fredag, februari 02, 2024

Friday

 Japp, det är fredag! Sista arbetsdagen denna vecka! 

Igår var vi till ortopeden. MR som hon gjorde för någon vecka sen sa tydligen inte så mycket men han tror på Ina och hennes problem med knät. Han vill göra en ny operation där man skall ta bort de "korsband" man fixa till senast och ta en annan sena som skall vara starkare. Samtidigt skulle man ha på nån tejp(?) på den som gör att den blir lite fastare och att knät skall sluta vara så glappt osv.... Han trodde på mars/april men Ina vill köra sommarsäsongen, det är ju då hon kan göra det hon tränar hela vintern för, kasta diskus. Så det blir i september istället.

Idag är det exakt 35 dagar eller 5 veckor kvar tills planet lyfter från Hässlö mot London. Det ser jag fram emot! Hoppas att det har hunnit bli lite varmare i London då. Det kan ju vara rätt fint då. Men så klart kan det ju regna och vara kallt oxå.... Jag ska se om det går att påverka på något vis....

På söndag skall Freddie springa 1000 meter i Sätrahallen. Imorgon vill hon dit och titta på GP-tävlingar. Det ingick ju två biljetter till den när man är med på tävlingen på söndag. Så kanske åker vi till Stockholm två dagar i rad jag och lilla Freddie. 

Annars är det väl som vanligt inte så mycket att orda om. Ha en fin fredag och en fantastisk helg!!!

Inga kommentarer: