:30 så det blev till hotellet direkt och sen till Bella Italienska för käk. Efter det några bra innan vi knaprar chirre på hotellrummet.

Fredag och resdag

Idag är det dags för det vi bokade redan i slutet av juni. Då kändes det sjukt långt borta men nu är vi här. Och tiden har som flugit fram. Och idag är det våran tur att flyga, till London. Så om ni inte har något annat för er vid 14:15 tiden och då tittar upp på himlen så borde ni kunna se vårat plan flyga i riktning mot London.

Som vanligt ska det bli jättekul att få komma iväg. Men det känns även lite konstigt att lämna familjen för flera dagar. Man är ju van att träffa dom varje dag, natta dom på kvällen och gnälla på dom att dom skall hålla lite ordning på sina rum (helt bortkastat men det hör väl till....). Men de närmsta dagarna blir det väl bara några snabba telefonsamtal. Helst då med hjälp av WiFi. Kanske ska försöka få fru Blogg att livesända luciatåget på måndag? Vore ju lite coolt :-)

För Er som inte skall med till London önskar jag en trevlig helg!!

Torsdagsfys

Torsdagskvällens träningspass var 12 km i komfortabelt tempo. Jag tycker att jag lyckades rätt så väl med både sträcka och tempo.

torsdag, december 08, 2016

Varmare idag

Igår körde vi tomtejogg på friidrotten. Vi brukar ju inte vara med på onsdagsträningen men det var fotografering igår och då ville Ina vara med. Så det var 17 barn med tomteluva och reflexväst som sprang ut på stan. I Vasaparken fick vi varm saft och pepparkaka vilket inte var helt fel. Tänk om man kunde ha den servicen när man själv var ute och tränade...

onsdag, december 07, 2016

Only 2

Japp, det är bara 2 dagar kvar tills vi åker till London. Satt igår och funderade på senast jag var i London. Och jag kom fram till att jag inte har varit där sedan februari. En väldigt snabb vända för att se Arsenal - Barcelona. Så det är ju verkligen hög tid att åka tillbaka.

Arsenal krossade Basel på bortaplan igår samtidigt som PSG kryssa hemma mot Bulgarerna. Det betyder att det bästa laget vann gruppen! Nu kan vi se fram emot en härlig slutspelsmatch mot Real Madrid, Bayern München eller kanske Juventus. Vi får väl se.....

tisdag, december 06, 2016

Tisdagsfys

Det stod 8 km på schemat idag. Så det var bara att bege sig ut i kylan. Det gick rätt bra bara man kom igång.

Oj då....

Vilket fiasko! Jag glömde att blogga igår, inte ok!! Jag får skylla på att jag var nere på stan hela dagen. IS-dag på firman. Sitta och lyssna en hel dag. Det tar på kan jag lova.

Det är bara fyra dagar kvar tills vi åker. Jag känner inte att jag har full koll. En ovanlig känsla för en van reseledare som jag. Kanske är det just det som är problemet, jag har blivit för bekväm i rollen. Tror att allt ska gå av sig självt. Skärpning nu!

Ikväll är det tydligen Champions League match oxå. Arsenal spelar en helt oviktig match borta mot Basel. Visst, vid vinst och poängtapp för PSG så vinner vi gruppen. Men det är knappast troligt. Varken det ena eller det andra......

söndag, december 04, 2016

Dubbla pass

Dagen började med ett pingispass. Efter lite friidrott för tjejerna så var det dags för lite löpning. Kändes tyngre idag.

lördag, december 03, 2016

Sällskap

Idag hade jag sällskap på rundan. Vi sprang och pratade hela rundan och tiden flög iväg innan man ens hann känna att man blev trött.

fredag, december 02, 2016

På promenaden...

...ner på stan i morse.

Freitag

Idag är det utbildning nere på stan på förmiddagen. Det betyder att jag kör någon timme hemifrån först istället för att åka till jobbet, klockrent! Sen får vi se om kursen är något att ha. Men det handlade om Skype och hur man använder skype för möten på bästa sättet. Om inte annat så får man ju komma iväg och andas lite......

Nästa fredag är det en resfredag. Tänk, tyckte inte det var så länge sen jag skrev att "nu är det bara 77 dagar kvar.....". Men nu är det ju bara 7 dagar kvar. Så det går undan. Och jag blir lika förvånad varje gång jag tänker på hur snabbt tiden går nu, helt sjukt!

Ha en trevlig helg nu vänner!!

torsdag, december 01, 2016

Det går undan

Shit vad tiden går fort. Det är redan torsdag och det känns nästan inte som om veckan börjat än. Det bara rullar på. Jag var ut en sväng och joggade igår oxå. Dryga 8 km i lagom takt. Jag gillar nog passen som är i komfortabelt tempo bäst. Där man bara behöver springa utan att jaga ihjäl sig. Visserligen skulle jag ju inte behöva göra några andra pass men man är ju så korkad att man vill bli lite bättre oxå.....


Idag låter jag joggingskorna vila och kör ett pass pingis på lurren istället.

onsdag, november 30, 2016

Mittvecka

Och trots att jag kände mig under isen igår morse så var jag iväg på en 16 kilometers joggingtur på eftermiddag/kvällen. Det var rätt så motigt att ge sig ut men när det väl var över så kände jag mig rätt så nöjd. Men kanske är det snart dags att hitta en lösning så att det går att springa inomhus. I alla fall någon gång per vecka. För det kommer ju inte bli varmare väder än på ett tag....


I övrigt kan nämnas att jag i morse upptäckte att en hjulbult var borta från framhjulet. Och då kan man ju tro att det är stulet eller att någon försökt stjäla hela däcket men blivit tvungna att avbryta. Men eftersom det var låsbulten som var borta misstänker jag mer att man inte skruvat fast det ordentligt när man bytte hjulen. Jag var till pajasen som står på ICA Maxi, Erikslund. Och jag kan väl säga på en gång att jag inte tänker åka dit och byta däck nån mer gång.....

tisdag, november 29, 2016

Under isen

Idag är jag riktigt trött och sliten. Klockan ringde men det tog 50 minuter innan jag orkade gå upp. Jag somnade aldrig om men det fanns ingen som helst kraft att gå upp. Fortfarande nu är jag toktrött. Känner mig nästan sjuk. Men jag har ingen feber, ingen direkt snuva, ingen direkt halsont men ändå helt paj.

Snart är det dags för London! Typ bara 11 dagar kvar! Får hoppas att man blir lite piggare tills dess!!!

måndag, november 28, 2016

Ny vecka igen...

Snabbaste helgen någonsin? Känns nästan så i alla fall. Sjukt fort gick den i alla fall. Nu ny vecka och nya utmaningar väntar. Det gäller att ta sig igenom arbetsveckan och hoppas att nästa helg innehåller några fler timmar......

Igår så blev det en dryg timmes pingis. På slutet av passet var jag riktigt tät. Helt plötsligt kände jag mig som en vägg. Märkligt hur det kan vara, i början av passet kändes det så jäkla illa och helt plötsligt så känns det så jäkla bra. Pingis i ett nötskal.....

Ha en fin vecka!!

fredag, november 25, 2016

Fredag!!

Igår firade jag min födelsedag med ett längre pass på cykelbanorna. Det blev 16 km till slut vilket även var målet. Och jag höll ett lugnt och skönt tempo.



Nu är det snart helg igen och Ina skall på sovaöverläger i friidrottshallen ikväll. Så först kör dom träning som vanligt sen blir det mat och lek tills det är dags att sova. Imorgon blir det frulle följt av någon "hemlig" aktivitet. Själv har jag tagit ledigt från friidrotten ikväll, skönt!! Det enda jag behöver göra är att skjutsa dit Ina och hennes kompis.

Ha en trevlig helg!!

torsdag, november 24, 2016

Simning är inte min grej

Jag var med Freddie till simskolan igår. Och medans hon var i den varma sköna bassängen och tränade så tänkte jag passa på att ta några längder i den stora kalla bassängen. Så när jag kommer till bassängen inser jag att jag måste under en sån där banavdelare. Bara att simma under vatten är ju en skräck i sig. Men igår blev det än värre då jag lyckades få sån jäkla kramp i vaden just när jag simmade under banavskiljaren. Shit, vad det gör ont!! Nåväl det går ju över och jag började simma. Men redan på andra varvet får jag en sån jäkla kallsup så jag trodde jag skulle drunkna. Måste dock ha sett rätt så kul ut för de som eventuellt såg det.

Lite kallare idag, 16 km på schemat. Lär ju hinna bli varm på den tiden det tar att jogga det gissar jag.....

Ha en bra dag!!

onsdag, november 23, 2016

Onsdag redan

Igår var jag ut och jogga lite. Det har blivit lite för lite av den varan den sista tiden. Men jag hoppas att jag kan ta tag i detta igen. Igår när jag jogga så kom jag och tänka på när jag bodde hemma och var tonåring. Pappa brukade vara ute och jogga en hel del på den tiden. Och han ville naturligtvis ha sällskap. Joggning var på den tiden inte någon favorit. Men ibland hängde jag på. Jag tyckte lite synd om honom som behövde jogga själv. Det är ju lite synd att man inte då, som tonåring, hade samma glädje till joggandet som man har nu. Då hade vi kunnat jogga hur mycket som helst tillsammans. Jag undrar hur Ina och Freddie kommer vara om några år? Kommer dom vilja springa med mig? Det visar sig.

Gårdagens jogg var halvtung. Hade högre puls än vad jag brukar ha. Och inatt när jag vaknade vid 03:03 så hade jag fortfarande högre puls än vad jag brukar ha när jag vaknar. Taskig kondis eller nåt skit i kroppen?

tisdag, november 22, 2016

Tillbaka

Då är man tillbaka till det normala, tillbaka till jobbet. Nja, tillbaka till jobbet stämmer men till det normala känns det långt ifrån. Men hur som helst så är jag på jobbet i alla fall, 05:45. Vaknade tidigt och kände att jag lika gärna kunde gå upp. Och jag gissar att det finns lite i mailboxen att ta tag i.....

Ha en bra dag!

söndag, november 20, 2016

Vila i frid pappa!

Du har varit världens bästa pappa. Om jag bara kan vara hälften så bra så får Freddie och Ina vara nöjda! För du har varit och kommer alltid att vara den bästa pappa man kan ha!

fredag, november 18, 2016

Huvudvärk

Jag vaknade inatt med extrem huvudvärk. Lyckades slumra till en stund till men samma huvudvärk när jag vaknade en stund senare. Nu på jobbet med denna huvudvärk. Blir inte bättre av att man sitter vid datorn och jobbar. Målet är i alla fall att försöka stå ut fram till lurren och sen stämpla ut för helgen.

Ha en trevlig helg!

torsdag, november 17, 2016

Sen

Idag lämnade jag dvärgarna på fritids så då blir man lite senare till jobbet än vanligt. Jag hade dessutom inte ställt någon klocka utan vaknade när Fru Bloggs klocka ringde. Så jag hade ändå inte tänkt att komma supertidigt till jobbet idag. Jag hade ju redan avgjort veckans tävling "först till jobbet" med 3 raka vinster.

Är det månne mörkret som gör att man är så trött? Jag kan ju inte skylla på någon träning, för jag har inte joggat på snart 2 veckor. Eller är det kanske träningen man saknar? Är det den som gör att man håller sig piggare? Vem vet? Ingen förmodligen......

Ha en bra dag och ta hand om Er!

onsdag, november 16, 2016

Svärord

Igår blev jag påkörd i bilen. Det låter värre än vad det är. Men jag blev påbackad av en snubbe på parkeringen utanför affären jag var och handlade på. Det blev, vad jag kunde se, bara lite färgat av hans bil fram på min bil. Jag fick hans namn, telefon och personnummer. Jag skrev upp hans regnr och jag kollade hans körkort. Men när jag anmäler till försäkringsbolaget sen så är det knappast den bilen jag skrivit upp. Och vi provade ett annat nummer oxå då H och M kan bli lite hur som när jag skriver. Men inte heller den kunde det vara. För det var en släpvagn. Så jag ringer upp killen som inte svarar. Men han ringer tillbaka strax efter och jag berättar att jag behöver regnr. Till slut så fick jag ett nummer. H eller M var ett K. Så det har jag mailat in till försäkringsbolaget. Men sen när jag slår på det numret så kan det inte vara det heller. Så vi får väl se hur det här slutar.....

Ikväll är det simning för Freddie samtidigt som Ina har gymnastik. Fru Blogg är på jobb. Jag ska försöka fixa bägge. Kan gå. Blir en utmaning. Men bättre att dom håller på med fritidssysselsättningar och jag får skjutsa runt än att dom bara sitter hemma och inte gör något.

Ha en bra dag nu vänner!!

tisdag, november 15, 2016

Tuesday

Och det är bara 24 dagar kvar tills planet lyfter. Kul för oss! Kul för London! Kul för alla mao.....

Nu är snön nästan helt borta igen. Det blir lite mörkare, det är lite blötare och jag är lite tröttare. Tycker att jag sover skapligt mycket men är toktrött ändå. Behöver kanske den friska luften från joggingturerna som jag nu missat i 11 dagar, typ. Nu känns förkylningen bättre och frågan är om man skall ta en lugn 12:a ikväll. Vore i och för sig sjysst att ta den redan i eftermiddag så att det är ljust när man startar i alla fall. Vi får väl se hur jag känner mig i eftermiddag.

Nä, dags att jobba!!

måndag, november 14, 2016

Nya möjligheter

Då har ännu en helg passerat. Nu är det dags att kavla upp "skjortärmarna" och återigen ge allt för aktieägarna. Med tanke på hur snabbt tiden går så är det väl snart fredag igen. Men så här i början på veckan så känns det långt bort....

Idag ska jag åka hem tidigare från jobbet. Jag skall med Freddie på planeringssamtal i skolan. Det blir väl som vanligt att Freddie sitter helt tyst och vägrar svara på några frågor. Men men, det visar väl sig.....

Ha en bra vecka nu vänner och ta hand om Er!

söndag, november 13, 2016

DM

Idag avgjordes DM för Västmanland. Jag vaknade genomförkyld och med extrem huvudvärk. Men jag ville verkligen att jag och Foppa skulle vinna herrdubbeln igen så vi kan åka ner till Halmstad i mars och spela SM. Så jag strök mig i HS40 och spelade bara Herrsingel där jag mötte toppseedade Köpingspelaren Bla Bla (vet inte vad han heter...). Han var överlägsen i detta sällskap och jag lyckades bara vinna ett set mot honom. Kanske hade man kunnat skaka honom lite mer om man varit kryare.

Hur som helst vi vann dubbeln och vi vann HD40 så två tecken i alla fall.....

fredag, november 11, 2016

Friday

Fredag igen då, även denna vecka har sprungit på (till skillnad från mig som inte sprungit alls denna vecka....). Ikväll är det dags för Inas friidrott och jag har fått äran att fixa till en hinderbana på träningen. Frågan är vad man skall ha för hinder? Funderar startkt på att i alla fall lägga in några kordinationsövningar i den då just kordination är det viktigaste att träna, vilken idrott man än kör, när man är liten. Det är då man kan lägga grunden för en bra kordination. Teknik och styrka kan man lägga in senare i livet, typ vid 12 år och uppåt. Därmed inte sagt att man inte skall köra teknik och styrka innan men fokus bör ligga på kordination. Det tror jag i alla fall....

Idag är det bara 28 dagar kvar tills planet lyfter. 28 dagar är ju typ ingenting. Det är ju nästan dags att börja packa!! Coachens Arsenalbiljett fixades igår. Så saker och ting börjar falla på plats. Är väl bara Derby-biljetterna och tågbiljetterna kvar att fixa nu.

Trevlig helg!!

torsdag, november 10, 2016

Hojen


Idag fick jag äran att cykla till jobbet. Det gick rätt så bra. Trodde det skulle vara halare än det var. Och samtidigt fick jag känna att jag inte är redo för löpning än. Snoken började rinna/forsa så fort jag började röra på mig. Halsen gjorde sig påmind. Så det är nog bättre att vila från löpningen ett par dagar till. Men vädret imorse kändes löparvänligt så man blev bra sugen på att springa.

onsdag, november 09, 2016

9:e

Idag är det den 9/11 så det är mao bara exakt en månad kvar tills vi åker till London. Det är ju inte alls lång tid. Det är ju snart.

Jag har inte kunnat/vågat springa något sedan i fredags på grund av halsont. Nu tror jag att det är på rätt väg så förhoppningsvis kan jag göra nästa joggingpass imorgon. Det skulle verkligen behövas för nu börjar det bli svårt att planera om mer i schemat utan att det skall bli löpning många dagar i rad. Så jag hoppas verkligen att jag kan ta en tur imorgon.

tisdag, november 08, 2016

Förkylt

Idag blir det lite pingis på lurren. Det blir sista passet innan DM som jag var så korkad och anmäla mig till. Dock så börjar det vara förkylt nu. Halsen inte 100 och snoken inte helt torr.....

Nu får man väl säga att vintern är här? Det snöar och den verkar ligga kvar dessutom. Får väl se om det är tillfälligt eller inte. Men jag skulle inte ha något att invända mot att somna in nu och vakna upp någon gång i vår......

måndag, november 07, 2016

Bättre sent än aldrig....

Tänk att jag helt glömde bort att blogga imorse. Det är inte så vanligt. Förmodligen för att jag var så jäkla trött imorse. Men det är ingen ursäkt, det är en förklaring. Jag hoppas verkligen att jag kan återgå till normala tider imorgon så ni slipper vänta så länge på dagens första.....

Nu känns det som om vintern knackar rejält på dörren. Det snöar, känns kallt och är allmänt jobbigt... Gillar sommaren bättre....

söndag, november 06, 2016

Låst

Tanken var att vi skulle träna pingis på morgonen. Men det var omöjligt att komma in. Ingens nyckelbricka fungerade. Bara att åka hem igen. Hoppas att vi kommer in på friidrotten sen. Men det är ju en helt annan hall så det ska nog gå bra

fredag, november 04, 2016

Jag ångrade mig

Det blev en tur idag ändå. Jag hade ett par timmar att slå ihjäl medans jag väntade på att få hämta Ina på kalas. Så det var väl lika bra att jogga en stund. Tyvärr blev det inte 16 km som planen sa men bättre med 15 km än inga km alls....

Försov mig

Hade tänkt att gå upp i bra tid för att kunna komma till jobbet tidigt idag. Men det blev som så att jag stängde av larmet och somnade om. Kanske var det så att jag behövde det. Börjar känna av förkylning, Fru Blogg är förkyld med lätt feber. Så vila är väl kanske inte helt fel. Jag borde annars springa 16 km idag. Men jag får nog flytta fram det passet så att jag orkar det.....

Trevlig helg!

torsdag, november 03, 2016

Cykel

Idag blev det hojen till jobbet. Ingen höjdare. Blir samma imorgon, fiasko! Men det är som det är och det är bara att bjuda till.... Det är ju trots allt fredag imorgon och en helg i friidrottens tecken väntar....igen.....

onsdag, november 02, 2016

tisdag, november 01, 2016

måndag, oktober 31, 2016

Tunga steg

Efter helgens bordtennisspelande så hade jag idag ett löppass inplanerat. 12 km i 5:15 tempo. Och jag kan säga att det var en kamp idag. Redan efter 500 meter så kom tankarna på att bryta träningen. Men jag bet ihop och klarade målet. Skönt att kunna springa i dagsljus oxå. Får passa på när man har 3 dagars höstlov med tjejerna.

söndag, oktober 30, 2016

Serieledning

Ok, då har vi spelat 8 omgångar av serien och vi leder fortfarande. 8 vunna matcher, 16 pinnar, och nu är vi klara för att slippa åka ur eller behöva kvala för att åka ur. Nu finns det dock en risk att vi vinner serien. Även om jag inte tror att vi kommer göra det. Linköping kommer nog att slå oss i sista sammandraget och förhoppningsvis lägger vi någon mer pinne på vägen.....

lördag, oktober 29, 2016

Jaha....

Vi tog 4 pinnar idag oxå. Vi vann seriefinalen mot Linköping med 8-6 efter underläge med 5-1. Sen slog vi serietrean Västers med 8-3. Nu måste vi snart börja lägga några matcher om vi inte ska riskera att gå upp.

Mot Motala

Dags att dra nu

fredag, oktober 28, 2016

Freitag

Då är vi framme vid fredagen igen. Det är snabba ryck, veckorna flyger fram. På tal om flyg så är det bara 42 dagar kvar tills London. I det här tempot finns det ju risk för att resan är över innan den ens har börjat...

I helgen bär det av till Motala och seriesammandrag. Vad roligt för mig! Spela pingis! Tur att jag hann med ett pass i veckan i alla fall. Så det inte är helt främmande att hålla i racket. I helgen möter vi två topplag och möjligheten till förlust finns där, förhoppningsvis.

Ha en trevlig helg!!

torsdag, oktober 27, 2016

Kvällens lugna

Det blev ett pass i ett skönt tempo utan andnöd. Dock så hamnade jag på en cykelbana nere vid Svartån som saknade belysning. Det var rätt så mörkt där.

Redan torsdag

Idag blir det ytterligare en dag hemma med Freddie. Idag verkar hon, så här långt, vara helt feberfri i alla fall. Men det kan ju ändra sig under dagen.... Men imorgon så får hon gå till skolan igen, förhoppningsvis.

Arsenal fick Southampton i Kalle Anka kvartsfinalen. Spelas hemma på Emirates så det finns ju risk/hopp för vinst.

Dags för vinterdäck snart oxå, någon som har bytt än?

onsdag, oktober 26, 2016

Jobba hemifrån

Freddie är fortfarande inte helt kry. Och nu vill Fru Blogg tillbaka till jobbet (hur konstigt det än låter..) så idag är jag hemma med henne. Jag tog, som tur var, med mig datorn hem igår. Så idag kan jag jobba en del. Den tid jag inte får till upp till 8 timmar kommer jag att ta ut som flex. Så inget VABbande men vårdande av barn samtidigt som jag jobbar.

Arsenal vann igår i Kalle Anka Cup. Kul för oss! Det är ju ytterligare en match att spela för de icke ordinarie spelarna. Så på det viset kan det bara vara bra.

tisdag, oktober 25, 2016

Tisdagsfys

Det var ett jobbigt pass idag. Kanske för att jag sprang igår och spelade pingis på lurren?

Match

Det blev lite fotbollstittande trots allt...

Mörker

Shit, vad det är mörkt nu. Igår blev det ju aldrig riktigt ljust heller. Men det är ju höst så det är ju inte så mycket annat att vänta.

Ikväll spelar Arsenal i Kalle Anka Cup hemma mot Reading. Visas inte på TV. Men man kan nog se den på Unibet i någon liten bild. Tidigare år har jag varit gjuten på att se matchen om det bara funnits möjlighet om än med usla förutsättningar. Men idag känns det inte lika säkert att jag kommer att kolla. Det måste vara åldern som gör att man inte orkar....

Idag blir det lite pingis på lurren. Det är ju sammandrag i helge så något pass måste man ju få till innan det. Eller måste och måste... Men det är bra att veta hur formen är. Om man skall ha några förväntningar på vunna matcher eller inte. Och om det vill sig väl så blir det kanske ett pass på torsdag lunch oxå.

måndag, oktober 24, 2016

Måndagsfys

Det blev en runda till slut idag. Var väldigt nära att vika ner mig men tog tag i mig själv till slut.

En ny vecka bla bla bla

Visserligen är det en ny vecka men vissa saker känns igen. Förra veckan var Ina sjuk och hemma från skolan. I morse vaknade Freddie med huvudvärk och sa att hon var törstig. Fattade inte att det var Freddie först då hon lät som värsta Leif "Smokering" Anderson på rösten. Så jag kirrade lite vatten och tänkte att det nog var bäst att kolla tempen oxå. Och visst hade hon feber, 38,3. Så idag får Freddie vara hemma. Men idag är det Fru Blogg som är hemma och vabbar. Jag får möjligheten att åka till jobbet och ge allt för aktieägarna.

fredag, oktober 21, 2016

49

Idag är det bara 49 dagar kvar tills planet lyfter mot London. Ja, jag vet, det lyfter plan i tid och minut till London men nu snackar jag vårat plan.

På tal om 49. Arsenal spelade ju 49 matcher i rad utan att förlora. Det var  säsongen man senast vann ligan och några matcher säsongen innan och efter. Så om vi sätter oss och kollar på de matcherna, en om dagen, så hinner vi precis innan planet lyfter.

Trevlig helg!

torsdag, oktober 20, 2016

Ännu en dag

Det blir VAB även idag. Men nu går det nog åt rätt håll. Nu har hon fått behålla maten hon fått i sig. Men hon går inte tillbaka till skolan något mer denna vecka.

onsdag, oktober 19, 2016

Ett försenat blogginläggggg

Sorry för ett sent inlägg. Natten var kanske inte den bästa av nätter. Ina vaknade och säger att hon har ont i magen.  En stund senare kommer första spyan. Stackars lilla Ina. Har kräkts tills nu men har som tur är sovit lite mellan varven.

Så det är med andra ord VAB för mig. Jag hoppas verkligen att Freddie kommer klara sig.

tisdag, oktober 18, 2016

Lite sliten

Idag känner jag av gårdagens pass. Det gick ju lite fortare än vanligt. Faktum är att jag inte sprungit milen så fort sen jag började springa igen för 3 år sedan. Så det var ett PR för mig som 40+. Jag körde nästan Blodomloppsvarvet med lite skillnad. Nu är det som tur är ett långsammare pass på onsdag så då ska jag bara njuta av löpningen (hur konstigt det än låter...). Men det är faktsiskt rätt skönt när man väl kommer igång och har blivit varm. Det värsta är första kilometern när man fryser om hela kroppen men framförallt är ju händerna iskalla, trots handskar. På slutet av rundan är handskarna av och dragkedjan i halsen nerdragen en bit.

På söndagens friidrottsträning verkar vi inte bli många ledare. Just nu är det bara jag.... Kan ju bli en skaplig utmaning..... Jag hoppas verkligen att några fler anmäler sig och kan hjälpa till. Annars får man väl dra med sig Fru Blogg och Ina att köra en station....

måndag, oktober 17, 2016

Äppelpaj

Han inte ens ta ett kort innan vi kastade oss över Fru Bloggs fantastiska äppelpaj.

Dagens träning

Som vanligt tränar Ina gymnastik på måndagar så jag passar på att jogga lite.

Måndag

Det var en ruggigt snabb helg. Utstämplingen på fredag kändes nästan som om den gick ihop med instämplingen idag. Otroligt vad tiden kan gå fort. Lördagen började med att Ina skulle hitta present till kalaset hon skulle på under eftermiddagen. Sen snabb lurre innan Freddie skulle köra gymnastik i VGF-hallen. Sen iväg och lämna Ina på kalas, handla och sen jogga en sväng innan det var dags att hämta, äta och kolla en eftersänd match med Arsenal. Ett Arsenal som tog en kassaskåpssäker seger hemma mot Swansea. Det var tur att jag såg den i efterhand för annars hade det nog gått åt en himla massa stålar på livespel....

Söndagsmorgonen startade med en cykeltur till friidrottshallen. Freddies träningsgrupp skulle vara medhjälpare under tävlingen så det blev en förmiddag i hallen. Sen iväg på en snabb lurre innan det var öppet hus på fru Bloggs jobb. Väl hemma därifrån var det dags att göra månadens obligatoriska söndagsjobb. Och aktieägarna kunde sova gott även inatt!!

Här kommer en film från Inas höjdhoppsrekord igår. Hon tog 1,21 vilket var en putsning av hennes personliga rekord med 20 cm!

lördag, oktober 15, 2016

Lördagsjogg

Det blev en sväng på 8 km idag. Sen joggade jag iväg och hämtade Ina på kalas.

fredag, oktober 14, 2016

Bara fredagen kvar

Så då är snart även denna arbetsvecka över. Och jag känner mig rätt så sliten efter denna vecka. Och risken är att helgen inte bjuder på någon direkt vila utan det är en del aktiviteter som skall avverkas. På söndag är det VF-cupen i friidrott och det tar halva dagen. Imorgon är det förmodligen extrajympa i VGF-hallen för Freddie. Ina ska på kalas och jag ska jobba några timmar på söndageftermiddag. Så det rullar liksom bara på.

Det är nu "bara" 8 veckor kvar till Londonresan. Det betyder 56 dagar. Och i det här tempot är 56 dagar ingenting.....

Ha en trevlig helg!!

torsdag, oktober 13, 2016

Outstanding först!

Idag stämplade jag in 04:40. Ja, jag vet, för tidigt. Men jag vaknade 02:32 och kunde inte somna om och eftersom jag skall spela pingis på lurren och efter lurren åka hem och ta emot någon fönsternisse som vill lämna offert på fönsterbyte så går jag nu inte så mycket back på flexkontot.

Jag känner mig lite sliten i benen idag efter gårdagens 15 km. Men det är väl så det är när man är otränad. Då känns det att man tränat så fort man rört lite på sig. Skönt i alla fall att man fick lufsa runt en stund medans Ina gympade.

onsdag, oktober 12, 2016

Joggingrunda

Det blev lite längre än vad det var tänkt.

Tidig

Jag kom alldeles för tidigt till Köping. Det gick snabbare att åka till Köping, det gick snabbare att hitta i Köping och det gick snabbt att hitta på sjukhuset. Men bättre tidig än sen.

Köping

Idag är det dags att åka till Köping. Och då är det inte för att köra ett pass med Borgen. Eller, man borde ju passa på när man ändå är där.... Nåväl, det är Köpings lasarett som skall få ett besök. Ortopeden där skall kolla på mitt finger som jag gjorde illa i våras. Jag tycker nog att det blivit bättre den sista månaden. Dock så blir det värre ibland så det kanske är bra att dom tar sig en koll.

Våran bil blev underkänd igår på besiktningen. Nån broms som tydligen ligger på hela tiden vilket gör att den sliter däck och drar mer soppa än vanligt. Dessutom finns ju risken att det går sönder än mer. Men som tur är så får jag låna mammas bil idag för att ta mig till Köping. Sen får vi hålla tummarna att våran bil håller ihop tills vi fått en tid hos Nurmis nästa onsdag för att fixa felet.

tisdag, oktober 11, 2016

Falsk marknadsföring?

Såg denna reklamen på vlt.se idag. Är det någon som köpt en burgare på Donken som känner igen dessa burgare? Senast jag köpte hamburgare där så såg dom bra mycket tråkigare ut när jag öppnade förpackningen. Inte alls samma volym. Såg inte alls lika fräscha ut......

Cykling idag

Fru Blogg åkte iväg till bilprovningen för att besikta bilen. Då får jag ta cykeln och lämna dvärgarna på fritids. Skönt att det inte regnade idag. Och jag hoppas att bilen är ok för trafik för imorgon ska jag till ortopeden i Köping. Då kan det vara bra att ha en bil som får vara i trafik.

Måndagens träning

Gårdagens 7 km blev 11 km.

måndag, oktober 10, 2016

Pundet

Ja, jag vet, det är nästan två månader kvar innan det är dags att åka till London. Men jag var in och kollade hur pundet mår nu för tiden. Och som det ser ut nu så blir den bara billigare och billigare vilket är bra om man skall åka till London.

Omstart

Då är det måndag igen och det är dags för omstart. Det börjar bli lite kallare och det tar väl inte så lång tid tills det är snö igen....

Igår blev det ett pingispass innan friidrotten. Det kändes skapligt bra att lira bitvis. En bit kvar till toppformen men klart bättre än den senaste tiden i alla fall. Så det får man väl ta med sig som något positivt från passet. Det var bara Hallstadödaren som jag inte kunde slå igår. Han spelade sjukt bra och var rena väggen bitvis. När han sen trycker till sina underskruvade backandstryck så blir det än svårare.

Nä, kör hårt nu vänner och ha en bra vecka!!

lördag, oktober 08, 2016

7 Km

Idag stod det 7 km på schemat och 7 km blev det. Det var inte något jätteroligt väder med mycket blåst men man får vara glad att man slapp regn i alla fall.

fredag, oktober 07, 2016

Choklad!

Vad är det med mig och choklad just nu? Inatt drömde jag återigen om choklad. Jag var med om tillverkade chokladen och stod och mätte upp kakaomängden. Helt sjukt, två nätter i rad som jag drömmer chokladdrömmar...

Idag är jag riktigt sliten i kroppen. Det blev 80 minuters innebandy igår kväll. Så den, pingisen och onsdagens 14 km har satt sina spår på min gamla kropp. Men jag skal inte klaga, jag har valt det själv. Och jag har haft möjligheten att träna på nu i ett par veckor och det är ju underbart. Måste nog försöka tygla mig lite annars finns nog risken att man drar på sig någon sjukdom pga att kroppen inte hinner återhämta sig ordentligt.

Veckan har gått sjukt fort. Nu är det fredag och det är återigen dags att börja förbereda sig på helgens aktiviteter. Ina på friidrott idag, Freddie på söndag. På söndag är jag dessutom ansvarig tränare så jag måste knåpa ihop ett träningsprogram oxå. På söndag blir det nog även en dryg timme vid pingisbordet eller snarare vid barriärerna baktill.....

Ha en trevlig helg!!

torsdag, oktober 06, 2016

Redan torsdag

Även denna vecka verkar springa på i ett hutlöst tempo. Svårt att hänga med och svårt att ha koll på vilken dag det är. Men idag är det i alla fall torsdag och då ska Freddie på gymnastik. Det gäller att komma ihåg alla aktiviteter, vilken tid, dag och plats....

Inatt drömde jag om choklad. Ja, så är det. Det var Londongänget som skulle träffas och det måste ha varit inför resan. För vi hamnade på en Pub i Västerås. Den låg mittemot vägen som går in till Rocklunda vid Blåsboskolan. Där låg denna "Pub" nere på bottenplan. Det fanns typ två bord där inne och det serverades all möjlig sorts choklad. Gott, men märkligt......

Hur som helst, idag blir det en sväng till Klövernhallen på lurren för lite lurrepingis med Foppa. Får väl se hur det går, har ganska så sega ben efter gårdagens löpning....

Onsdagens träning

Det blev en sväng i Rocklundaskogen medans Ina var på gymnastik. Eftersom hon tränar i 2 timmar på onsdagar så kunde jag ta en lite längre tur även om schemat sa 5 km.

onsdag, oktober 05, 2016

Grattis Bror!

Idag har alla Brorsor namnsdag (Bror). Så jag passar på att önska Er alla mina Brorsor Grattis på namnsdagen!!

tisdag, oktober 04, 2016

Nätverk

Nu är det andra tisdagen i rad som vi inte har något nätverk på jobbet. Det tragiska med det är att ingen produktion kan fungera utan nätverk. Eller nästan ingen i alla fall. På kontoret kan man ju i alla fall koppla upp sig mot världen med hjälp av att köra internetdelning på mobilen. Men det lär väl tära en del på mobilsurfpotten om vi skall hålla på så här varje tisdag.......

Man kanske skulle börja med sovmorgon varje tisdag istället. Dansa in här framåt 9 när allt funkar igen. Det blir dock för sena kvällar för min smak då. Vill ju kunna ha möjligheten att dra hem vid 15-tiden. Och vissa dagar så måste jag ju hem den tiden för att hinna med dvärgarnas aktiviteter.

Ha en bra dag!

Ännu ett löppass

Passade på att köra ett pass i det fina vädret medans Ina tränade gymnastik.

måndag, oktober 03, 2016

Ny arbetsmånad

Nu är vi inne i oktober och det kändes när man gick till och från bilen imorse. Riktigt kallt! Men det är väl bara att inse att värmen följer med flyttfåglarna till södra breddgrader. Så länge det inte regnar så är det väl svårt att inte vara nöjd ändå.

Jag vaknade upp imorse med en rejäl värk i ryggen. Kändes dessutom som om det ingick i någon dröm jag hade (som jag för övrigt helt har glömt). Men som tur är så har värken lagt sig och jag tror att det kanske var kroppens inbyggda väckarklocka som väckte mig helt enkelt.....

Annars är det väl bara att bjuda till nu, ge allt för aktieägarna osv.... Ha en bra arbetsvecka!!

söndag, oktober 02, 2016

Vilken röta

Arsenal såg trötta ut idag. Var riktigt dåliga och underhållningen var lika med noll. Men ett ickemål räknades och Arsenal fick med sig tre pinnar som en klen tröst. Ser det här som 90 bortkastade minuter.

lördag, oktober 01, 2016

Grillpanna

Är så nöjd med sommarens inköp. Det ser ju så mycket godare ut med grillränder.

Nyskördade

Blir gott till kvällens middag.

Löpning

Det blev ett pass idag oxå. Idag var det tydligen lite bättre fart på benen. Kanske pga asfaltslöpning?

20 år!

Idag är det 20 år sen Mr Wenger tog över Arsenal. Han har gjort ett helt otroligt jobb under dessa år. Det är många som under åren raljerat över fjärdeplatsen med mera... Men kollar man tillbaka på vad han hade att tillgå för spelare under flera av dessa år så är det ju ett under att man klarade av det. Det finns ju större klubbar än Arsenal med bra mycket mer pengar satsade som inte klarat av detta. Så jag kan inte annat än beundra det jobb han har gjort, särskilt under de tunga åren efter flytten till Emirates.

fredag, september 30, 2016

Imorse längtade jag till oktober...

Det var inte alls så skönt ute imorse. 11 grader men det var 11 kalla grader. Tidigare har 11 grader varit lite varmare. Kanske är det regnet som kylt ner luften och blåsten gör väl saken inte bättre. Så jag kan nog garantera att det inte kommer bli shorts oktober ut i alla fall..... Jag klarade i alla fall målet att ha shorts hela september.

Friidrottshallen är uthyrd i helgen. Så dagens friidrottsträning blir snarare "teambuilding". Vi ska åka till Tillbergabadet och efter det käka pizza. Freddies träning på söndag flyttar vi ut till Rocklundaskogen. Vi får se hur många som kommer.....

På söndag spelar även Arsenal match om jag kommer ihåg rätt. Kommer inte ihåg så här på rak arm vilka vi möter ens. Men fortsätter vi spela som vi gjort senaste matcherna så borde vi ta tre pinnar.

Ha en trevlig helg!

torsdag, september 29, 2016

Torsdag

Tidig in på jobbet idag. I eftermiddag kommer det hem fönsterfolk som skall kolla på våra fönster och sen ge en offert på att byta dessa, eller en del av dessa i alla fall. Inge billiga grejer det där men det kan ju bli dyrare i längden om man inte gör det. Eller om man inte underhåller dom. De vore ju sjysst med nya fönster som man inte behöver vara rädd för att de skall falla i bitar så fort man öppnar dom. Och med nya fönster så får man bättre isolering, både värme och ljud.

Arsenal gjorde en riktigt bra första halvlek igår mot Basel. Och jag gnällde i början av säsongen att jag ville ha underhållning när jag tittar på fotboll. Det fick jag igår. Vi hade kunnat göra fler mål än de 2 vi gjorde men ineffektivitet gjorde att det stannade där. Men kul match att titta på!

Men först hårt jobb fram till lurren! Ha en bra dag!!

På väg till jobbet

Vi är i slutet av september och man kan fortfarande gå med kortbyxor till jobbet, stort! Kan inte påminna mig om en så fin september som i år. Oktober får gärna fortsätta på samma sätt.

onsdag, september 28, 2016

Skönt pass

Det blev dryga 12 km idag medans Ina gympade. Tog det i ett lugnt behagligt tempo. Pulsen höll sig lägre än senast.

Så där ja...

Nu börjar vi snacka höst på riktigt! Nu känner man igen sig. Regn och rusk. Nu infinner sig tryggheten när man känner igen sig. Det var så främmande med fint väder och sol men nu, oj vad man kan slappna av igen....

Annars så är det fotboll ikväll igen. Måste säga att när väl fotbollssäsongen är igång så vill man ju att det skall vara så mycket matcher som möjligt för Arsenal. Och därför skulle jag verkligen känna det väldigt märkligt om vi inte var med i Champions League. Men det kommer garanterat komma säsonger då vi inte kvalificerar oss så det gäller att passa på att njuta så länge vi är med.

Ikväll är det gymnastik för Ina. 2 timmar i nya VGF-hallen. Så jag får väl passa på att få några kilometer i benen. Det måste dock bli långsammare än den långsamma rundan i måndags. För efter den var jag helt slut....

tisdag, september 27, 2016

Intressant...

Det kommer att ordnas ett marathonlopp i Västerås den 22/4-17. Även ett halvmarathon kommer köras då. Undrar om man kanske skulle göra ett försök på en halvmara i vår. Då har man ju något att träna inför. Kanske lite lättare att hålla löpningen igång även under vintern.....?

Vilken start!

Dagen på jobbet började lite annorlunda, inget nätverk. Vilket gjorde att alla linor stog stilla. Mitt jobb (jaja, ni vet vad jag menar) låg oxå nere. Vi började dock att koppla upp alla på kontoret så att de kunde köra nätverk via telefonernas datatrafik. Så lagom när de flesta var igång med det så kom nätverket tillbaka. Great fun!

Annars så har jag sovit kasst inatt. Vaken mellan 1 och 4 för att sen somna om och vara död när klockan sen ringde.....

Nåväl, nu kör vi!!

måndag, september 26, 2016

Ett träningspass

Det blev en sväng i Rockkundaskogen idag medan Ina tränade. Det var riktigt tungt och pulsen fortsatt hög vid ansträngning.

Äntligen måndag!

Inatt vaknade jag till och var helt övertygad om att det var natten mot söndagen och att jag skulle kunna få sova precis hur länge jag ville. För att strax därefter inse att det snart är måndagmorgon och det är dags att åka till jobbet. Helgen gick ruggigt snabbt. Man hann ju bara med att spela pingis. Eller hänga i en pingishall.

Men nu åter till verkligheten och alla rutiner. Måndag innebär jympa med Ina och simskola för Freddie. Tur att det varit så fint väder i september så att jag och Ina kunnat cykla till träningen medans fru Blogg och Freddie åkt bil.

Nåväl, ha en bra vecka och kom ihåg att ge allt för våra kära aktieägare som tar hand om oss på bästa tänkbara sätt!!

söndag, september 25, 2016

Mat

Efter en dag med pingis smakar det gott med lite mat. Extra gott med nyplockade tomater

Två segrar även idag

Vi följde upp gårdagens båda segrar med ytterligare två segrar idag. 8-1 mot Vikingstad och 8-0 mot Västervik. Det var bara jag som la en match idag. Nu står vi på 8 pinnar och 32-3 i matchkvot. Helt ok start på seriespelet!

lördag, september 24, 2016

8-0

Seger även i den andra matchen. Nu slapp jag även att spela dubbel. 😀

Seriepremiären avklarad

Vi vann med 8-2. Jag ställer över mig själv och spelar bara dubbel. Den vann vi! 😀

fredag, september 23, 2016

Ännu en vecka

Då har vi avverkat ännu en vecka på jobbet. Eller nästan i alla fall. Ska väl överleva den här dagen oxå innan vi ropar hej...

I helgen är det pingis. Jag har sagt ifrån att spela så mycket. Kanske hoppa in i nån dubbel eller så. Tränade igår och det var riktigt jobbigt. Har tappat grymt mycket under det här ofrivilliga träningsuppehållet. Det fanns en möjlighet att få spela med div-3 gänget oxå i helgen. Men då blir det ju garanterat 2 lagmatcher på lördagen och jag tror inte jag pallar det än.

Om det nu var 12 v kvar tills Londonplanet lyfter för en vecka sen så är det mao bara 11 veckor kvar idag. 77 dagar! Tiden går fort när man har roligt!!

Ha en trevlig helg nu vänner!

torsdag, september 22, 2016

Torsdag!

Idag blir det pingis på lurren. Efter träningen ska jag meddela om det funkar att spela i helgen eller inte. Eller spela och spela, om jag kan vara reserv i helgen. Med tanke på att jag haft(har) halsont och inte tränat pingit på några veckor så är jag ett osäkert kort. Men det gick ju att jogga lätt igår. Får se hur det blir när man spelar pingis. Det är ju något intensivare och jobbigare på det viset. Men om man skall vara med i helgen så måste man ju kunna vara redo att hoppa in och spela någon lagmatch om det skulle behövas. Och då kan det ju bli 3 singlar + dubbel. Och även när man är i fort kan det vara jobbigt.....

Annars är det inte så mycket att orda om. Vi var till Flen igår och servade/lagade bilen. Dom var bra mycket trevligare och kändes mer kunniga än vad dom gör här i Vås. Samtidigt så fick vi ju oss en liten utflykt. Och det enda negativa var väl att vi inte fick i oss någon glass. GB-glass ligger ju i Flen. Men ingen fabriksförsäljning och ingen glassbar där. Och det finns ett glassställe mellan Flen och Malmköping med ett glasscafé men den hade bara öppen torsdag - söndag i september.... fiasko.... :-)

onsdag, september 21, 2016

Ute i spåret igen

Då har man varit ute och joggat igen. Läkaren gav mig klartecken i måndags trots halsont. Så om läkaren säger ok så borde det väl vara ok. .. Tog det ändå jäkligt lugnt och trots det stack pulsen rätt högt. Trots lågt tempo.

Flen

Idag är vi ute på turné. Här är GB glass fabrik. Dom borde haft guidade turer kan man tycka. Eller en sjysst glassbar.... Ses

tisdag, september 20, 2016

Lite ser man

Det är ju ingen jättebild men det går att se i alla fall. 1-0 ledning efter första.

Inte ok!

I lördags kunde man inte se Arsenal "live". Ikväll spelar man i Kalle Anka Cup och det visas inte heller "live". Inte ens i efterhand. Vart är världen på väg? Alla Arsenalmatcher borde visas på TV!! Mer Arsenal åt folket!!

Oj vad trött!

Idag är jag riktigt trött. Vet inte varför, för jag somna före 10 igår. Vakna i och för sig före 4 men ändå. Måste varit all cyklingen igår. Först till Bellevue med Ina, väl där 45 min promenad. Sen cyklade vi hem. Och för mig var det bara att fortsätta cykla ner till friidrottshallen där vi hade ledarmöte för Freddies träningsgrupp. Vi gjorde en grovplanering och valde träningstid som vi skall ha nu när vi går in i hallen och kör. Avslutade dagen med en hemcykling.

Imorgon är skolorna lediga. Vi passar på att vara lediga hela familjen, härligt!!

måndag, september 19, 2016

Läkartid!

09:45! Hoppas att jag kan få svar på varför halsen är som den är.....

Dyrt!

Välkommen till vecka 38! En helt ny vecka osv.......

Jag satt uppe i lördags och väntade in Arsenals match som skulle börja 22:45. Jag hade stängt av datatrafik och wifi på telefonen så att jag inte skulle kunna få reda på resultatet av misstag. Och jag är glad att jag bestämde mig för att se matchen. Det var ett steg i rätt riktning. Inte bara att man vinner stort utan man spelade mycket bättre än tidigare oxå. Vi får väl se hur det ser ut framöver. Det har ju inte funnits någon stabilitet på många år gällande Arsenal så det har varit en/två bra matcher följt av nån plattmatch. Så vi får väl se framöver som sagt.

Igår trodde jag att ManUSA skulle ta sig samman och vända den negativa trenden efter två raka förluster. Så det var ju bara att lassa in stålar på en seger där. Och vid 1-0 till Watford så var det bara att lassa in lite till, fast till bättre odds! Men Mourinho verkar redan tro att han är inne på sitt tredje år i klubben och torskade sin tredje raka match. Det är dyrt att spela på Premier League, det går aldrig som man trott.....

Ha en bra vecka nu vänner (om det nu finns någon kvar där ute....)!

söndag, september 18, 2016

Bedrövligt!

Hur många pauser kan det vara i en hockeyperiod. Tar ju död på intresset...

Dags att ringa igen...

För ca 2 veckor sedan ringde jag läkarmottagningen angående min hals. De ställde lite frågor och kom fram till att det var något virus som gjorde att jag hade ont i halsen. Och så sa hon att om det inte är bättre om 2 veckor så ska jag ringa igen. Så imorgon är det dags att ringa igen. Då har det gått 2,5 vecka sen jag ringde och jag har haft ont 4,5 veckor. Frågan är ju bara vad dom kan göra nu 2 veckor senare som dom inte kunde göra då? Eller var det bara ett standardsvar jag fick för 2 veckor sen? Så nu visar det sig att det är något helt annat än ett virus? Har dom i så fall kastat bort 2 veckor i min rehabilitering då? Jaja, vi får väl se imorgon, eller höra snarare. För träffa mig verkar dom i alla fall inte vilja göra.....

lördag, september 17, 2016

Ibland så....

Igår på friidtrotten så var det en person som gjorde ett par skapliga hopp och sen gjorde han ett par pajashopp och jag frågade varför han inte försökte ens. "Nä, jag har gjort två bra hopp så jag behöver inte göra fler bra hopp" var svaret jag fick.

Jag satte mig ner med personen och förklarade varför det är så viktigt att försöka göra alla hoppa så bra som möjligt. Att det är viktigt att man får in en trygghet i hoppningen så att det nästan känns som om man gör något automatiskt, utan att behöva tänka på hur man skall göra. Att hoppen sitter i ryggmärgen. Hen verkade ta till sig vad jag sa och de sista två hoppen var hens bästa för kvällen. Då känns det nästan som om man lyckats som ledare.

fredag, september 16, 2016

Friday!

Och idag är det bara 12 veckor kvar tills det är dags för nästa, just nu i alla fall, bokade resa till London. 84 dagara alltså. Det är väl inte så mycket? Det går nog ganska fort innan vi är där. I alla fall om veckorna fram tills dess går lika fort som semesterveckorna i somras....

I morgon spelar Arsenal borta mot Hull. Och det visas inte på någon kanal. Vilket fiasko. Undrar om den visas i efterhand? Kanske kan man logga ur från världen en stund och koppla upp sig igen efter att man sett någon repris på TV'n? Hm, värt att kolla upp i alla fall....
UPDATE: 22:45 visas matchen..... Känns som om man sover sen länge då.....

Annars är det som vanligt i helgen. Friidrott med Ina idag. Jag skal hjälpa till vid höjdhoppet. På söndag är det dags för Freddie att friidrotta. Vi insåg redan förra gången att vi kommer vara väldigt få ledare på söndag. Så jag föreslog Rocklunda och lite löpning i skogen. Då får även de föräldrar som vill vara med. Det brukar kunna vara några stycken så genast blir vi lite fler "ledare". Ibland är jag smart!! :-)

Ha en trevlig helg!!

torsdag, september 15, 2016

Lill-Jenna

En fantastisk hund!

Vilken dröm!

Jag drömde ganska mycket olika saker inatt. Men en dröm var att jag gick ut och sprang igen. Och trots ett längre uppehåll så kändes det så bra. Det kändes som om jag flög fram. Jag hade till och med i drömmen tänkt att det skulle kännas jättetungt men oj vad lätt det gick. Vilken lycka det var! Det tråkiga var bara att det var en dröm. Att jag strax därefter vaknade upp med samma halsont som tidigare..... fiasko!

onsdag, september 14, 2016

En annorlunda förmiddag

Idag blir det en lite annorlunda förmiddag. Först, nu, lite jobb hemifrån. Vid klockan 8 ska jag till mamma och gå ut med lill-Jenna och sen jobba lite hemifrån mamma tills hon kommer hem igen. Sen lurre hemma innan jag tar en eftermiddag på jobbet.

Arsenal lyckades få med sig en pinne hem igår. Men det var ingen höjdarinsats av Arsenal. Det är väl bara Ospina som kan kvittera ut godkänt betyg igår. Men han får av mig högsta betyg. Så många givna mål som han förhindrar. Hade Flatan spelat kvar i PSG så hade det nog blivit slakt igår......

tisdag, september 13, 2016

0-1 underläge i paus

Men PSG borde gjort ett par mål till. Cavani har bränt 2 jättelägen.

Skärpning till andra halvlek krävs om vi ska få med oss något från Paris.

Dags att koppla på hjärnan....

I somras kom det hem brev om att det började bli dags för besiktning av bilen. Så jag gick in och bokade om den föreslagna tiden som låg mitt på dagen. Vi vill besikta direkt på morgonen. Så jag bytte tid. Jag bytte till idag. Men när fru Blogg, som åker till besiktningen, kom fram så läser hon om att bilen har besiktningsperiod okt-feb.... Så hon ringer mig och jag gör en snabb ombokning av tiden. Nu blir det i november istället.

Men hur kunde jag vara så korkad att jag bokar tid utanför perioden? Och vad hade hänt om vi besiktat idag? Hade vi varit tvungna att göra om det efter oktober? Vi misstänkte det och vågade inte chansa på annat. Och sen kan man ju undra hur man kan få boka överhuvudtaget ett datum utanför besiktningsperioden? Borde inte sidan säga ifrån?

Nåväl, ikväll börjar Champions League igen. Kul med lite spänning mitt i veckan oxå. Ikväll borta mot PSG, skönt att kunna slå ur underläge. Jag brukar inte ha positiva känslor inför en Arsenalmatch men idag känns det som om vi kommer göra vår bästa match för säsongen. Hoppas bara att det räcker till seger....

måndag, september 12, 2016

Äntligen!!

Så himla skönt att det äntligen är måndag igen! Som jag har längtat! Känslan av att väckas av väckarklockan alldeles för tidigt är obeskrivlig! Glädjen när, utan att veta hur, går upp ur sängen och man börjar göra sig redo för en ny arbetsvecka. Lyckan när man kommer på att man även nästa helg måste göra tester på jobbet! Jag är så glad!!!

Ha en trevlig vecka!!

söndag, september 11, 2016

Premier League

Nu har jag sett 2 matcher igår och 30 minuter av dagens match (1-0 till CFC på en ickechans). Det är av det jag sett bara Shitty som känns skapliga. Resten har varit skräp. Ligan har mer pengar än någonsin men spelet blir bara sämre.

Det var bättre förr..... Tyvärr.

lördag, september 10, 2016

Tur!

Det var en himla tur att Arsenal vann idag. Var absolut inte vassa och fick en tveksam straff i slutet. Men sånt jämnar oftast ut sig i det långa loppet så inte så mycket att gnälla över. Vi fick flera tveksamma straffar mot oss förra säsongen så det är sånt som händer.

Lite besviken på spelunderhållningen dock. Jag vill se bra spel när jag tittar på fotboll. Jag vill kunna njuta av fint spel på helgen när man får chansen att titta.

Men men, det blir kanske bättre ju längre säsongen går.

15 minuter

Jag har inte sett något av Manchesterlagen tidigare denna säsong. Men nu har jag sett 15 minuter. Hittills är det klasskillnad. Och rättvisa 1-0 till Shitty. En match är dock 90 minuter lång så mycket kan hända.

Det som skulle vara kul med en Shittyvinst är ju att få höra Mourinhos bortförklaringar..    

Får se hur mycket mer jag hinner se nu.... Ska ju dessutom snart jobba.

fredag, september 09, 2016

Fredag!!

Och idag kommer man in i den vanliga helgsvängen igen. Fredagsfriidrott med Ina. Lite lördagspingis med Kix. Och avslutar helgen med söndagsfriidrott med Freddie. Helt underbart!!! Och även om halsen inte är 100 än så känns det som om den snart är det så med lite tur så kanske jag kan börjar springa snart igen, hoppas!!

Den enda lilla missen denna helg är väl att jag även denna lördag måste jobba. Dock så kan jag denna gång sitta hemma och köra mina tester. Men tyvärr är tiden någon gång efter kl 15. Så risken finns att man måste sitta och jobba samtidigt som man tittar på Arsenal...... Får se det från den positiva sidan, jag får betalt för att titta på Arsenal.... :-)

Önskar Er alla en trevlig helg!!

torsdag, september 08, 2016

Lunchpingis

Idag blir det lunchpingis med Foppa. Jag behöver spela lite pingis för att hålla lite känsla vid liv. Och tränar man på lunchen så blir det ju inte ett tvåtimmarspass utan snarare dryga timmen. Det borde man väl orka?

Det blev en promenad

Halsen är fortfarande inte bra så det fick bli en promenad igår medans Ina jympade.

onsdag, september 07, 2016

7 år!

Stort grattis till lilla, förlåt, stora Freddie på 7-årsdagen! Tänk att hon har blivit så stor nu.

Här var hon nyfödd :-)

tisdag, september 06, 2016

Åt rätt håll?

Det känns, så här 3 veckor senare, som om halsen är på väg åt rätt håll. Med lite tur så kanske det är bra om ett par dagar. Får hoppas på det.

Det var lite kyligt på morgonen. Kanske är det snart dags att börja med långbrallor igen? Jag har i alla fall "vunnit" här på kontoret med att ha kortbrallor längst. Det verkar ju som om det är skapligt väder på dagarna och den korta stunden på morgonen man är ute kan man ju, än så länge, uthärda. September ut vore ju sjysst för då vet man att det varit en bra september.

måndag, september 05, 2016

Klarblå

Underbart väder. Hade varit fantastiskt att bege sig ut och jogga i detta väder. Men det är inte helt fel att sitta i solen heller.

22 år

Idag är det 22 år sedan jag gick in genom dörrarna som anställd här på ABB, stort! 22 år är ju en ganska lång tid. 22 år på jobbet när man knappt är äldre än 22 själv......

Yes, måndag!!

Vad underbart att få börja om igen på en ny vecka. Veckans höjdpunkt!

Tyvärr så blir jag inget bättre i halsen. Det är så frustrerande att se det fina höstvädret och inte kunna gå ut och springa. Men snart ska det väl ge med sig. Vårdcentralen sa ju att det kan hålla i sig i 4 veckor. I så fall är det bara en vecka kvar......

Igår var det träning för Freddies friidrottsgrupp. Jag körde sprint. Vi var inte så många ledare igår så då blir det genast lite svårare att hålla ordning. Det finns alltid några barn som absolut inte kan vara tysta eller som kan vara stilla en liten stund när man skall förklara. Fick höra efteråt av en förälder på läktaren att vi måste vara lite hårdare mot dessa barn då de stör övriga gruppen. Och jag håller med. Men samtidigt kan jag ju tycka att om man gör den upptäckten från läktaren så kanske man även kan tänka sig att vi behöver mer hjälp än bara råd om hur vi ska agera. Kom ner från läktaren och håll reda på en kö. Så kanske det blir bättre för alla....

fredag, september 02, 2016

Märkligt hur det kan vara

Folk är iväg på studiebesök/kurser och kommer tillbaka till jobbet med alla dessa nya intryck och idéer. Sen när dom berättar om vad dom sett så kan jag bara konstatera att det är saker jag nämnde för över 15 år sedan. Men på den tiden var det tydligen inte lika bra idéer......
Måste väl betyda att man ändå är lite före sin tid :-)

Fredag *klapp klapp klapp*

Äntligen fredag igen. Tyvärr är det jobb imorgon men det är bara, förhoppningsvis, en kortare stund. Men man måste ändå hit.....

Sen är det 50-årsfest hos Steven. Blir en lugn sådan för min del. Ska ju upp på söndag och träna barn i friidrott. Sprint på söndag för mig.

Ha en trevlig helg!

torsdag, september 01, 2016

Dagens lurre

Efter pingisen blev det en sallad hos Sulan.

Pingis

Idag blir det lite lunchpingis med Foppa. Måste känna lite på bollen med jämna mellanrum så man inte känner sig helt som en nybörjare varje gång man åker dit. Nu var det en veckan sen jag spelade så idag kanske jag känner mig som en nybörjare ändå, vi får väl se.

Funderar även på att ringa vårdcentralen för min hals. 16 dagar nu och jag börjar lessna. Och ringer jag idag så kanske jag kan få en tid till i början av oktober....

onsdag, augusti 31, 2016

Mittvecka

Nästan halvvägs i arbetsveckan. Fast i och för sig måste jag förmodligen jobba lördag förmiddag men mitten av ordinarie arbetsvecka i alla fall.

Sista dagen på augusti dessutom. Shit, hösten är här. Ska jag vara riktigt ärlig så vill jag inte ha höst. Än mindre vill jag ha efterföljande vinter. Nä, tänk positivt nu! Det ser ju i alla fall ut att bli uppehållsväder idag.....

tisdag, augusti 30, 2016

Tisdag

Idag ser det ut att bli lite finare väder än igår. Det var rejält med regn under blodomloppet. Men när man springer så gör inte det så mycket. Det är framförallt före och efter löpningen när man är stilla som det stör. Men jag hade som tajming när jag åkte dit igår att jag kom till Start bara någon minut innan andra startgruppen så jag slapp stå och frysa. Och efteråt så var det bara att byta tröja och ta på flisen och lite regnkläder för att cykla hem. Så regnet störde faktiskt inte så mycket då heller, skönt! Tänkte gå in på Blodomloppets hemsida och kolla tiden jag fick, om det var samma som jag klockade till. Men bakom mig finns ingen tid angiven. Verkar ju inte ha fungerat då....

måndag, augusti 29, 2016

Blodomloppet 2016

Det blev ett lugnt Blodomlopp i år. Inte 100 i halsen. Men det kändes mycket bättre idag än igår. Så det är väl ett gott tecken. Nu vill jag bli helt bra så jag kan börja träna på riktigt igen.

Måndag igen

Igår hade jag huvudtränaransvaret för Freddies friidrottsgrupp. Jag tycker det gick rätt så bra. Som huvudtränare så planerar man passet, tar hand om inledningen och uppvärmning. Sen tar grenansvariga med hjälpledare hand om träningen på de grenar som vi ska köra. Igår var det medeldistans och diskus. Och sen avslutar huvudtränaren med någon/några stafetter och avslutar träningen.

Sen var det hem med Freddie och själv åka iväg för tränarmöte för Inas friidrottsgrupp. De söker flera som kan vara huvudtränare. Ina vill absolut inte att jag skall bli det så jag tackade nej. En av anledningarna till att de behöver fler huvudtränare är att de ska börja köra en gång i veckan till. Men det kommer att vara på onsdagar och bara löpning styrka. Men på onsdagar kommer Ina köra sitt andra jympapass för veckan och det ger minst lika mycket styrke/kontidionsmässigt så det gör inte så mycket att hon missar friidrottsträningarna då.

Blodomloppet ikväll. Regn och kallt väder verkar det som om det blir. Hade man varit i form så skulle det nog inte gjort så mycket. En morot att springa snabbare för att få komma hem. Men när man är helt under isen formmässigt så känns det inte lika kul med detta väder. Men det är väl bara att bita ihop nu när man är anmäld.....

Usch!

Var en sväng i spåret. Men efter 10 dagars uppehåll med halsont så kändes dessa 4,7 km som en mardröm. Det kändes som om det var första gången jag sprang i år. Hela sommarens träning var helt bortblåst. Jag var en nybörjare igen. Hemsk känsla. Det var varken långt, det gick inte fort men det var fruktansvärt. Ikväll är det 10 km i blodomloppet. Jag hade för två veckor sedan hoppats på en tid under 50 min. Kanske skulle jag inte klara det, kanske skulle jag det. Men nu, kommer jag under timmen så känns det som en bragd, tragiskt!!

fredag, augusti 26, 2016

Jobbar hemifrån

Stängt på fritids idag oxå så jag jobbar hemifrån idag. Halsen fortfarande inte bra. Lite mindre huvudvärk vilket är bra. Ikväll är det fest på jobbet. Vi firar att vi legat på Örjanområdet i 25 år. Själv har jag varit med 22 av dessa.

Ha en trevlig helg!!

torsdag, augusti 25, 2016

Stängt på fritids

Så idag blev det en kort stund på jobbet. Försöker jobba några timmar hemma oxå. Imorgon samma sak med skillnaden att jag inte ens åker till jobbet. Kör bara jobb hemifrån. Torskar så mycket tid på att åka fram och tillbaka till jobbet.

Hann med en timmes pingis med Foppa på lurren. Dock så kanske det inte var helt smart med tanke på halsen och nu även huvudvärken. Men bra att känna lite på bollen oxå. Man tappar känslar alldeles för snabbt så det gäller att spela någon gång ibland i alla fall....

onsdag, augusti 24, 2016

Fingeruppdatering

Läkaren ringde idag. Inget brutet i fingret. Däremot var det svullet och om hon sa ligament eller senor eller bägge.... skit samma. Remiss till ortopeden. Så det borde ju betyda att inom 3 månader så får jag komma dit..... Skönt att inget var brutet i alla fall.... Men det trodde jag i och för sig inte....

Vad är det som händer?

Idag vakanar jag upp med jättehuvudvärk. Några alvedon senare så sitter man ändå på jobbet och ger allt för aktieägarna. Men huvudvärken finns kvar. Som tur är något lindrigare. Trött som en tokig. Man är väl slut helt enkelt. Pension snart? Lottodragning ikväll......

tisdag, augusti 23, 2016

Det blir röntgen

Var hos läkaren i förmiddags. Hon skickade mig till röntgen. Det är tydligen drop-in där så nu ska jag strax åka dit. Synd att dom inte kunde skicka mig på röntgen redan när jag ringde i juli om det nu ändå är drop-in.....

Läkarbesök

Idag ska jag äntligen få komma till doktorn. Fick ju en tid för en månad sen till idag. Blir spännande att höra vad hen säger om mitt finger. Hoppas bara att hen inte säger att jag ska vila fingret ett tag till. Det är inte så jäkla lätt att inte stöta till eller ta i för mycket med det i vardagen. Det bästa är ju om dom kan konstatera att det inte är en spricka eller dylikt. Nåväl, det visar sig.

I övrigt så är halsen fortfarande inte bra. Så ingen löpning idag heller. En vecka sedan senaste passet och jag har nu lagt ner tanken på att springa Stockholms halvmara. Man vill ju kunna träna ordentligt om man skall betala en massa pengar för att springa ett lopp. Kanske kan man hitta någon halvmara senare i höst? Så man har något att träna mot när man väl kommer igång med träningen.

På tal om träning så beställde jag två nya Mendo igår. Det var ju ca 1 år sedan jag bytte plattor senast så det är väl hög tid att göra det igen. Sammandrag om typ en månad.

måndag, augusti 22, 2016

Måndag, redan........

Som vanligt så var helgen alldeles för kort. Och eftersom man har haft ont i halsen så var den även lite av en besvikelse. Jag hade hoppats att man skulle kunna komma iväg på något långpass men den enda träningen blev ett pingispass.

Jag hoppas nu att det skall bli bättre i halsen och att man snart kan ge sig ut på ett pass igen. Börjar få lite abstinens. Dessutom är man ju rädd att tappa all form man fått under sommaren. Börja om från början känns ju inge lockande....

söndag, augusti 21, 2016

Hatten

Freddie tyckte jag skulle ta på mig den här idag, sagt och gjort!

lördag, augusti 20, 2016

Olja

Jag har oljat in ytterdörren hos mamma idag. Eventuellt behövs det en sväng till för det var jäkligt torrt på vissa ställen.

fredag, augusti 19, 2016

Grillpanna

Äntligen har vi skaffat en ny grillpanna. Det ser ju om inte annat så mycket godare ut med "grillränder".

Fredag *klapp klapp klapp*

Skönt att snart ha ett par dagar ledigt. Tyvärr är inte halsen bra ännu. Så ingen löpning ikväll heller. Shit, känns som om jag kommer bort från rutinen att gå ut att springa. Det gäller att ta tag i det igen när jag är löpningsfrisk igen. Det kommer ju inte bli enklare när dvärgarnas aktiviteter drar igång igen heller. Men ambitionen är att jag ska försöka hålla igång löpningen under hela vinter den här gången. Får se hur det går.....

Ha en trevlig helg nu alla vänner!

torsdag, augusti 18, 2016

Torsdag, redan?

Veckan har så här långt gått rätt så fort. Redan torsdag, snart fredag och sen helg!!

Ska snart dema ett program jag gjort. Det är, som vanligt, gjort på en väldigt svag spec. Men får gissa vad programmet skall göra och hur det skall fungera. Så efter dagens demo lär det väl bli omprogrammering.... Men man får se det från den ljusa sidan, man kanske får specen lite mer ifylld...

Jag känner fortfarande av min hals så ingen löpning igår och det blir inget idag. Ina vaknade oxå upp idag med lite halsont. Hoppas att det går över fort så man inte kommer bort från löpningen alltför mycket. Utan att den fortsatt känns som en naturlig del i vardagen.

onsdag, augusti 17, 2016

Gårdagens lugna

Blev som schemat sa ett lugnt pass igår. Nu får vi se om det blir något mer pass snart eller om jag "insjuknar"....

Som vanligt!

Det har varit likadant varje höst. Man kommer tillbaka till jobbet. Var och varannan är förkylda och har ont i halsen. Och i vanlig ordning så börjar jag oxå känna av i halsen. F*n, inte bra för min träning. Vill ju kunna följa programmet. Men nu är risken att man missar någon vecka och däribland minst ett långpass. Fiasko!!

Skolstart

Idag börjar Freddie i årskurs 1.Och jag följer Ina till skolan idag då hon börjar årskurs 4.

tisdag, augusti 16, 2016

Är det inte semester snart??

Shit, en dag på jobbet och man är helt slut. Eller inte helt slut men trött på sk*ten. Känner ingen som helst motivation. Men det är väl bara att bjuda till och göra det bästa av det. Det gör ju trots allt att man han någonstans att bo och något att äta.

5 extremt lugna kilometer hoppas jag att det skall bli ikväll oxå. Tyvärr så gjorde Ina sig illa igår när hon körde limbo på discot på fritids. Så jag tror inte att hon är redo för löpning idag. Annars är hon den perfekta farthållaren när man skall ha lugna pass.

Nä, nu är det dags att ge sitt allra yttersta för att aktieägarnas pengar skall växa!

måndag, augusti 15, 2016

Gårdagens pass

Hade sällskap av Ina på hojen så det blev asfaltslöpning igår.

I'm back!

Och det började så där bra. Cyklade till jobbet.  Bara för att väl på plats få samtal från fru Blogg att hon är sjuk. Jag måste m a o cykla hem igen för att lämna dvärgarna på fritids. Det blev bilen tillbaka till jobbet.

Så första arbetsdagen åker man till jobbet två gånger.

söndag, augusti 14, 2016

lördag, augusti 13, 2016

Grattis Ina!

Tänk att Ina fyller 10 bast idag.

Stort grattis Ina! Ha en underbar födelsedag!! 

fredag, augusti 12, 2016

Grattis Lalle!

Idag fyller världens bästa brorsa år. Och det vill vi ju naturligtvis uppmärksamma här på bloggen. 

Stort grattis Lalle! Ha en underbar dag!